Що за идиоти???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
mad_presley написа:Отмъщение от Кранево може би![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=103542
хахахах за това не бях се занислил...

err0r написа:Хм! Сетих се за една история, как до V-ти век в Римската империя живели хората. Кои по-богати, кои не чак толкова богати, гладиатори, пленници роби. Справяли се някак докато не дошли... едни хора и не започнали да трошат всичко. Види хубава колона, надупчи я, видят хубава сграда - опожарят я... и т.н. Сега малко за тези хора: яздели коне, идвали от изток, били с дълги коси, вързани на опашка. Когато огладнеели, слизали от коня и започвали да пият кобилско мляко. Имали някакъв език, но нямали писмо. Наричали се... прабългари.
Наи-точното описание на българската народопсихология което сам чувал.Евала

Re: Що за идиоти???
uricatoli написа:Колеги от няколко дена направо ми идва да утрепя някой, само да го хвана кой е... Та историята е такава: Понеже съм студент живея в момента в студентско общежитие. Имаме паркинг който ползваме без пари.. И както знаят някои хора от форума аз карам едно трабантче в леко подновен вид... Та спирам си аз на паркинга, едно приятелче мина да ме взема и отидох към Варна... Вечерта като се прибирам виждам че някой идиот ми писал по прозорците на трабито с бял маркер разни глупости.... за което подивях защото и закъснявах... Веднага наум набелязах няколко души които в последствие излязоха чисти... Както и да е завърши се с тази случка, дойте вечерта и плановете за другия ден... На следващата сутрин ме будят и викат: Марто Марто виж трабанта. Излизам аз и ужас....50 кила плоча на тавана на трабанта
Подивях излизам гледам го цялата боя издрана... Направо си излязох от кожата почнах да крещя... Никому нищо не съм направил нито имам проблеми а се ебават така.. Влизам аз в обежитието и правя скандал на рецепцията: Как така ще правят с колите? никой ли не ги гледа? А те ме прещат при шефа.. Отивам аз и той почва да ми обяснява че от другата страна бил платения паркинг.. там да съм си спирал колата за да нямало такива проблеми а за тоя паркинг никой не отговарял нищо че е на 5 метра от входа на общежитието... Сега издирвам кой може да се е изгаврил така, вчера на едно приятелче също изгоря аудито надраскано с бял маркер... Само още нещо и ще влезя с кофите, докато не намеря кой е няма да спра да хвърлям... а уж съм спокоен човек... Как да съм спокоен като е пълно с такива идиоти дето все ще намерят как да ти осерат на малката радост която има човек...
Впрочем в добавка нищо че сме общежитие има доста мангали работници които живеят тук, а онзи ден съквартиранта ги чул как се хихикали и говорили нещо за трабант и камък... чудя се да правя ли както братчеда рамбо или да чакаля някой да ми барне колата? Спирам я точно под джама и съм нагласил алармата като кацне муха да почва да пищи... Алармата не мухата... Давайте съвети хора
Е никой ли не се сети, че това е схемата за паркингите? Даже "шефа" ти е казал да се преместиш на платения паркинг за да не се случват такива неща. Някой изглежда има бизнес интереси. Още повече, щом на твой колега аудито е пострадало по идентично същия начин?!? Не ти ли подсказва нещо по дяволите?!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Имам решение на проблема, не си мий колата няколко седмици за да може да хване малко прахоляк тук там и като му дойде времето за простотия вандалите вместо маркери, ще рисуват с ръце и после като измиеш колата, ще е като нова поне аз правя така. 

Lattri написа:Имам решение на проблема, не си мий колата няколко седмици за да може да хване малко прахоляк тук там и като му дойде времето за простотия вандалите вместо маркери, ще рисуват с ръце и после като измиеш колата, ще е като нова поне аз правя така.
хаха да, прахта е решение, като магнит е за всички дечурлига и вандали

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Абе фащаш го с някой друг твой авер тоя дето ги прай тез работи, качваш го на колата и го караш по кръчмите и барчетата да черпи къде тебе къде авера ти къде който ти падне ама с яката ръка да черпи.като свърши цялата работа и разбере че не се ебавате и му излиза скъпичко удоволствието да ти ебава колата ще се спре.Просто го уплаши здраво за да не си мисли че може да иска отмъщение а само спасение, някои хора и от бой не ги е страх.
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
- Polgargaist
- кандидат ентусиаст
-
Егати ,как може да ти се гаврят така с трабанчето,тези коли вече са музейна рядкост,не бива да се гаврим със тази славна кола от преди 40-50 години 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Polgargaist написа:Егати ,как може да ти се гаврят така с трабанчето,тези коли вече са музейна рядкост,не бива да се гаврим със тази славна кола от преди 40-50 години
Хихихихи

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2