Легендарният автомобил

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 11 Сеп 2008, 10:48

Ае са излизаме извън темата и да не коментираме каква цигания е да имаш Е36 .. Това си е нормална кола ! Всичко си зависи от шофьора. Кой как иска да си я кара , това не ви интересува...Това с голфа добре са го измислили но до голяма степен за жалост наистина е така :confused: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 11 Сеп 2008, 11:00

Опааа .... Пак някаква хранилка ..... Polgargaist нещо против 190 ли имаш????? В Монтана от 3 е36 които видях 2 бяха карани от мазни цигани,баш си мангали,като единият така ме засече че просто вътрешно не исках да натисна спирачките белким го убия :twisted: ....
Колежке Apassionata,може би все който не кара BMW,трябва да ти дава отчет какво прави в този форум,защо и как ..... Аз може ли да поствам мнения??????
Абе хора стига бе ..... Престанете ..... Че циганите преди караха 190 и 124 да карат и сега карат,но едно 80% минаха на BMW-та ......
От близо седмица гледам,че има колеги които престанаха да се "държат" като коне с капаци ...... Масата обаче си остава .... Нито искам да хвалите всички други марки,нито нищо .... Просто ми писна като изпреваря някой,след 5 сек. тоз същият да прави и невъзможното да ме изпревари,понеже не може неговата кола 2158г. да бъде изпреварена от моята .....
Никога не съм вярвал че този форум ще отиде в тази посока,следя го от близо 8 год.,а от близо 2 год. съм регистриран ...... Промяната е доста голяма .......
Нищо и никой не искам да обидя!!!!
Поздрави ..................

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Сеп 2008, 11:10

justinmaggie написа:В момента върха на циганията е бмв е36 каквото и да си говорим.

Само мога да ти кажа че на баща ми строителните работници-турци от Сандански /да не се обиди някой колега/ карат като твойто купе.......пък и не съм виждал до сега е36 с нарисувана русалка по цици на предния какак! ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Сеп 2008, 11:12

ивчо написа:Абе хора стига бе ..... Престанете ..... Че циганите преди караха 190 и 124 да карат и сега карат,но едно 80% минаха на BMW-та ......

Значи циганите се замогват! :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 11 Сеп 2008, 11:12

Тва за изпреварването и аз го прая,нищо ,че не карам бмв ама си настъпвам яко,е 36 се карат от млади хора като мене и е нормално да има спортни наклонности водача,ти си джъткай 190-ката 2.0 Д 75 коня със 120 и не се меси при бмв-тата :lol:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Сеп 2008, 11:56

ивчо написа:Колежке Apassionata,може би все който не кара BMW,трябва да ти дава отчет какво прави в този форум,защо и как ..... Аз може ли да поствам мнения??????
.....
Никога не съм вярвал че този форум ще отиде в тази посока,следя го от близо 8 год.,а от близо 2 год. съм регистриран ...... Промяната е доста голяма .......
Нищо и никой не искам да обидя!!!!
Поздрави ..................

Питаш може ли, пък постваш без да дочакаш разрешение :P шегувам се, всеки има право на мнение тук и където и да е на друго място. Просто изказване от рода на - цитирам " В момента върха на циганията е бмв е36 каквото и да си говорим." във форум, във който може би 60-70% процента от потребителите карат Е 36 е как да се изразя - леко неуместно. И нямаше начин да не предизвика по-гневни отговори в защита. Аз не следя форума толкова отдавна, нямам идея на къде отива, но виж ти би трябвало да знаеш каква секта е тука...
Хайде целувка и за всички фенове на Мерцедес, от мен да мине :P
Последна промяна Apassionata на 11 Сеп 2008, 12:06, променена общо 3 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо » 11 Сеп 2008, 12:02

Polgargaist написа:Тва за изпреварването и аз го прая,нищо ,че не карам бмв ама си настъпвам яко,е 36 се карат от млади хора като мене и е нормално да има спортни наклонности водача,ти си джъткай 190-ката 2.0 Д 75 коня със 120 и не се меси при бмв-тата :lol:

Да бате прав си ..... дизел съм ...... тя и твоята като гледам е дизелка даже 16волтова,иначе ти с колко караш 130???Извинявай ако съм засякъл някъде млад човек като теб,дано не се наложило да спираш рязко..... Колкото до изпреварванията,какво да ти кажа .... само,гледай да не се ядосаш някъде много,че да не стане някоя беля .....
Карай си B4 със здраве и дай малко по-спокойно ......

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 11 Сеп 2008, 12:27

Момци като ви гледам всички разбирате от туниг,ама малко могат да го направят собственоръчно,професионално и без да е цигания! Ето Ви две машини-E36,които са правени от сливенски момчета с много вкус и желание!

http://www.vbox7.com/play:331760a7

Надавям се да ми покажите БГ туниг на Голф 2 и Мерцедес 190 който да е качествен!

П.С. И в интерес на истината съм виждал цигани в баварци,ама всички са били накичени като голфчета! Т.е. има много БМВ-та,но истинските баварци са малко!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо » 11 Сеп 2008, 12:35

A_DUNCHEV каза:
" ..... П.С. И в интерес на истината съм виждал цигани в баварци,ама всички са били накичени като голфчета! Т.е. има много БМВ-та,но истинските баварци са малко!!!! ...."
Ето тук е "гъдела" ..... Ами снимки доста съм разглеждал,но нито една не отговаря на твойте критерий .... може би само фабричните 16V Мерцедес-и имат доста красив "оптичен тунинг" (поне за мен) ....... Другото което съм виждал е :puke:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 11 Сеп 2008, 12:42

Забравих да добавя,че тунинга не е само оптичен, а има и доста изненади и под капаците и на двете!!! :mhihi:

А как размазаха Голф 2 КР не е истина! :winky:
http://www.vbox7.com/play:084dd178
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 11 Сеп 2008, 13:16

ивчо написа:
Polgargaist написа:Тва за изпреварването и аз го прая,нищо ,че не карам бмв ама си настъпвам яко,е 36 се карат от млади хора като мене и е нормално да има спортни наклонности водача,ти си джъткай 190-ката 2.0 Д 75 коня със 120 и не се меси при бмв-тата :lol:

Да бате прав си ..... дизел съм ...... тя и твоята като гледам е дизелка даже 16волтова,иначе ти с колко караш 130???Извинявай ако съм засякъл някъде млад човек като теб,дано не се наложило да спираш рязко..... Колкото до изпреварванията,какво да ти кажа .... само,гледай да не се ядосаш някъде много,че да не стане някоя беля .....
Карай си B4 със здраве и дай малко по-спокойно ......

Не ми е дизел колата а е бензин 140 коня с удоволствие бих те преобърнал като мина покрай тебе

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 11 Сеп 2008, 13:21

A_DUNCHEV написа:Надавям се да ми покажите БГ туниг на Голф 2

Тук, но май ще ти иска регистрация. Не съм кой знае какъв фен на мк2, но тази кърти, още се прави ...

А относно храненето ... нека сипват хората. Коли и шофьори всякакви. Миналата седмица на ФВ сбирката минаха 3 мургави субекта в една 316ка (май) - кара баавно, бавно и форсира, опитвайки се да привлече внимание. Тъпо беше ...
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 11 Сеп 2008, 13:33

Rijo написа: Миналата седмица на ФВ сбирката минаха 3 мургави субекта в една 316ка (май) - кара баавно, бавно и форсира, опитвайки се да привлече внимание. Тъпо беше ...

Ми точно тва имах предвид!За циганията! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 12 Сеп 2008, 11:01

абе да ви кажа,е36 кво общо има с циганията???колегата с мерца- оглеадай се и виж колко цигани кви коли карат.че мерца е номер 1 при тях.всъщност доскоро беше хит още опел астра и опел калибра и двете да са червени задължително.и в е36 има но тва не го прави циганска кола?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 12 Сеп 2008, 19:08

Ш, вие тука май измисляте нови закони на физиката май ми се струва.
Закон Nr.1: Всеки мазен циганин кара мазен "натокан" гоуф, ако има 2000 лв.
Закон Nr.2: Всеки мазен циганин, ако крадне още 2000 лв и си продаде гоуфа на друг мазен циганин, си купува Е36 316 с лепенки спарцо, момУ и ///М3.

Не казвам, че всички шофьори на БМВ 3-ка са цигани, а че всичко цигани с някой лев карат Е36-ци. Който не вярва, да иде към Ямбол и Сливен.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории