едно тьжно преживяване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
а забелязали ли сте, че преди години гълъбите излитаха много преди да ги наближиш с колата а сега въобще не си дават зор. Няколко пъти ми се е случвало да трябва да спра до него, и той продължава спокойно да си ходи пред колата :>
А кучетата съвсем са изперкали, лягат на средата на улицата и си дремят, като наближа ми хвърлят един поглед тип "отегчен съм от живота" и се обръщат :>
Евентуално чак като свирна или форсирам на място, помръдва леко :>
А веднъж едно беше решило да не ме пуска да мина, отстъпваше леко назад но не се махаше от средата на улицата :>
А кучетата съвсем са изперкали, лягат на средата на улицата и си дремят, като наближа ми хвърлят един поглед тип "отегчен съм от живота" и се обръщат :>
А веднъж едно беше решило да не ме пуска да мина, отстъпваше леко назад но не се махаше от средата на улицата :>
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Тук пък онзи ден имаше някакъв парад на кучетата пред общината (определено не беше стачка, тъй като не скандираха оставка). Около 10-на се разхождаха спокойно по средата на улицата и изобщо не се стряскаха като им свирнеш.
За мен BMW не е мания, а религия!
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
Fking написа:а забелязали ли сте, че преди години гълъбите излитаха много преди да ги наближиш с колата а сега въобще не си дават зор. Няколко пъти ми се е случвало да трябва да спра до него, и той продължава спокойно да си ходи пред колата :>
от парламента пускат амфе във въздуха за тва гълъбите са така

и все пак помагайте на животните няма нищо срамно
Fking написа:а забелязали ли сте, че преди години гълъбите излитаха много преди да ги наближиш с колата а сега въобще не си дават зор. Няколко пъти ми се е случвало да трябва да спра до него, и той продължава спокойно да си ходи пред колата :>
Забелязал съм. Много пъти съм намалял и съм спирал и съм им бибиткал да се отместят ! Бахти гугутките. Те като се зарибяват (като са 2-чки) и хич не виждат колите !
Еби му заеби вчера един гълъб му разказах играта имах чувството,че ще ми счупи предното стъкло летеше право срещу мен сякаш бях във филм американски и се засилвахме един срещу друг ми не му направих път на боклука все още имам стомашни сокове по предното стъкло....
А мене ме кефят врабците тия минават пред колите е така в последния момент имам чувството,че си седят на някое дърво и си лафат едно вика "айде на бас,че нема минеш пред тая кола" и другото понеже е по ербап вика "аре бе казал ти некой аре на бас на 17 червея или жито лайна там квото ядат " и се засилва

А мене ме кефят врабците тия минават пред колите е така в последния момент имам чувството,че си седят на някое дърво и си лафат едно вика "айде на бас,че нема минеш пред тая кола" и другото понеже е по ербап вика "аре бе казал ти некой аре на бас на 17 червея или жито лайна там квото ядат " и се засилва

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Spiro написа:Еби му заеби вчера един гълъб му разказах играта имах чувството,че ще ми счупи предното стъкло летеше право срещу мен сякаш бях във филм американски и се засилвахме един срещу друг ми не му направих път на боклука все още имам стомашни сокове по предното стъкло....
А мене ме кефят врабците тия минават пред колите е така в последния момент имам чувството,че си седят на някое дърво и си лафат едно вика "айде на бас,че нема минеш пред тая кола" и другото понеже е по ербап вика "аре бе казал ти некой аре на бас на 17 червея или жито лайна там квото ядат " и се засилва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отрепата цялата тема

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2