Селянията у нази

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 24 Авг 2008, 14:57

Transportera написа: :shock: :shock: :shock:

Така е брат, колкото и да уважавам марката, шофьорите й (които в повечето случаи са истински ентусиасти), но все повече селяни се вграждат в редиците ви. Тъжно, но истина.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Авг 2008, 17:39

doncheff написа:

Така е брат, колкото и да уважавам марката, шофьорите й (които в повечето случаи са истински ентусиасти), но все повече селяни се вграждат в редиците ви. Тъжно, но истина.

за съжаление е прав човека

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 24 Авг 2008, 18:36

grnka написа:
doncheff написа:

за съжаление е прав човека

дам прав е човека! Киселите погледи и тежките стойки, дето ги раздаваха до миналата година тия в РК Гоуфовете, са ме гледат от некоя е36-ца :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 24 Авг 2008, 18:58

И не само. На път за морето, по магистралата, карам си човешки, 120 макс. Натоварен почти догоре, имах покъщнина да карам натам. Жената до мен, на задната седалка дъщеря ми, на 5, и една приятелка с нейното хлапенце, на 2 и половина.

Застигам камион в дясна лента. Поглеждам назад, виждам кола на доволно голямо разстояние. Камиона с 80-90, аз със 120, преценявам че имам достатъчно време да го изпреваря. Изнасям си се както трябва, с мигачи, с всичко, изпреварвам си го без да гъзя колата.

По средата на изпреварването поглеждам пак назад и за моя изненада виждам Х5 залепен за бронята ми. Идея си нямам откъде излезе. Както и да е. Понастъпих газта, 140-150-160, все пак да си завърша маневрата, да не преча на колегата. Прибирам се в дясна, поглеждам назад, колегата се усмихва нещо. Казвам на децата отзад "Помахайте на БМВ-то зад нас" Децата се поизправят на задната и нахилени на репа почват да махат.

При което получават един тлъст среден пръст от колегата.

Аз - :shock:
Киселяка - :mhihi:
И отпраши.

Е кажете ми колко див СЕЛЯНДУР трябва да си, за да покажеш среден пръст на две дечица?

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Авг 2008, 19:23

Е, това е, колеги. После що всички с БМВ-та били селяндури и стойкаджии. И все пак нека не забравяме, че не е само с БМВ-тата така. И тея от Мерцовете също гледат на кръв и урина, Четирите кръгчета и те не се различават. Дали ще е Х5, ML, Q7 или Cayenne все тая - всички са хванали Господ за шлифера. Да не ви пука. В крайна сметка тоя с Х5-цата няма да ти плати после посещенията на психодиспансер или антидепресантите ;) Е*ал си го в г*за...нека се мисли за велик. Цуни щерката и да ти се клати ветропоказателя ;) Смисъл да се ядосваш с едноклетъчни няма :)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Авг 2008, 19:28

Фил написа:И не само. На път за морето, по магистралата, карам си човешки, 120 макс. Натоварен почти догоре, имах покъщнина да карам натам. Жената до мен, на задната седалка дъщеря ми, на 5, и една приятелка с нейното хлапенце, на 2 и половина.

Застигам камион в дясна лента. Поглеждам назад, виждам кола на доволно голямо разстояние. Камиона с 80-90, аз със 120, преценявам че имам достатъчно време да го изпреваря. Изнасям си се както трябва, с мигачи, с всичко, изпреварвам си го без да гъзя колата.

По средата на изпреварването поглеждам пак назад и за моя изненада виждам Х5 залепен за бронята ми. Идея си нямам откъде излезе. Както и да е. Понастъпих газта, 140-150-160, все пак да си завърша маневрата, да не преча на колегата. Прибирам се в дясна, поглеждам назад, колегата се усмихва нещо. Казвам на децата отзад "Помахайте на БМВ-то зад нас" Децата се поизправят на задната и нахилени на репа почват да махат.

При което получават един тлъст среден пръст от колегата.

Аз - :shock:
Киселяка - :mhihi:
И отпраши.

Е кажете ми колко див СЕЛЯНДУР трябва да си, за да покажеш среден пръст на две дечица?

:shock: :shock: :shock: Е тва не може да е истина....Тая държава отодавна си е@а мамата ама нещата напоследък ескалират откъм идиотщини :!: Колега хората изперкаха тотално :kuku: ,надявам се малкото останали здравомислещи хора да издържат,щото нищо добро не ни чака :roll:.Това се конкурира с изцепката на двама "тарикати" ,които са ритнали детска количка с дете и са се правили на биячи пред жена!!!Това от друга тема...... :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 24 Авг 2008, 19:44

Pitbull_Germany написа:Смисъл да се ядосваш с едноклетъчни няма :)

Не съм се ядосвал, колега, не съм такъв човек. Някой трябва адски много да се постарае, за да ме ядоса наистина. Един единствен път приятели са ме виждали с паднало перде, и ми разказваха после, че било страшна гледка. Двете компании, моята и противниковата, се съюзили, за да ме откопчат от него. Пак беше замесено детенце, слава богу не моето, тогава още не бях женен, отдавна беше.

Както и да е.

Сега просто бях втрещен от селяндурщината на тоя, не мога и човек да го нарека. Случайност е, че беше с Х5, със същия успех можеше и да е с алфа или жигула или нисан или каквото и да е. Селяндурът на каквото и да се качи, си остава селяндур.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Авг 2008, 23:18

Фил написа:

Селяндурът на каквото и да се качи, си остава селяндур.

Е тука си много прав. Тя простотията ходи по хората, не по колите. Както каза колегата по-горе - все повече и повече такива индивиди се навъдиха.
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Авг 2008, 0:37

barty написа:....

Това ми е любимия участък...този и исърското дефиле от самоков към София... :lol: Е там като подкарам с подходящата музика,душата в рая... :lalala:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 25 Авг 2008, 8:18

Penchev да не си бил ти с черното е30 комби :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Селянията у нази

Мнение от tankishev » 25 Авг 2008, 10:32

Не МУ прави чест да ти светка ... не е редно и това не трябва да се практикува

SnaiPeRisT0 написа: ... той тръгва да изпревара но не му давам път накрая вече се движим с около 50-60 нарочно ...

Да си отмъщаваш на пътя ... не ТИ прави чест .... не е редно и това също не трябва да се практикува :!: :evil:
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

Изображение среден разход

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 25 Авг 2008, 17:04

Колеги понякога и да мълчиш пак ще се излее помия от думи на главата ти.Ето една история прясна:
Днес сутринта тръгвам за работа и на едно кръстовище се престроявам за надясно(2-ра кола съм) и чакам да светне зелено.Със светването на светофара едно Clio 1.1 (вътре жена 50-55г. захапала цигарата)от лентата за направо се натиска да се навре между мен и първата кола и тя да завива на дясно но без да е пуснала мигач.Мисля си рано сутрин,понеделник-простено и е.Пуснах я .На другия светофар спирам до нея поглеждам я и тя като почна ти..... не гледаш ли къде караш щеше да ме одариш.........(през цялото време цигарата е в устата и).Аз така :shock:. Добре че светна зелено иначе не знам какви още думи щях да чуя.Имах чувството че на тая някой и беше отворил чадър в Г..А и за това беше толкова бясна.
Вярно че мълчанието е злато но в този случай май поговорката не важи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Авг 2008, 17:15

Фил написа:

Случайност е, че беше с Х5, със същия успех можеше и да е с алфа или жигула или нисан или каквото и да е.

