Падна ми гюм на колата...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 18 Авг 2008, 10:43

Външния вид лъже. Може да е каратяга
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Re: Падна ми гюм на колата...

Мнение от Azidaha » 18 Авг 2008, 11:52

eddiebg написа:
Azidaha написа:В този знаменит момент, чувам няколко мъжки гласа "Ххохохо, как яко го 'фърлихме!",

..и повече не питах - БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! Жената ме пусна :mhihi: Малей - тук последва ама много бой :twisted:
Изморих се вече, пък и около 5минутки активно ги млатя. Спрях. Щях да ги кача в багажника, да ги стоваря пред РПУ-то и там щях да ги бия! Щастливци сте, че не бях с бумъра, че тогава живи нямаше да се отървете!

Ти голям бой си ги бил тия тримата мъже, направо си ги размазал.

Между другото, нали това си ти на снимката?

Да и какво? Някъде да съм написал че съм мега здравият маймун? Да съм казал, че ръката ми е 54см и с по един удар съм ги свалил и тримата? Не..
Това съм аз! Не, не съм горила! Не, не съм и 120кг. - 1.75см съм и съм 72кг. Не съм и агресивна личност! Като малък са ме учили - никога не създавай конфликти, и никога не наранявай първи! Даже са ме учили, ако не умееш да се справиш с приказки - по-добре избягай - и в това няма нищо срамно!
Мразя да ми чупят нещата! Мразя! А тези смотаняци точно това направиха - счупиха нещо мое в знак на което не ми стана никак приятно :twisted:
Виждам, че си ми фен - ето ти още малко мои снимки. Обаче ми е интересно, да те видя ти на какво блъскаш :)
Click
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: .

Мнение от steeN » 18 Авг 2008, 11:54

Din написа:
[steeN] написа:в моя край пък си е казан ;)

В кой от двата ти края :mhihi:

ти как мислиш маниак :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Авг 2008, 12:16

Баце в първия момент не знех какво е това гюм чесно но после попитах и разбрах и как така само ти е одраскало колата бе, това поне както ми го описаха е доста обено но както и да е, и как си ги пребил тея тримата те да не са били като статуи и са те гледали как си ги бил. А пък може и да са били насрани нещо. Сигурно си скрит талант от шаолин и си ги размяткал тея тримата. На каква възраст бяха на 7-8 години ли? Бате него приемаи като заяждане просто се чудя. И след това да ти пастират колата :lol: :lol: :lol: това ме разби от смях чесно те трябва да са били ебаси балъците :mhihi: :mhihi: :lol: :lol: :lol:! Иначе на снимката бимата е доста културна че и девоиката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Падна ми гюм на колата...

Мнение от eddiebg » 18 Авг 2008, 12:26

Нищо обидно, колега, не казвам че е хубаво да ти хвърлят каквото и да било по колата и да я трошат. Но беше написал как размазваш трима човека, та ми стана любопитно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Авг 2008, 12:31

Аве оставете момчето ве! Не бил здрав баш пък здавите по 100кг дето са си падат от първия път по гръб с разбит нос :mhihi: . Гледам на снимката има здрави рачички, само трябва да знае как се ползват :mhihi:
Иначе горките момчета, виновни без вина! Ама нищо после сигурно са си го върнали на Илиан :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 18 Авг 2008, 17:51

гюма върху гюм е паднал пък ти биеш хората
да ги беше питал поне дали са те едва ли и 3-мата са го хвърлили Стрййт файтери много днес :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Авг 2008, 18:39

май нещата отиват на-да ги беше закарал на сладкарница,задето са ударили колата.
интересно,ако се случи на тези,дето го нападат,кво ще направят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Авг 2008, 18:41

sk. написа:Аве оставете момчето ве! Не бил здрав баш пък здавите по 100кг дето са си падат от първия път по гръб с разбит нос :mhihi: . Гледам на снимката има здрави рачички, само трябва да знае как се ползват :mhihi:
Иначе горките момчета, виновни без вина! Ама нищо после сигурно са си го върнали на Илиан :D

Именно,в много случай не е важно колко си здрав а колко си луд.Аз лично присъствах как едно момченце около 170 и 65-70кг смъкна един по един 3ма гардове в дискотека по 100+ кила всеки.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 18 Авг 2008, 18:44

Абе и тези от видеото имат нямат 50 кила, пък гледайте как се млатят :mhihi: Едно време като тренирах кикбокс един 60 килограмов много кофти ме прати в лека дрямка на един спаринг, пък си тежа, не съм от лекичките :)

И освен това, фактът, че момчето се е влюбило и се е обяснило в любов на някаква девойка като е направил сайтче, не значи, че е лигльо. Така му дошло от вътре, така си изразил любовта. А и е доста по свежо от всичките магарии, дето ги правим ние за да си покажем любовта. Някои жени оценяват подобни неща по достойнство - явно момчето си е намерило подходящата.

@Azidaha Кефиш ме пич! Действал си като съдията Дред...ако си го гледал тоя филм, че май беше нашумял в моята младост;)

P.S. Надявам се, че ръката дето те е хванала за чатала на оная снимка е женска... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 18 Авг 2008, 19:32

Тука стана като флиртче.ком с тоя ГЮМ бре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 18 Авг 2008, 20:06

Айде всинки файтъри по 100 и нагоре кила, да гледат ей тоя клип.
Сърдено поздравявам с него, лиубимец ми е тоя :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes

:!: :!: :!: :!: :!:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 18 Авг 2008, 20:16

Най-накрая опиши как изглеждаше тоя гюм че и аз се чудя с този тежкия метален съд за мляко от животните ли каза прасс..върху капака на колата!
Последна промяна cucko на 18 Авг 2008, 20:27, променена общо 1 път

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 18 Авг 2008, 20:24

Според мен е пластмасово кошче за боклук тея дето ги слагат по парковете и улиците :)
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 18 Авг 2008, 20:30

аз един бих и никой не вярва а ти 3ма... как да ти повярват бе батка :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории