До Монако и назад
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
мене по-скоро ме интересува маршрута, разхода ще го сметнем
...
че ми се врътка една идея из главата /търсейки мозък
/...
иначе много хубаво местенце
...

че ми се врътка една идея из главата /търсейки мозък

иначе много хубаво местенце

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Владо написа:мене по-скоро ме интересува маршрута, разхода ще го сметнем...
че ми се врътка една идея из главата /търсейки мозък/...
иначе много хубаво местенце![]()
...
http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/gbr/dyn/controller/Itineraires?strStartCityCountry=1025340&strStartAddress=&strStartMerged=sofia&strDestCityCountry=852&strDestAddress=&strDestMerged=monte+carlo&choiceType=1&ie=UTF-8&x=23&y=12
Пътя е много приятен. Ако тръгнеш от София вечерта към 9, ще си в Италия към7-8 /зависи как караш де/ и следобед да си в Монте Карло най-много. Зависи, ако можеш да вземеш това разстояние на един дъх..
П.С Има много красиви гледки в Словения особено ако е на зазоряване и някаква фантазия. Следващите гледки, които си заслужават са точно преди границата на Италия с Франция...през всичките тунели...висоти и т.н, а като наближаваш Монте Карло и ако е слънчево...е някаква приказка.
П.С Басии как се размечтах....

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Найстина е много яко, но най яко е да идеш когато Ф1 циркът е там. Това лято бях там за състезанието и няма такава обстановка! Просто лудница!!! Жени, коли и мнооого пари. Отвсякъде бегачки. Седим на пистата до пристанището вечерта и един с едно Ферари кара бавно, спира и се дуе нещо. До него спира един с една Zonda и се форсира в стил "кой е по-най". До яхтите паркирали Бентлита, Ролсове, С-класите. На яхтите някви патрони си правят купона с некви мацки. Простосмъртните вървят, цъкат и се снимат. Трудно е да се опише. Имах честа да врътна някоя и друга обиколка по пистата след тренировките и след състезанието. Газирах се със служебния ван (печка) в тунела
Гаааз до 50-60 и стига тоолкова, че куките дебнат и разправят ебват мноо лошо. А иначе по пътя към Монако, разбрах от къде са им дошли тея тунели на акъла на тея дето са правили Need for Speed
То не бяха тръби, дълги , стръмни. Накрая взе да ми писва, че взе да става късно и гааз със 150 през тръбите:) Добре че нямаше от лошите да ме гепят. Пътищата извън Монако са точно като от филмите с Луи Дьо Финес, тесни с много завой. Няма такъв кеф, но постоянно хвърчат мотористи, хоби Шумахери, даже имаше няколко катастрофи. Препоръчвам ви пътя от Монако до Ница по крайбрежието. Гледката е много яка, а всеки БМВист би се изкушил на някой и друг завой
Като идете до Ница, продължете и до Кан. Тази година Формулата съвпадна с Филмовият фестивал в Кан. Няма да ви обяснявам за какво ставаше въпрос в Кан.
А сетих се нещо весело. Отиваме към Ница по магистралата и по едно време както си карам в тунела, пуснал съм си музиката на 6, климата на 6 и чувам отзад някакъв странен шум, който не мога да разбера какъв е. Намалям музиката, климата и се оптивам да разбера какво става. Викам да ми се прецака колата? Да не ми стана нещо на дифа та? Бах маа му , колата е на 1000 км ве (служебно Виано) !?! Сваляйки прозореца, поглеждам в огледалото и гледам наближават някакви фарове. И шума иде от тях. Гледам изпреварват ме към 10-12 Ферарита, всички карат на 1-2 предавки по-надолу от нормалното и шоферите ухулени до уши:) Бързо грабнах апарата и се получи следната снимка.
Пожелавам на всички ентусиасти да идат да видят за какво става въпрос!

А сетих се нещо весело. Отиваме към Ница по магистралата и по едно време както си карам в тунела, пуснал съм си музиката на 6, климата на 6 и чувам отзад някакъв странен шум, който не мога да разбера какъв е. Намалям музиката, климата и се оптивам да разбера какво става. Викам да ми се прецака колата? Да не ми стана нещо на дифа та? Бах маа му , колата е на 1000 км ве (служебно Виано) !?! Сваляйки прозореца, поглеждам в огледалото и гледам наближават някакви фарове. И шума иде от тях. Гледам изпреварват ме към 10-12 Ферарита, всички карат на 1-2 предавки по-надолу от нормалното и шоферите ухулени до уши:) Бързо грабнах апарата и се получи следната снимка.

Пожелавам на всички ентусиасти да идат да видят за какво става въпрос!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
По тунелите "лошите" са се трансформирали във фотоапарати и ха малко по-висока скорост от обозначената и трябва да се хилиш "Зеле"
Сег акато се сетя колко ни снимаха

Сег акато се сетя колко ни снимаха

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Аз така наречените блитцове/светкавици/снимачки ги знам
Вас може да ви снимат, ако сте с Бг номер докато не ви спрат все тая. Аз бях с регистрация, която я ловят, после бележките идват и трябва да се плащат и за това дебнех за снимачки. Но като видях че 1-2 местни дават газ и аз по тях гааз 

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Колега, преди малко се прибирам и аз от Милано. Да не сме се разминали по магистралите някъде?
Парите са различни за всички, но минимум е 100 евро за нощувка в двойна стая в три звезден хотел. В Милано тази цена е почти нереална, защото септември започва най - големият им панаир и цените са космически...
Ако те интересува нещо конкретно - питай.
Парите са различни за всички, но минимум е 100 евро за нощувка в двойна стая в три звезден хотел. В Милано тази цена е почти нереална, защото септември започва най - големият им панаир и цените са космически...
Ако те интересува нещо конкретно - питай.
Селото се оказа точно във града
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2