България... Кой е виновникът за положението ни?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
човек това нащо никъде го няма, гарантирам ти
а иначе се сетих и за нещо.
Един приятел, яко очлагарил се напоследък, обяснява защо ретрото го дразно(музиката):
"Кво е тва ретро са? Все едно се връщаме назад във времето!"
мислех си да го попитам
"Като слушаш чалга да не отиваш напред в бъдещето?"
аз повече няма какво да коментирам само си извадете изводите.

а иначе се сетих и за нещо.
Един приятел, яко очлагарил се напоследък, обяснява защо ретрото го дразно(музиката):
"Кво е тва ретро са? Все едно се връщаме назад във времето!"
мислех си да го попитам
"Като слушаш чалга да не отиваш напред в бъдещето?"
аз повече няма какво да коментирам само си извадете изводите.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не е чалгата,това което формира самосъзнанието на младите,или поне не само чалгата...Цял свят е обърнат и гледа към америка...за огромно съжаление...Колкото и иновативна и прогресивна страна да са в научно,икономическо и техническо отношение,в културно отношение са ...
Цяла скандинавия (това са по правило красиви,стройни бели хора)младите се обличат като негри....
Какво мислиш,че в развития свят няма разврат ли
Испания и италия 40 процента от мъжете са педераси.. Англичаните масово са недорасли момченца, а жените им са пияници и бесни к**ва....Тези неща нямат връзка с качеството на живот-социално и икономическо развитие на обществото 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
тя че не е само чалгата не е, това за педерасите жените пияници и тем подобни не го отричам.
колкото до америка, сега Милко да не ми се сърди, ама аз тях просто не ги считам за друго освен за зган.
не може да те питат за държава със "U" и ти да кажеш че не знаеш, а собствената ти държава да започва със същата буква и да кажеш да е единичен случей, а то е масово явление.
колкото до америка, сега Милко да не ми се сърди, ама аз тях просто не ги считам за друго освен за зган.
не може да те питат за държава със "U" и ти да кажеш че не знаеш, а собствената ти държава да започва със същата буква и да кажеш да е единичен случей, а то е масово явление.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2