Как щяха да ме тоталнат на Цариградско
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Re: Как щяха да ме тоталнат на Цариградско
AceMF написа:........Да си шофьор в днешни дни означава да можеш да пазиш себе си и близките си от поредния идиот в кола (каквато и да е), за обикновения човек удоволствието просто да си кара колата е почти недостъпна привилегия.

п.п.Наистина запали една свещ за здраве и късмет.

- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:... със Citroen Berlingo, или нещо такова, навива абсолютно рязко волана наляво. Много по-рязко от оня педераст с опела. Колата му завива наляво, той явно изпусна волана, зави надясно, пак наляво и започна да се опитва да я вкара в прав път, но не му се отдаде - завъртя се пак наляво, пак надясно и се шибна в мантинелата, сред пушек и пясък...
Добре че зад мен нямаше коли(в двете милисекунди, които погледнах огледалото, молейки се да няма никой зад мен май видях колега на 50-60м).....
хи хи хи , ако берлингото е било син металик... то аз съм бил колегата на 50-60 те метра...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
bonbonev написа:Archangel написа:... със Citroen Berlingo, или нещо такова, навива абсолютно рязко волана наляво. Много по-рязко от оня педераст с опела. Колата му завива наляво, той явно изпусна волана, зави надясно, пак наляво и започна да се опитва да я вкара в прав път, но не му се отдаде - завъртя се пак наляво, пак надясно и се шибна в мантинелата, сред пушек и пясък...
Добре че зад мен нямаше коли(в двете милисекунди, които погледнах огледалото, молейки се да няма никой зад мен май видях колега на 50-60м).....
хи хи хи , ако берлингото е било син металик... то аз съм бил колегата на 50-60 те метра...м/у другото шофьора на "баничката" ... беше жена.
Мхм, син металик беше. Добре че беше далеч ти, иначе можеше да си ми влязъл в багажника

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Извинявам се за офф-а, но нещо като "3та лента" не съществува. Има лява, дясна и средна обичайно. Както и да е.
Аз пък се изумих ония ден какво се случи във Варна, вечерно време беше някъде (забравих как се казва булеварда
, важното е, че имаше по 2 платна с по 3 ленти във всяка посока, като на най-десните имаше спрели коли). Та форсира се някъв пич с голф1 кабрио и изведнъж пуска аварийки в "крайна лява"
и аз си викам "край, пойде голфчето"... минавам покрай него, ми... той човека спрял да си говори по телефона без абсолютно никакви притеснения
......
Аз пък се изумих ония ден какво се случи във Варна, вечерно време беше някъде (забравих как се казва булеварда

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Ами що не слезе да го плеснеш един път зад връта, и да го питаш дали е запонат с правилника да го е*а
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
вчера посока от младост долу на спирката на 88 кръстовището към унсс пускам си левия мигач в най-лява лента
и първа кола съм, при което в средната спира голям камион превозващ тухли или некви стройтелни лайна без мигач.. става зелено и понеже се бях разсеял да си сменям музиката не съм видял смяната, но пък виждам как от средна и дясна лента започват почти всички да са за наляво брат
направих си завоя едва вече на жълто, а там си е чисто ляво без да чакаш насрещни или т.н.
не по темата ама да си кажа мъката и аз

не по темата ама да си кажа мъката и аз

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2