Не баш Страхотна История...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 22 Сеп 2008, 17:21

Аве *уя и гаста до края и душата в рая :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 22 Сеп 2008, 17:40

А сигурни ли сте,че това са ви приатели а не познати

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 22 Сеп 2008, 19:31

колкото и да не ми се иска..., един от най добрите ми приятели от ..., от 7-8год. насам... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 22 Сеп 2008, 19:47

Убий го и я накарай да го зарови :twisted: :twisted: :twisted: .

:OT: и на мене ъез дни ми се случи подобна случка направо ШАХ и като се замисля всичко минава в крайна сметка.Ако толкова я харесваш върни се я, ако можеш да я гледаш още.Пък тоя ти авер дето зарад нея е преебал приятел от 8-ми клас просто го изяш.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Сеп 2008, 2:49

Еми вече няма да ти е. То е достатъчно. Аз бих сложил ignorе-a и хич не ме грее. После като и тя го преебе него ще разбере кое е по-важно, к**ва или приятелството.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 23 Сеп 2008, 10:55

zBoost го каза :mhihi:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GUFF » 23 Сеп 2008, 12:13

Баце, сори за моя пост, амааа ... според мен тва си е в реда на нещата. Не сте се обрекли завинаги, разделили сте се вече... като са се харесали приятеля ти и тва момиче ми да си се "радват" един на друг... а тва че ти все още не си го преживял...ше те боли ама ще свикнеш с идеята. И ти не си се спрял предполагам... ;) тоест надявам се де :mhihi:
Може и като са пиинали да са се поотпуснали малко повечко, ама тяхна си работа в крайна сметка...не се пали толкова :) ами давай нататък :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 23 Сеп 2008, 13:46

@GUFF, да, така е... НО, имай впредвид че говоря за един от най добрите си приятели, който бе замесен в раздялата, който в момента най нагло ме мята по върбите и няа очи да ми каже кво и що... Не мислиш ли че е малко подло? Ммм...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Сеп 2008, 14:28

Evelin Cotsev написа:строши им главите кво се чудиш още не знам :mhihi:

особено на твоя "приятел"....айде жена да те предаде ......ОК стават такива неща...ама на приятел не прощавам :evil:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GUFF » 23 Сеп 2008, 14:47

st.George написа:@GUFF, да, така е... НО, имай впредвид че говоря за един от най добрите си приятели, който бе замесен в раздялата, който в момента най нагло ме мята по върбите и няа очи да ми каже кво и що... Не мислиш ли че е малко подло? Ммм...?

Приятел не ти е, явно. Ми хвани го ти да ти каже в очите кво и що, той като неможе :evil: Бий му два шамара, тегли му една и забрави случая...кво се чудиш толкова...Според мен приключвай по-набързичко тоя въпрос и не се дразни повече от тая случка :)
Верно кофти, ама ... на колко години каза че си? Баце свиквай с тия работи и се моли да не ти се случва тогава, когато наистина залагаш много на някоя жена ;)
Успех :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Сеп 2008, 15:05

:shock: Нито приятелката, нито приятеля си заслужават да се занимаваш с тях, едно куче научи ли се веднъж да си яде ла...та.... :censored: Бил съм в подобна ситуация и знам колко е гадно :help:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 23 Сеп 2008, 18:28

"На мъжа колата е по-важна от жената" :mhihi:

И да допълня че ръката никога няма да ти изневери :mhihi:
Така че няма смисъл да се ядосваш. Все някога ще стигнеш до правилния партньор ;)
Апък тоя "приятел" можеш да го зачеркнеш от списъка и все едно никога не сте се виждали, въпреки че от една страна ако момичето те е обичало истински е нямало да се поддаде... не знам :help:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Сеп 2008, 20:27

нахвърлете ми се всички и ми се скарайте,но аз ще кажа ,че приятели няма,има компания за маса и да харчиш пари,а когато се сблъскат интереси или трябва жертва...гледай сеир..Затва слагаш си я таа обица на ухото и така...спомен незабравим ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Сеп 2008, 20:41

Bogat-Beden написа:нахвърлете ми се всички и ми се скарайте,но аз ще кажа ,че приятели няма,има компания за маса и да харчиш пари,а когато се сблъскат интереси или трябва жертва...гледай сеир..Затва слагаш си я таа обица на ухото и така...спомен незабравим ;)

Kолега,няма да ти се нахвърлям,но само ще ти кажа ,че не си прав!!!Сега темата ще се развие в друга посока сигурно,но искрено ти пожелавам да имаш ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!!Аз съм щастлив че имам такива и те са по-малко от броя на пръстите ми на едната ръка!!!Имам няколко много добри познати и безкрайно много познати :D .Приятелите се познават в нужда,а не на маса или парти....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 23 Сеп 2008, 21:24

Колегата е много прав приателите в живота са малко и се познават едва когато имаш нужда от тях. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории