На тръни УЖ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Юли 2008, 19:55

Аз пък се изумявам на уникалната мисловна дейност протекла за написването на темата! :bowdown:

п.с. честито пич, ти си новия ШУТ на форума :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 29 Юли 2008, 22:10

Много силна история подазен съм. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 29 Юли 2008, 22:30

[quote]Редовно паля гумите за кеф!!! И още са здрави, което е чудното!!! Но наистина са много солидни!!! [quote]

Аз пък си сложих отзад гуми от мотокар и са още по-солидни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Спама е много порочно нещо ,но за съм слаб се поддадох :uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 30 Юли 2008, 0:20

какви сте ми сладури :D
особено тоя с БВМ Красна поляна на подписа :twisted: :roll:
Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!! И просто си споделих историите, мисля че форума все пак е за тва!!! какво съм чакала 1 месец, еми просто виж , че регистрацията ми тук е от тези дни!!! Айде лека сладкодумници!!! :D :D :D :D

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 30 Юли 2008, 0:22

vicho написа:Аз пък се изумявам на уникалната мисловна дейност протекла за написването на темата! :bowdown:

Обади се и великият УМ!!!

Айде да пишете само по темата, или по добре не пишете, защото глупостите ви нямат край!!! Лягайте вече :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 30 Юли 2008, 2:18

cappy123 написа:Айде да пишете само по темата, или по добре не пишете, защото глупостите ви нямат край!!! Лягайте вече :help:

Какво да напиша по темата в случая ? Аз карах трамвая ? Бях тоя отзад дето бибиткаше ? Да не се е случило на трамвайните линии на трамваи N9 и N10 ? За какво става на въпрос в темата ??
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Юли 2008, 4:02

cappy123 написа:Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!!

Ехххх, Vlados, колко малко знаеш за БМВ-тата... :mhihi:
Само не разбрах за 1-2 ли ги вдига, или за 12 ?!

cappy123 написа:какво съм [b]чакала 1 месец[/b]

Я...то била дама...И това обяснява всичко :) Просто покрай работата ми ми се е налагало да слушам разказите на не една и две жени за какви ли не карастрофи...и искам да ви кажа, че женската гледна точка за ставащото на пътя е уникално и неповторимо...и най - вече неразбираемо за никой друг освен за друга жена.

OFFTOPIC
Кафене в пловдив. Отива сервитьорка - блондинка да вземе поръчката.

Клиент:
- Дълго кафе и "Капи вишна"

Сервитьорката:
- ...от къде капи вишна???

Друго кафене, този път не в Пловдив

Клиент:
- Едно кафе "Или".

Сервитьорката:
- Едно кафе или какво???

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2008, 7:59

Ама голям си сладур и ти с това "Красна поляна" в подписа.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Утре ще пусне тема за теб :mhihi: "На какъв екземпляр се натъкнах във форума..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Юли 2008, 8:25

cappy123 написа:
vicho написа:Аз пък се изумявам на уникалната мисловна дейност протекла за написването на темата! :bowdown:

Обади се и великият УМ!!!

Айде да пишете само по темата, или по добре не пишете, защото глупостите ви нямат край!!! Лягайте вече :help:

Сори за недоглеждането!
Веднага се поправям.

ЧЕСТИТО мацко, ти си новата ШУТка на форума. :mhihi:

за да не ме обвинят в офтопик и аз да питам: наистина ли 120 не са проблем? :shock: Ние тук с повече от 60 не караме. Сори ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 30 Юли 2008, 9:18

cappy123 написа:какви сте ми сладури :D
особено тоя с БВМ Красна поляна на подписа :twisted: :roll:
Ако не знаеш БМВ-то вдига 80 за 1 2 сек.,така че 120 не са проблем.Аз ги вдигнах за малко, не четеш правилно!!! И просто си споделих историите, мисля че форума все пак е за тва!!! какво съм чакала 1 месец, еми просто виж , че регистрацията ми тук е от тези дни!!! Айде лека сладкодумници!!! :D :D :D :D

Изображение

добре вземи вдигни 80 и с главата по стената ..ако не се получи удряй се с 120... това ако не е поредната проста сервитьорка с надути джуки и очила тип муха-заварчик с гадже-собственик на бмв..ако съдя по никнейма капи портокал и кафе лаваца съм 95 процента сигурен затова..проста пача братче после защо се трепат хора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 30 Юли 2008, 9:51

grnka написа:добре вземи вдигни 80 и с главата по стената ..ако не се получи удряй се с 120... това ако не е поредната проста сервитьорка с надути джуки и очила тип муха-заварчик с гадже-собственик на бмв..ако съдя по никнейма капи портокал и кафе лаваца съм 95 процента сигурен затова..проста пача братче после защо се трепат хора

ти си моя идол :mhihi:
другия път като те видя на кафето на пещерско и априлов ще спра да почерпиш :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 30 Юли 2008, 10:17

Много яка и завладяваща история :D :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Юли 2008, 11:01

Мишел написа:Ама голям си сладур и ти с това "Красна поляна" в подписа.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Утре ще пусне тема за теб :mhihi: "На какъв екземпляр се натъкнах във форума..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вече :uups: :| :| :|

По темата - стана страхотна, смях се на глас, колко се е развила от последното ми мнение...
... ще си позволя да се обърна към авторката: Скъпа, първо добре дошла във форума. Второ прочети правилата, там пише за шрифта на писане и размера на подписа и трето - за скоростите го бях чувал само, но никога от първо лице...
... сериозно - ако не си разбрала имах впредвид за 120-те, че е "леко" неразумно да караш с толкова в града (да не кажа, че е заплаха за околните)
... иначе нямам никакви лоши чувства, не го приемай като обида (както впрочем и написаното от колегите - прочети всичко внимателно и потърси смисъла, той е някъде там), не всички пишат само за да си намират занимание... а ако си решила да споделиш някоя история - няма лошо, ама сподели я като история, не като сбор от думички, които подредени една след друга нямат никакъв смисъл. По-добре напиши 100 реда, но да се разбере какво точно искаш да кажеш, отколкото с два реда, които само ти разбираш (защото знаеш какво точно се е случило) и после се сърдиш на другите...
За сега чао от тоя с Красна поляна в подписа
Последна промяна Vlados на 30 Юли 2008, 11:08, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2008, 11:06

Vlados написа:... ще си позволя да се обърна към авторката: Скъпа, първо добре дошла във форума. Второ прочети правилата, там пише за шрифта на писане и размера на подписа и трето - за скоростите го бях чувал само, но никога от първо лице...
...

...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bat_lyubo » 30 Юли 2008, 11:13

значи ако се прочете първото писание в темата и веднага след това определянето пола на автора, става виц:)

ахеахеахеахеах :mhihi:

За авторката - Добре дошла в клуба.
Навярно си разбрала, че неразумното каране не се толерира.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории