Приключение на връщане от морето!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Ci
Мечтае да кара: MiG 29

Мнение от BManoWar » 10 Сеп 2008, 8:18

Здравей,Кредек,освен,че караме еднакви коли,ни се случват и еднакви неща... то и ако като мен се казваш... :mhihi: Та... пьтуваме си с едни пичове за СЗ по мага вечерта,в бьрзата лента,карам аз,бяхме с S500 Merc,и както си летим натам... :help: .. гледаме някой иска да умрем заедно,засилил се героя,ама право срещу нас,пьрво си мислех,че е илюзия от скоростта и завоите на мага,ама не,идва си кьм нас и яко кара даже,изтрьпнах и аз кат теб,навих волана на дясно та бицепсите ми се схванаха и почти спрях в аварийната,оня прелетя с около 150-160 в бьрзата лента,блокиралият ми мозьк едвам сметна,че ако се бчхме резнали,ние с около 200 и тоя +150 щяхме на обогатим заедно ваздушните молекули с по някой атом повече... та,братле,ако ти се случи пак нещо пиши,кой знае може и аз да мина по твойта писта... :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 10 Сеп 2008, 9:40

Ма вие сериозно ли не знаете какво е това? Верно ли мислите, че тия са се объркали?

Няма такова нещо. Това е най-новата мода. Карането с 200 по нашите магистрали вече не доставя нужното количество адреналин, затова такива маниаци решават да правят същото, само че в насрещното. Адреналина е неописуем.

Обърнете внимание следващия път, когато видите такова изпълнение, че отсечката винаги е една и съща и преди и след нея почти винаги има паркирана кола извън пътя. Тези са пазачите - следят за куки. Ако мернат полиция, съобщават на ушуайците, които веднага обръщат посоката и си карат мирно и кротко.

И това винаги става вечер, по три причини:
1. Движението е по-малко на магистралата.
2. Тъмно е, затова фаровете се виждат по-добре.
3. По-малък е шанса за куки.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 10 Сеп 2008, 9:57

А бе няма оттърване от тези хаховци където и да си караш пак ще те намерят дано ангелите да ни пазят друго не зная какво да кажа немем думи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Ci
Мечтае да кара: MiG 29

Мнение от BManoWar » 10 Сеп 2008, 13:16

Абе колеги,да не би камикадзе да има вече и в Бг??? :shock: Това сериозно ли го говорите??? Силни усещания? Тия да вземат да идат на някой прелез да се мерят с някой влак,поне няма да затрият други хора в стремежа си са се утрепат,луди ли са,кви са? Ако на мага измахат някое семеиство с децата барабар,а те по чудо оживеят.... То за кьсмет нали знаете,че такьв идиот кат тях нема да е насреща... :twisted: ццц :help: :help: :help: що сган има на тоя свят!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 10 Сеп 2008, 13:26

Колеги само ще кажа че има всякакви пропадняци и измекяри. Това както разбирам не е първи случаи. Но какво да се прави хора всякакви.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 10 Сеп 2008, 13:45

Kregec написа:Колеги само ще кажа че има всякакви пропадняци и измекяри. Това както разбирам не е първи случаи. Но какво да се прави хора всякакви.

И на мен ми се е случвало, на магистралата между Шумен и Варна. Вечерта, много късно се прибирах от участие към Варна и бях в най-лява лента. Някакъв много усилено ми мигаше насреща и аз понамалих и се прибрах в средната. И се разминах с кола насреща ми, караща безумно бавно обаче, пак в най-лявата :shock: Все си мисля, че се беше объркал човека, ама що не мина в аварийната, не знам...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 10 Сеп 2008, 13:53

Aaa, работата върви към покупка на "Калашник".Мисля да въведа новата мода -стрелба от автомобил по изроди каращи в настрещното на магистрала.Най-малкото сериозно се замислям да оборудвам кола с "БОШ"-устоиство за забиване на пирони в бетон и дано имам късмет да ковна някой от тия в шишарката :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории