Нищо интересно...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata написа:А иначе аз откакто се помня се оправям сама, ма напоследък нещо вибратора ми се е повредил
Бих ти помогнал,но не съм вибратор,съжалявам

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
///MapTo написа:Apassionata написа:А иначе аз откакто се помня се оправям сама, ма напоследък нещо вибратора ми се е повредил
Бих ти помогнал,но не съм вибратор,съжалявам
E, ти вече ми отказа да помогнеш да напиша първото си "смислено мнение" тук. И аз пак в този дух - кво беше: заяжданици и спам.
А за вибратора, е толкоз ли не можеш две батерии да смениш

Хайде стига закачки, момчета! Пишете по Темата! Че четох някакви заплахи за Спама

П.П. Марто, изчетох доста твои мнения, моето уважение. Наистина

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: Нищо интересно...
Vlados написа:Та значи, връщам се преди няколко часа от морето и след пропътувани общо 1100 км из страната... нищо "интресно" не се случи... никой не ме засече; никой не се опита да ме изпревари, докато срещу нас идва ТИР; нито един Голф не се опита да се надбягва с мен; нито един идиот не наби рязко спирачки пред мен; никой не ми присветка отзад, дори веднъж; никой не ми се направи на мутра; даже не можах да напсувам някой като хората - просто нямаше за какво; на всичкото отгоре и аз не се заядох с никой, даже и с двете трабантчета, които изпреварих... е*ати скуката... и това ако не е страхотна история...
После дойде жената и те събуди

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
още преди да прочета мнението за вибратора разбрах кво и е на колежката , подкрепям мнението на марто ама не бих и отказал

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Нищо интересно...
XaMaB написа:Vlados написа:Та значи, връщам се преди няколко часа от морето и след пропътувани общо 1100 км из страната... нищо "интресно" не се случи... никой не ме засече; никой не се опита да ме изпревари, докато срещу нас идва ТИР; нито един Голф не се опита да се надбягва с мен; нито един идиот не наби рязко спирачки пред мен; никой не ми присветка отзад, дори веднъж; никой не ми се направи на мутра; даже не можах да напсувам някой като хората - просто нямаше за какво; на всичкото отгоре и аз не се заядох с никой, даже и с двете трабантчета, които изпреварих... е*ати скуката... и това ако не е страхотна история...
После дойде жената и те събуди
Тя беше с мене...
...нещо не ти разбирам поста, звучи като че не вярваш.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2