не е случайност братле, просто има тип говеда, които трябва да карат кола за Х хиляди лева... не може да е с алфа, жигула, нисан или квото там - щото няма такава жигула която да струва 200 бона, за тия пари може да вземе само БМВ, Мерцедес, Ауди или Кайен - за да се чувства че е хванал Господ за шлифера.... То принципно по света могат доста хубави коли да се купят за тия пари ама у нас е тва - Х5 (вече и Х6 -имам чувството че днес в София видях повече шестици отколкото петици :evil: ), Ку Седем (що за малоумно наименование на автомобил), МЛ-ГЛ или Кайенче - просто само с тях може да избият комплексите от ниския ръст, нещастното детство, боя в училище, пияния баща пребивал майка им, изнасилената сестра в 6 клас, малката пишка, тва че са е....ли по-малко к**ва (манекенки, фолк певици, все тая)от себеподобните им "приятели", това че не могат да си купят яхтата която искат (щото е с 200 000 евро повече отколкото могат да дадат в момента), това че "луксозния" им апартамент в Слънчев Бряг, закупен за 1500 евро квадрата, не е удвоил цената си а напротив, и за 500 не може да се продаде, това че къщата на съседа , построена това лято им закрива гледката, това че улиците в "елитния им квартал" Драгалевци, Симеоново, Бояна, Бистрица, Чепръчане, Шмиргеловци, Мало Курене са така разбити че и с Х5 (Ку Седем, Кайен, ГеЕл) вече не могат да минат по тех без да сменят ниворегулируеми амортисьори по 1500лв бройката веднъж месечно (първите 1-2 пъти им беше приятно, да сепохвалят пред "приятелите" че са "дали 8000 лв за ремонт на джипа", ама вече почнаха да се усещат че нещо има в тая работа), ... ей такива неща ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 25 Авг 2008, 17:31

emdless4 написа:
Фил написа:

Случайност е, че беше с Х5, със същия успех можеше и да е с алфа или жигула или нисан или каквото и да е.

не е случайност братле, просто има тип говеда, които трябва да карат кола за Х хиляди лева... не може да е с алфа, жигула, нисан или квото там - щото няма такава жигула която да струва 200 бона, за тия пари може да вземе само БМВ, Мерцедес, Ауди или Кайен - за да се чувства че е хванал Господ за шлифера.... То принципно по света могат доста хубави коли да се купят за тия пари ама у нас е тва - Х5 (вече и Х6 -имам чувството че днес в София видях повече шестици отколкото петици :evil: ), Ку Седем (що за малоумно наименование на автомобил), МЛ-ГЛ или Кайенче - просто само с тях може да избият комплексите от ниския ръст, нещастното детство, боя в училище, пияния баща пребивал майка им, изнасилената сестра в 6 клас, малката пишка, тва че са е....ли по-малко к**ва (манекенки, фолк певици, все тая)от себеподобните им "приятели", това че не могат да си купят яхтата която искат (щото е с 200 000 евро повече отколкото могат да дадат в момента), това че "луксозния" им апартамент в Слънчев Бряг, закупен за 1500 евро квадрата, не е удвоил цената си а напротив, и за 500 не може да се продаде, това че къщата на съседа , построена това лято им закрива гледката, това че улиците в "елитния им квартал" Драгалевци, Симеоново, Бояна, Бистрица, Чепръчане, Шмиргеловци, Мало Курене са така разбити че и с Х5 (Ку Седем, Кайен, ГеЕл) вече не могат да минат по тех без да сменят ниворегулируеми амортисьори по 1500лв бройката веднъж месечно (първите 1-2 пъти им беше приятно, да сепохвалят пред "приятелите" че са "дали 8000 лв за ремонт на джипа", ама вече почнаха да се усещат че нещо има в тая работа), ... ей такива неща ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:bowdown:

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 26 Авг 2008, 0:20

doncheff написа:Абе ако питаш мен, ти си същия селяк като тях. Това дето си го засичал и не си му давал да те изпревари си е чиста селяния.

Ами ако бяха спрели, да извадят два пистолета, ти к'во щеше да направиш? Да насереш и да си плюеш на петите. Не се правете на големи мутри, щото в наш'та държава много станАхте нещо...

А тва, че пича е карал голф, кво ти пречи? Благодарение на такива като теб БМВ и гоуф почват да се изравняват по селяния...

Няма какво да се карам с 12-годишно момченце което е отхвърлено от обществото та седи на компютъра дето е ревал за него 1 година , темата ми е ясна случката и нас вече ... ще правя каквтото си искам за съжаление не всички са като теб или баща ти които те вози ... та да сере най в дясно сякаш е роб на всички . Някои хора просто си имат достойнсто и си го пазят тайче просто в случаи с тъпите ти коментари се изложи тотално .. но тва си е твоя гъз насираи си го те хората те видяха каво лаино си си ;) просто ти казах случката е такава аз може да не съм най големия но едвали ти или бащати ще настигнете :winky:

Ае със здраве ! на всички пазете се това имах предвид с цялата работа ... не съм виновен че има деца с неисживени детства... :uups: :lol: :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории