1/10000

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 21 Сеп 2008, 18:01

Лошото е, че Господ наказва тези, които най-малко го заслужават и понякога с най-лошото. Но случи ли се, не се забравя толкова лесно.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 21 Сеп 2008, 18:14

Колега, лошите неща за съжаление се случват, те са с нас по пътя ни и не можем да направим нищо за да ги предотвратим. Важното е след поредното падане да се изправиш и да продължиш напред...
Нещата се случват, защото така е трябвало, няма нищо случайно.
Сподели все пак какво е станало, няма да ти се навреди, само може да ти олекне.
Само не се предавай на мрачни емоции.
Горе главата. ГОРЕ И ДВЕТЕ!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Сеп 2008, 18:44

колеги ,лошо нещо е да ти откраднат колата,да спукаш гума със 100 или да се скараш с приятел...!! не е лошо нещо да загубиш най-ценното!!!
това е ужасно нещо!!! ужасно е ,защото разбираш ,че няма връщане...!! разбираш,че всички усилия ,които си положил са били напразни...!! няма такова наказание....!!! и най-върлите престъпници ги наказват със смърт!!!!.....ама тяхната смърт!!!никой не убива децата им!!!
а аз получих точно това!!! толкова ли съм черен....!?!?толкова ли съм крив на оня,че да ме накаже така....!!! и те оставя да си си ти и да мислиш....!!!е много мислих!! и не измислих защо.....! няма такова наказание....!!! повече от 10г го чакам това дете!! повече от 10....!! и ми остана да изчакам още 4 месеца и не дочаках....!!! е тва е!! ако някой смята ,че има такова наказание-и вината за него-да каже!!! бях вярващ човек, бях горе-долу смирен....!!! сега не знам човек ли съм!! не знам какво съм!! гледах да се държа по законите на хората и неговите....!! и сигурно успявах...!!! и кво!!?!? ето....!!! няма такава мъка ,приятели....!! няма такава....!!ако не сте виждали голям човек да реве като магаре-ето...!!! не знам какво да направя....!!! говоря с вас,но сякаш гледам някъде отстрани....!!!!
а шанса беше 1на 10000.....!!!просто невероятно!! разбирате ли,има ядове ,които в такива случаи са 1/200 , 1/500 , 1на 1000 ....!!даже има 1/3000 ,ама 1 на 10000 е най,най-накрая в табличката!!! толкова забутано ,че не можеш да го видиш....!! и точно на мене да ми се случи!!! 1 на 10хиляди!!!!!!! айде кажете ми....!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 21 Сеп 2008, 18:54

Трудно е човек да каже нещо в такава ситуация. Хората обикновенно казват, Бог дал, Бог взел!, изказват съболезнования, споделят мъката, но дали помага??
Искам да ти разкажа нещо като басня или притча по точно. Вероятно си я чел и другаде, вероятно и то много пъти. Но все пак.
Жена, прекрачила прага на своя житейски път, отива при Господ.
Попитала го: Господи, защо направи животът ми толкова труден? Защо не ми помогна да бъде по-добре?
Господ и посочил надолу, там тя видяла 2 пътеки, едната изпълнена с храсталаци, тръни бурени, а другата идеална чиста пътека.
"Ти вървеше по буренистата пътека и аз неотлъчно бях до тебе"- казал и Господ.
Тогава Тя го запитала:
-Добре, а защо има само 1 чифт стъпки??
-Защото през целият ти живот те носих на ръце!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Сеп 2008, 19:18

Първо трябва да ти кажа че си силна личност според мен,за да споделиш нещо толкова силно човешко и лично с голяма аудитория като нас.Аз също често изпитвам да го правя,но се свивам в себе си и някак ...не успявам :confused: Истината е ,че никакво философстване не помага ,мога само и аз да споделя част от моя малка мъка..Тази година бях в чужбина,когато дядо ми се обади(нещо,което не се беше случвало)и ми каза -баща ти почина.Погребението е следобед...Отидох на летището след 4 часа ,но не намерих полети,а и пари почти нямах :confused: ...Остана ми само да мисля...И се опитах да се сетя(не си говорех с баща ми от година почти,не му вдигах телефона или каквото и да е ..)Сетих се кога за последно съм го видял и как...Той беше дошъл в Сф(живееше в Шумен)и трябваше да ми дойде на гости.Появи се доста почерпен и почна да се заяжда-аз малко изтърпях и го овиках и го изгоних навън... :confused: Това беше последната ни среща..Знам че никога не сме се разбирали и не са ни били добри и класически отношенията,както че и почти никога не беше на мястото си.но.....Умря част от мен,(знам че звучи банално)-но това е детството ми ,а и не само...Ами писнало ми е да му търся АЗ оправдания на живота,(съдбата,светът)истината е че понякога е супер помиярски и е като пълна кофа за боклук...а обясненията не помагат....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 21 Сеп 2008, 19:23

може би най-пекания и най-точни човек в форума . който ме защити когато всички се ебаваха ......
тоя свят наистина не е ли объркан
на най-добрите хора се случват най-лошите неща ,
качвай се у бимата покарай некъде премисли хубаво нещата и мисли зад всяко зло седи нещо добро , излез с близки приятели сподели вероятно ще знаят как да те разведрят и т.н .... кофти много кофти :confused:

мисли, че ако го беше дочакал и поизгледал и тогава се случи нещо лошо
щеше да си изгубил много повече --- мисли позитивно млад си има време за всичко
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Сеп 2008, 19:58

Дълго мислех дали да пиша по темата..каквото и да кажа,зная че не може да те утеши ама грам...!!!
Аз в такива трудни(подяволите,толкова труден никога не съм изпитвал) моменти игнорирам света и всичко останало..връщам лентата назад и се опитвам да измисля някаква причина,която да обяснява обстоятелствата...
Моите съболезнования,само това мога да кажа :cry:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Сеп 2008, 20:30

и това ще мине. пак ще зачене и този път ще го износи както трябва. сега дори ще е по-лесно.

знам че ще ти прозвучи малко грубо и директно, но щом се е случило- природата е решила че така е по-добре. моли се да не се случи да е трябвало да не го износи и защото нещо не е било както трябва със детето и това дете да се е родило.

имам приятел със 2-годишно дете със 7 мозъчни операций. загубата на плод е трагедия със относителна стойност.

вземи се във ръце и гледай напред. каквото е писано да се случи- ще се случи. не познавам семейство което да е решило да има деца и да не се е случило. така го мисли.

горе главата.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Сеп 2008, 20:33

Приятелю, стягай се. Жена ти е добре предполагам?
Бременноста винаги крие рискове. Бъди силен и не приемай нещата, като че ли това е бил последния шанс.

Ако имаш нужда от нещо, дори и само да си поговориш с някой звънни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 21 Сеп 2008, 20:36

Искам да поднеса моите искренни съболезнования!!!
Всичко ще се оправи все пак имаш прекрасно семейство вие заедно ще поправите нещата.
Аз не съм вярващ,не съм религиозен,престанах да бъда когато в ранна ученическа възраст загубих най-близкия за мен човек - Моят Баща.Точно когато имах най-голяма нужда от него,аз и сестричката ми.
Но това е!Най-лошото е че няма начин да го предотвратиш.
Със сигурност ще имаш още деца просто не трябва да е сега.
Желая ти най-искренно късмет в този скапан живот!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 21 Сеп 2008, 21:13

Apassionata написа:за всичко си има причина, нищо не става случайно в тоя живот. Може би е имало за какво да бъдеш наказан...

лили е, на ваското жена му:
:shock:
беден ми е речника за да направя достатъчно подходящ коментар...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 21 Сеп 2008, 21:23

alx написа:...

твърде брутален си. прекалено и...ненужно брутален...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 21 Сеп 2008, 21:35

Смисъла на живота е най-голямата загадка за човечеството.Имаме правото да правим всичко което ни се позволява от законите на природата, а имено това са законите по които живеем всички и щем не щем спазваме.Останалото е просто невъзможно :( .Бъдете живи и здрави всички и не падайте духом. SHIT HAPENS

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 21 Сеп 2008, 21:53

Колега, моите съболезнования :confused: Наистина не знам какво да ти кажа... Но каквото и да ти кажа в такъв момент... не знам дали би повлияло с нещо... само едно.. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ... :!:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 21 Сеп 2008, 22:20

Лошо е това което се е случило, но има надежда... може минимална но има такава! Обаче ето на този линк, за определени автори на теми смисъла от живота е едно тънко конче.......което те искат да прекъснат след поднесеното от съдбата събитие, и въпреки всичко намират сили и ВЯРВАТ!!! Аз познавам определени участници тук, и......не мога да опиша какво съм почувствал! Моето семейство също е страдало по най-лошия възможен начин Горе главите, и не губете своята ВЯРА!

http://forum.bg-mamma.com/index.php?PHP ... board=36.0

п.с - за теб skisa мога да предам думите на моята баба - това съм чул от нея, и ти го предавам просто като информация която ти навярно знаеш, ама да кажа и аз нещо за подкрепа! Та баба казваше, че едно време детето преди да навърши 40 дена не са го пишели в сметката - може да е жестоко в наши дни, но е точно така, и загубата по онова време въпреки високата смъртност тогава е равностойна на загубата днес, и няма как да е иначе според мен! Времена други - болка еднаква!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории