Сервизи бол , майстори - НЯМА!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Епа и аз да се оплача
Баща ми си взима Range Rover и един с Лада го блъска. Хубаво - само вратата огъната. От застрахователната компания ни казват да го закараме в сервиза на VW и ще го оправят. Над два месеца ни лъжат, че е докарана вратата(нова, за 1500 лева) и чакат лайсната и тогава ще я почнат да я боядисват(ебати, лайсната не се боядисва и това няколко пъти им го казвам и те свиват рамене). Какво се оказва? Поизправили вратата, изрязали един квадрат на вратата, дето е ударено и ще слагат друг и това е "новата" врата за 1500 лева. Накрая всичко си дойде на мястото, само дето не бяха регулирали вратата и хем валеше дъжд, хем виеше та на друг майстор, който регулира и четирите врати за нула време.
Та не ходете във VW в Плевен(ако ви изпрати застрахователната компания) никога!!!
Баща ми си взима Range Rover и един с Лада го блъска. Хубаво - само вратата огъната. От застрахователната компания ни казват да го закараме в сервиза на VW и ще го оправят. Над два месеца ни лъжат, че е докарана вратата(нова, за 1500 лева) и чакат лайсната и тогава ще я почнат да я боядисват(ебати, лайсната не се боядисва и това няколко пъти им го казвам и те свиват рамене). Какво се оказва? Поизправили вратата, изрязали един квадрат на вратата, дето е ударено и ще слагат друг и това е "новата" врата за 1500 лева. Накрая всичко си дойде на мястото, само дето не бяха регулирали вратата и хем валеше дъжд, хем виеше та на друг майстор, който регулира и четирите врати за нула време.
Та не ходете във VW в Плевен(ако ви изпрати застрахователната компания) никога!!!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
vladuicho написа:Binev_OuT написа:
Неискам да споменавам сервиза все пак не е хубаво да се говори за хората така.
.
е кво бе бате искаш и ния там да се издъним там а?Кво ни ревеш като ученичка и после си траеш за сервиза,ема е тва си е манталитета на българина да ни ръгат отзад и ния да си траем
аве да та ръгат ве не ма бърка
ученичка ми вика

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Binev_OuT написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:
.
е кво бе бате искаш и ния там да се издъним там а?Кво ни ревеш като ученичка и после си траеш за сервиза,ема е тва си е манталитета на българина да ни ръгат отзад и ния да си траем
ученичка ми вика
ти си за голф бате не за бмв

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
В сервиза винаги когато дойде кола за поправка частите и се събират и ги оставяме в багажника на колата, когато дойде клиента да си я вземе има възможност да разгледа частите и да зададе свойте въпроси кое и защо е сменено.А после ако иска или ни ги оставя за скрап или си ги взема...
Наистина има бензинови помпи които нямат гаранция а са от световен поризводител или се получава другия парадос официалния вносител не признава световната гаранция на помпа и пак удряш на камък но тук в абсурдистан нищо не ме учудва.....
Наистина има бензинови помпи които нямат гаранция а са от световен поризводител или се получава другия парадос официалния вносител не признава световната гаранция на помпа и пак удряш на камък но тук в абсурдистан нищо не ме учудва.....

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
vladuicho написа:Binev_OuT написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:
.
ученичка ми вика
Слушам шефе.Утре си купужам Голф.Само ми кайи ТДИ ли искаш да си купя или ГТИ.
Сервиза е "ТОП СЕРВИЗ" клон Младост 2 в Гр.Габрово.
Сигурен съм че на тези хора които най-много искаха да го разберат няма да им послужи тази информация.Но дано да я види поне еидн човек който да му е полезо.
ти си за голф бате не за бмв,нищо лично

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
vladuicho написа:Binev_OuT написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:
.
ученичка ми вика
Прост си и прост и ще си останеш Десперадо

Ебах тая Е36-ца.. космически кораб, а?vladuicho написа:ти си за голф бате не за бмв,нищо лично

По темата: имах един приятел който се радваше че е изкарал 20 лева над надницата си, щото дошъл някъв за смяна на едикое си жило. При което нащо момче отива купува ново живо, излъсква старото (да изглежда като ново), оставя го на колата и показва кутийката от *новото на клиента. След което човека си тръгва доволен а нашия остава с едно жило напред (върнато в последствие в магазина). И най-лошото е че тия врътки ги правеше със собственика на сервиза..
Българина ми е любимия бизнесмен. Грам не мисли за бъдещето и за печеленето на доволни клиенти

Отидох в сервиз който беше похвален във форума, знаейки точно какво ми има на колата, обаче ги питам там ей така "кажете що прай така" и онез като почнаха щяха да ми сменят половината кола, викаям с усмивка "ОК ще се върна ако реша" и това беше . Че и с втора ръка части ще ме оправят, после от познат разбрах че имали като мойта кола за части и се чудели на кой да я бутнат
Знам само от познати че който е отишъл там втори път не се е върнал, освен ако не е много голям авер със собствениците или роднина.

dxd написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:
.
ученичка ми вика
Прост си и прост и ще си останеш Десперадо![]()
ти пък откаде изрева бе мамино капутче

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
vladuicho написа:dxd написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:vladuicho написа:Binev_OuT написа:
.
ученичка ми вика
Прост си и прост и ще си останеш Десперадо![]()
ти пък откаде изрева бе мамино капутче
аре някой да заключи темата че дебилите от другите форуми налазиха
На майка ти п*****а е капутче то затова си се пръкнал ти пендел

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...

Пичове,давайте по-бързо докато не са я заключили

п.п.Мерете си приказките все пак,всеки може да псува

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Мишел написа:plradev написа::ok: Отивам за пуканки....![]()
Пичове,давайте по-бързо докато не са я заключили![]()
![]()
п.п.Мерете си приказките все пак,всеки може да псува
Да не ти стане лошо, доста пуканки изяде напоследък![]()
![]()

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Мишел написа:Да не ти стане лошо, доста пуканки изяде напоследък![]()
![]()
Аз съм се запасил и със спрайт

в тоя подфорум са ми любимите герои...много скучно стана в техническите,докато тук не мога да се оплача

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3