Не баш Страхотна История...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Еми вече няма да ти е. То е достатъчно. Аз бих сложил ignorе-a и хич не ме грее. После като и тя го преебе него ще разбере кое е по-важно, к**ва или приятелството.
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Баце, сори за моя пост, амааа ... според мен тва си е в реда на нещата. Не сте се обрекли завинаги, разделили сте се вече... като са се харесали приятеля ти и тва момиче ми да си се "радват" един на друг... а тва че ти все още не си го преживял...ше те боли ама ще свикнеш с идеята. И ти не си се спрял предполагам...
тоест надявам се де
Може и като са пиинали да са се поотпуснали малко повечко, ама тяхна си работа в крайна сметка...не се пали толкова
ами давай нататък 

Може и като са пиинали да са се поотпуснали малко повечко, ама тяхна си работа в крайна сметка...не се пали толкова

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
@GUFF, да, така е... НО, имай впредвид че говоря за един от най добрите си приятели, който бе замесен в раздялата, който в момента най нагло ме мята по върбите и няа очи да ми каже кво и що... Не мислиш ли че е малко подло? Ммм...?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Evelin Cotsev написа:строши им главите кво се чудиш още не знам
особено на твоя "приятел"....айде жена да те предаде ......ОК стават такива неща...ама на приятел не прощавам

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
st.George написа:@GUFF, да, така е... НО, имай впредвид че говоря за един от най добрите си приятели, който бе замесен в раздялата, който в момента най нагло ме мята по върбите и няа очи да ми каже кво и що... Не мислиш ли че е малко подло? Ммм...?
Приятел не ти е, явно. Ми хвани го ти да ти каже в очите кво и що, той като неможе

Верно кофти, ама ... на колко години каза че си? Баце свиквай с тия работи и се моли да не ти се случва тогава, когато наистина залагаш много на някоя жена

Успех

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
"На мъжа колата е по-важна от жената"
И да допълня че ръката никога няма да ти изневери
Така че няма смисъл да се ядосваш. Все някога ще стигнеш до правилния партньор
Апък тоя "приятел" можеш да го зачеркнеш от списъка и все едно никога не сте се виждали, въпреки че от една страна ако момичето те е обичало истински е нямало да се поддаде... не знам

И да допълня че ръката никога няма да ти изневери

Така че няма смисъл да се ядосваш. Все някога ще стигнеш до правилния партньор

Апък тоя "приятел" можеш да го зачеркнеш от списъка и все едно никога не сте се виждали, въпреки че от една страна ако момичето те е обичало истински е нямало да се поддаде... не знам

M - The most powerful letter in the world
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
нахвърлете ми се всички и ми се скарайте,но аз ще кажа ,че приятели няма,има компания за маса и да харчиш пари,а когато се сблъскат интереси или трябва жертва...гледай сеир..Затва слагаш си я таа обица на ухото и така...спомен незабравим 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Bogat-Beden написа:нахвърлете ми се всички и ми се скарайте,но аз ще кажа ,че приятели няма,има компания за маса и да харчиш пари,а когато се сблъскат интереси или трябва жертва...гледай сеир..Затва слагаш си я таа обица на ухото и така...спомен незабравим
Kолега,няма да ти се нахвърлям,но само ще ти кажа ,че не си прав!!!Сега темата ще се развие в друга посока сигурно,но искрено ти пожелавам да имаш ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!!Аз съм щастлив че имам такива и те са по-малко от броя на пръстите ми на едната ръка!!!Имам няколко много добри познати и безкрайно много познати

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3