На тръни УЖ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз пък се изумявам на уникалната мисловна дейност протекла за написването на темата!
п.с. честито пич, ти си новия ШУТ на форума

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
[quote]Редовно паля гумите за кеф!!! И още са здрави, което е чудното!!! Но наистина са много солидни!!! [quote]
Аз пък си сложих отзад гуми от мотокар и са още по-солидни
Спама е много порочно нещо ,но за съм слаб се поддадох

Аз пък си сложих отзад гуми от мотокар и са още по-солидни

Спама е много порочно нещо ,но за съм слаб се поддадох

какви сте ми сладури
особено тоя с БВМ Красна поляна на подписа
Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!! И просто си споделих историите, мисля че форума все пак е за тва!!! какво съм чакала 1 месец, еми просто виж , че регистрацията ми тук е от тези дни!!! Айде лека сладкодумници!!!

особено тоя с БВМ Красна поляна на подписа

Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!! И просто си споделих историите, мисля че форума все пак е за тва!!! какво съм чакала 1 месец, еми просто виж , че регистрацията ми тук е от тези дни!!! Айде лека сладкодумници!!!

cappy123 написа:Айде да пишете само по темата, или по добре не пишете, защото глупостите ви нямат край!!! Лягайте вече![]()
Какво да напиша по темата в случая ? Аз карах трамвая ? Бях тоя отзад дето бибиткаше ? Да не се е случило на трамвайните линии на трамваи N9 и N10 ? За какво става на въпрос в темата ??
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
cappy123 написа:Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!!
Ехххх, Vlados, колко малко знаеш за БМВ-тата...

Само не разбрах за 1-2 ли ги вдига, или за 12 ?!
cappy123 написа:какво съм [b]чакала 1 месец[/b]
Я...то била дама...И това обяснява всичко

OFFTOPIC
Кафене в пловдив. Отива сервитьорка - блондинка да вземе поръчката.
Клиент:
- Дълго кафе и "Капи вишна"
Сервитьорката:
- ...от къде капи вишна???
Друго кафене, този път не в Пловдив
Клиент:
- Едно кафе "Или".
Сервитьорката:
- Едно кафе или какво???
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
cappy123 написа:vicho написа:Аз пък се изумявам на уникалната мисловна дейност протекла за написването на темата!![]()
Обади се и великият УМ!!!
Айде да пишете само по темата, или по добре не пишете, защото глупостите ви нямат край!!! Лягайте вече![]()
Сори за недоглеждането!
Веднага се поправям.
ЧЕСТИТО мацко, ти си новата ШУТка на форума.

за да не ме обвинят в офтопик и аз да питам: наистина ли 120 не са проблем?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
cappy123 написа:какви сте ми сладури![]()
особено тоя с БВМ Красна поляна на подписа![]()
![]()
Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!! И просто си споделих историите, мисля че форума все пак е за тва!!! какво съм чакала 1 месец, еми просто виж , че регистрацията ми тук е от тези дни!!! Айде лека сладкодумници!!!![]()
![]()
![]()
![]()

добре вземи вдигни 80 и с главата по стената ..ако не се получи удряй се с 120... това ако не е поредната проста сервитьорка с надути джуки и очила тип муха-заварчик с гадже-собственик на бмв..ако съдя по никнейма капи портокал и кафе лаваца съм 95 процента сигурен затова..проста пача братче после защо се трепат хора
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
grnka написа:добре вземи вдигни 80 и с главата по стената ..ако не се получи удряй се с 120... това ако не е поредната проста сервитьорка с надути джуки и очила тип муха-заварчик с гадже-собственик на бмв..ако съдя по никнейма капи портокал и кафе лаваца съм 95 процента сигурен затова..проста пача братче после защо се трепат хора
ти си моя идол

другия път като те видя на кафето на пещерско и априлов ще спра да почерпиш

- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:Ама голям си сладур и ти с това "Красна поляна" в подписа....![]()
![]()
![]()
Утре ще пусне тема за теб"На какъв екземпляр се натъкнах във форума..."
![]()
![]()

Вече

По темата - стана страхотна, смях се на глас, колко се е развила от последното ми мнение...
... ще си позволя да се обърна към авторката: Скъпа, първо добре дошла във форума. Второ прочети правилата, там пише за шрифта на писане и размера на подписа и трето - за скоростите го бях чувал само, но никога от първо лице...
... сериозно - ако не си разбрала имах впредвид за 120-те, че е "леко" неразумно да караш с толкова в града (да не кажа, че е заплаха за околните)
... иначе нямам никакви лоши чувства, не го приемай като обида (както впрочем и написаното от колегите - прочети всичко внимателно и потърси смисъла, той е някъде там), не всички пишат само за да си намират занимание... а ако си решила да споделиш някоя история - няма лошо, ама сподели я като история, не като сбор от думички, които подредени една след друга нямат никакъв смисъл. По-добре напиши 100 реда, но да се разбере какво точно искаш да кажеш, отколкото с два реда, които само ти разбираш (защото знаеш какво точно се е случило) и после се сърдиш на другите...
За сега чао от тоя с Красна поляна в подписа
Последна промяна Vlados на 30 Юли 2008, 11:08, променена общо 1 път
Vlados написа:... ще си позволя да се обърна към авторката: Скъпа, първо добре дошла във форума. Второ прочети правилата, там пише за шрифта на писане и размера на подписа и трето - за скоростите го бях чувал само, но никога от първо лице...
...
...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4