1/10000
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Лошото е, че Господ наказва тези, които най-малко го заслужават и понякога с най-лошото. Но случи ли се, не се забравя толкова лесно.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Колега, лошите неща за съжаление се случват, те са с нас по пътя ни и не можем да направим нищо за да ги предотвратим. Важното е след поредното падане да се изправиш и да продължиш напред...
Нещата се случват, защото така е трябвало, няма нищо случайно.
Сподели все пак какво е станало, няма да ти се навреди, само може да ти олекне.
Само не се предавай на мрачни емоции.
Горе главата. ГОРЕ И ДВЕТЕ!
Нещата се случват, защото така е трябвало, няма нищо случайно.
Сподели все пак какво е станало, няма да ти се навреди, само може да ти олекне.
Само не се предавай на мрачни емоции.
Горе главата. ГОРЕ И ДВЕТЕ!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
колеги ,лошо нещо е да ти откраднат колата,да спукаш гума със 100 или да се скараш с приятел...!! не е лошо нещо да загубиш най-ценното!!!
това е ужасно нещо!!! ужасно е ,защото разбираш ,че няма връщане...!! разбираш,че всички усилия ,които си положил са били напразни...!! няма такова наказание....!!! и най-върлите престъпници ги наказват със смърт!!!!.....ама тяхната смърт!!!никой не убива децата им!!!
а аз получих точно това!!! толкова ли съм черен....!?!?толкова ли съм крив на оня,че да ме накаже така....!!! и те оставя да си си ти и да мислиш....!!!е много мислих!! и не измислих защо.....! няма такова наказание....!!! повече от 10г го чакам това дете!! повече от 10....!! и ми остана да изчакам още 4 месеца и не дочаках....!!! е тва е!! ако някой смята ,че има такова наказание-и вината за него-да каже!!! бях вярващ човек, бях горе-долу смирен....!!! сега не знам човек ли съм!! не знам какво съм!! гледах да се държа по законите на хората и неговите....!! и сигурно успявах...!!! и кво!!?!? ето....!!! няма такава мъка ,приятели....!! няма такава....!!ако не сте виждали голям човек да реве като магаре-ето...!!! не знам какво да направя....!!! говоря с вас,но сякаш гледам някъде отстрани....!!!!
а шанса беше 1на 10000.....!!!просто невероятно!! разбирате ли,има ядове ,които в такива случаи са 1/200 , 1/500 , 1на 1000 ....!!даже има 1/3000 ,ама 1 на 10000 е най,най-накрая в табличката!!! толкова забутано ,че не можеш да го видиш....!! и точно на мене да ми се случи!!! 1 на 10хиляди!!!!!!! айде кажете ми....!!
това е ужасно нещо!!! ужасно е ,защото разбираш ,че няма връщане...!! разбираш,че всички усилия ,които си положил са били напразни...!! няма такова наказание....!!! и най-върлите престъпници ги наказват със смърт!!!!.....ама тяхната смърт!!!никой не убива децата им!!!
а аз получих точно това!!! толкова ли съм черен....!?!?толкова ли съм крив на оня,че да ме накаже така....!!! и те оставя да си си ти и да мислиш....!!!е много мислих!! и не измислих защо.....! няма такова наказание....!!! повече от 10г го чакам това дете!! повече от 10....!! и ми остана да изчакам още 4 месеца и не дочаках....!!! е тва е!! ако някой смята ,че има такова наказание-и вината за него-да каже!!! бях вярващ човек, бях горе-долу смирен....!!! сега не знам човек ли съм!! не знам какво съм!! гледах да се държа по законите на хората и неговите....!! и сигурно успявах...!!! и кво!!?!? ето....!!! няма такава мъка ,приятели....!! няма такава....!!ако не сте виждали голям човек да реве като магаре-ето...!!! не знам какво да направя....!!! говоря с вас,но сякаш гледам някъде отстрани....!!!!
а шанса беше 1на 10000.....!!!просто невероятно!! разбирате ли,има ядове ,които в такива случаи са 1/200 , 1/500 , 1на 1000 ....!!даже има 1/3000 ,ама 1 на 10000 е най,най-накрая в табличката!!! толкова забутано ,че не можеш да го видиш....!! и точно на мене да ми се случи!!! 1 на 10хиляди!!!!!!! айде кажете ми....!!
Трудно е човек да каже нещо в такава ситуация. Хората обикновенно казват, Бог дал, Бог взел!, изказват съболезнования, споделят мъката, но дали помага??
Искам да ти разкажа нещо като басня или притча по точно. Вероятно си я чел и другаде, вероятно и то много пъти. Но все пак.
Жена, прекрачила прага на своя житейски път, отива при Господ.
Попитала го: Господи, защо направи животът ми толкова труден? Защо не ми помогна да бъде по-добре?
Господ и посочил надолу, там тя видяла 2 пътеки, едната изпълнена с храсталаци, тръни бурени, а другата идеална чиста пътека.
"Ти вървеше по буренистата пътека и аз неотлъчно бях до тебе"- казал и Господ.
Тогава Тя го запитала:
-Добре, а защо има само 1 чифт стъпки??
-Защото през целият ти живот те носих на ръце!
Искам да ти разкажа нещо като басня или притча по точно. Вероятно си я чел и другаде, вероятно и то много пъти. Но все пак.
Жена, прекрачила прага на своя житейски път, отива при Господ.
Попитала го: Господи, защо направи животът ми толкова труден? Защо не ми помогна да бъде по-добре?
Господ и посочил надолу, там тя видяла 2 пътеки, едната изпълнена с храсталаци, тръни бурени, а другата идеална чиста пътека.
"Ти вървеше по буренистата пътека и аз неотлъчно бях до тебе"- казал и Господ.
Тогава Тя го запитала:
-Добре, а защо има само 1 чифт стъпки??
-Защото през целият ти живот те носих на ръце!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Първо трябва да ти кажа че си силна личност според мен,за да споделиш нещо толкова силно човешко и лично с голяма аудитория като нас.Аз също често изпитвам да го правя,но се свивам в себе си и някак ...не успявам
Истината е ,че никакво философстване не помага ,мога само и аз да споделя част от моя малка мъка..Тази година бях в чужбина,когато дядо ми се обади(нещо,което не се беше случвало)и ми каза -баща ти почина.Погребението е следобед...Отидох на летището след 4 часа ,но не намерих полети,а и пари почти нямах
...Остана ми само да мисля...И се опитах да се сетя(не си говорех с баща ми от година почти,не му вдигах телефона или каквото и да е ..)Сетих се кога за последно съм го видял и как...Той беше дошъл в Сф(живееше в Шумен)и трябваше да ми дойде на гости.Появи се доста почерпен и почна да се заяжда-аз малко изтърпях и го овиках и го изгоних навън...
Това беше последната ни среща..Знам че никога не сме се разбирали и не са ни били добри и класически отношенията,както че и почти никога не беше на мястото си.но.....Умря част от мен,(знам че звучи банално)-но това е детството ми ,а и не само...Ами писнало ми е да му търся АЗ оправдания на живота,(съдбата,светът)истината е че понякога е супер помиярски и е като пълна кофа за боклук...а обясненията не помагат....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
може би най-пекания и най-точни човек в форума . който ме защити когато всички се ебаваха ......
тоя свят наистина не е ли объркан
на най-добрите хора се случват най-лошите неща ,
качвай се у бимата покарай некъде премисли хубаво нещата и мисли зад всяко зло седи нещо добро , излез с близки приятели сподели вероятно ще знаят как да те разведрят и т.н .... кофти много кофти
мисли, че ако го беше дочакал и поизгледал и тогава се случи нещо лошо
щеше да си изгубил много повече --- мисли позитивно млад си има време за всичко
тоя свят наистина не е ли объркан
на най-добрите хора се случват най-лошите неща ,
качвай се у бимата покарай некъде премисли хубаво нещата и мисли зад всяко зло седи нещо добро , излез с близки приятели сподели вероятно ще знаят как да те разведрят и т.н .... кофти много кофти

мисли, че ако го беше дочакал и поизгледал и тогава се случи нещо лошо
щеше да си изгубил много повече --- мисли позитивно млад си има време за всичко
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Дълго мислех дали да пиша по темата..каквото и да кажа,зная че не може да те утеши ама грам...!!!
Аз в такива трудни(подяволите,толкова труден никога не съм изпитвал) моменти игнорирам света и всичко останало..връщам лентата назад и се опитвам да измисля някаква причина,която да обяснява обстоятелствата...
Моите съболезнования,само това мога да кажа
Аз в такива трудни(подяволите,толкова труден никога не съм изпитвал) моменти игнорирам света и всичко останало..връщам лентата назад и се опитвам да измисля някаква причина,която да обяснява обстоятелствата...
Моите съболезнования,само това мога да кажа

и това ще мине. пак ще зачене и този път ще го износи както трябва. сега дори ще е по-лесно.
знам че ще ти прозвучи малко грубо и директно, но щом се е случило- природата е решила че така е по-добре. моли се да не се случи да е трябвало да не го износи и защото нещо не е било както трябва със детето и това дете да се е родило.
имам приятел със 2-годишно дете със 7 мозъчни операций. загубата на плод е трагедия със относителна стойност.
вземи се във ръце и гледай напред. каквото е писано да се случи- ще се случи. не познавам семейство което да е решило да има деца и да не се е случило. така го мисли.
горе главата.
знам че ще ти прозвучи малко грубо и директно, но щом се е случило- природата е решила че така е по-добре. моли се да не се случи да е трябвало да не го износи и защото нещо не е било както трябва със детето и това дете да се е родило.
имам приятел със 2-годишно дете със 7 мозъчни операций. загубата на плод е трагедия със относителна стойност.
вземи се във ръце и гледай напред. каквото е писано да се случи- ще се случи. не познавам семейство което да е решило да има деца и да не се е случило. така го мисли.
горе главата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Искам да поднеса моите искренни съболезнования!!!
Всичко ще се оправи все пак имаш прекрасно семейство вие заедно ще поправите нещата.
Аз не съм вярващ,не съм религиозен,престанах да бъда когато в ранна ученическа възраст загубих най-близкия за мен човек - Моят Баща.Точно когато имах най-голяма нужда от него,аз и сестричката ми.
Но това е!Най-лошото е че няма начин да го предотвратиш.
Със сигурност ще имаш още деца просто не трябва да е сега.
Желая ти най-искренно късмет в този скапан живот!!!
Всичко ще се оправи все пак имаш прекрасно семейство вие заедно ще поправите нещата.
Аз не съм вярващ,не съм религиозен,престанах да бъда когато в ранна ученическа възраст загубих най-близкия за мен човек - Моят Баща.Точно когато имах най-голяма нужда от него,аз и сестричката ми.
Но това е!Най-лошото е че няма начин да го предотвратиш.
Със сигурност ще имаш още деца просто не трябва да е сега.
Желая ти най-искренно късмет в този скапан живот!!!

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:за всичко си има причина, нищо не става случайно в тоя живот. Може би е имало за какво да бъдеш наказан...
лили е, на ваското жена му:

беден ми е речника за да направя достатъчно подходящ коментар...
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Лошо е това което се е случило, но има надежда... може минимална но има такава! Обаче ето на този линк, за определени автори на теми смисъла от живота е едно тънко конче.......което те искат да прекъснат след поднесеното от съдбата събитие, и въпреки всичко намират сили и ВЯРВАТ!!! Аз познавам определени участници тук, и......не мога да опиша какво съм почувствал! Моето семейство също е страдало по най-лошия възможен начин Горе главите, и не губете своята ВЯРА!
http://forum.bg-mamma.com/index.php?PHP ... board=36.0
п.с - за теб skisa мога да предам думите на моята баба - това съм чул от нея, и ти го предавам просто като информация която ти навярно знаеш, ама да кажа и аз нещо за подкрепа! Та баба казваше, че едно време детето преди да навърши 40 дена не са го пишели в сметката - може да е жестоко в наши дни, но е точно така, и загубата по онова време въпреки високата смъртност тогава е равностойна на загубата днес, и няма как да е иначе според мен! Времена други - болка еднаква!
http://forum.bg-mamma.com/index.php?PHP ... board=36.0
п.с - за теб skisa мога да предам думите на моята баба - това съм чул от нея, и ти го предавам просто като информация която ти навярно знаеш, ама да кажа и аз нещо за подкрепа! Та баба казваше, че едно време детето преди да навърши 40 дена не са го пишели в сметката - може да е жестоко в наши дни, но е точно така, и загубата по онова време въпреки високата смъртност тогава е равностойна на загубата днес, и няма как да е иначе според мен! Времена други - болка еднаква!