Как щяха да ме тоталнат на Цариградско

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Re: Как щяха да ме тоталнат на Цариградско

Мнение от nakoone » 25 Авг 2008, 15:00

AceMF написа:........Да си шофьор в днешни дни означава да можеш да пазиш себе си и близките си от поредния идиот в кола (каквато и да е), за обикновения човек удоволствието просто да си кара колата е почти недостъпна привилегия.

:yes: За съжаление истината е такава,колкото и да не ни се иска да я признаем.

п.п.Наистина запали една свещ за здраве и късмет.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bonbonev » 27 Авг 2008, 5:29

Archangel написа:... със Citroen Berlingo, или нещо такова, навива абсолютно рязко волана наляво. Много по-рязко от оня педераст с опела. Колата му завива наляво, той явно изпусна волана, зави надясно, пак наляво и започна да се опитва да я вкара в прав път, но не му се отдаде - завъртя се пак наляво, пак надясно и се шибна в мантинелата, сред пушек и пясък...

Добре че зад мен нямаше коли(в двете милисекунди, които погледнах огледалото, молейки се да няма никой зад мен май видях колега на 50-60м).....

хи хи хи , ако берлингото е било син металик... то аз съм бил колегата на 50-60 те метра... :) м/у другото шофьора на "баничката" ... беше жена.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 27 Авг 2008, 9:44

bonbonev написа:
Archangel написа:... със Citroen Berlingo, или нещо такова, навива абсолютно рязко волана наляво. Много по-рязко от оня педераст с опела. Колата му завива наляво, той явно изпусна волана, зави надясно, пак наляво и започна да се опитва да я вкара в прав път, но не му се отдаде - завъртя се пак наляво, пак надясно и се шибна в мантинелата, сред пушек и пясък...

Добре че зад мен нямаше коли(в двете милисекунди, които погледнах огледалото, молейки се да няма никой зад мен май видях колега на 50-60м).....

хи хи хи , ако берлингото е било син металик... то аз съм бил колегата на 50-60 те метра... :) м/у другото шофьора на "баничката" ... беше жена.

Мхм, син металик беше. Добре че беше далеч ти, иначе можеше да си ми влязъл в багажника ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Авг 2008, 10:47

Извинявам се за офф-а, но нещо като "3та лента" не съществува. Има лява, дясна и средна обичайно. Както и да е.

Аз пък се изумих ония ден какво се случи във Варна, вечерно време беше някъде (забравих как се казва булеварда :uups: , важното е, че имаше по 2 платна с по 3 ленти във всяка посока, като на най-десните имаше спрели коли). Та форсира се някъв пич с голф1 кабрио и изведнъж пуска аварийки в "крайна лява" :mhihi: и аз си викам "край, пойде голфчето"... минавам покрай него, ми... той човека спрял да си говори по телефона без абсолютно никакви притеснения :shock: :shock: :shock: ......
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 27 Авг 2008, 11:12

Ами що не слезе да го плеснеш един път зад връта, и да го питаш дали е запонат с правилника да го е*а

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 28 Авг 2008, 20:36

вчера посока от младост долу на спирката на 88 кръстовището към унсс пускам си левия мигач в най-лява лента :mhihi: и първа кола съм, при което в средната спира голям камион превозващ тухли или некви стройтелни лайна без мигач.. става зелено и понеже се бях разсеял да си сменям музиката не съм видял смяната, но пък виждам как от средна и дясна лента започват почти всички да са за наляво брат :mhihi: направих си завоя едва вече на жълто, а там си е чисто ляво без да чакаш насрещни или т.н.
не по темата ама да си кажа мъката и аз :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории