Благодаря...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Благодаря...

Мнение от cod-cdbp » 29 Юли 2008, 15:32

uricatoli написа:...спря БМВ със Софийска регистрация... вътре бяха 2ма младежи... единия излезе и ме пита: Проблем ли ти направи бегачката.. аз викам: еми скапа се... При което момчето каза: Имам въже, дай ще те дръпнем до Варна...

те краставите магарета се надушват от далече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 29 Юли 2008, 16:46

Е това е истински човек!!! хората с БМВ-тата помагат!!! :D Страххотно!!!
Евала!!! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 29 Юли 2008, 17:11

Все още има хора който са готови да помогнат на непознат,което е похвално

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E70
Детайли за колата: 3.0d "07

Мнение от 7878 » 29 Юли 2008, 19:09

ЕВАЛА НА КОЛЕГАТА! Такива хора ме карат да си мисля, че все пак има надежда за тази държава!
Човек се учи, докато е прост!
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 29 Юли 2008, 22:32

Браво на колегата дето е сторил това добро дело дано да види и темата.
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 30 Юли 2008, 8:00

Айде и аз да се разпиша - та случката е следната прибирам се миналата година от морето с Е36-цата и с една приятелка (руса :mhihi: ) и по едно време опа колата умря и тя ми вина не се базикай с мене и аз ми не се базикам :D. Спряхме (а аз за първи път ходя към морето сам и на отиване уцелих пътя ама на връщане го обърках естествено и минах по подбалканската и бяхме на 20 км след Сопот) и кво става аз се замотах някъде из багажника а тя седи отпред пред капака и някаф пич спира (ама си мисли, че тя е сама а и тя не е от най-грозните :) ) и я пита кво става и от там се появявам аз и му разказах нали кво стана и той ок ще те дръпна ако искаш и аз имам ли друг избор и ме дърпа 20-ина км до Сопот с едно въже има няма метър и нещо. Стигнахме в Сопот и в някво сервизче и се оказа, че ми е заминала бензиновата помпа (били закрепили положението колкото да продадат колата, както и да е). Та мисълта ми е, че след тази случка евала му правя на човека който спря (беше от Видин и пътуваше към морето с едно Рено Клио черно) и аз вече като видя закъсал човек спирам и аз. Ето че трябва да ти се случи, за да осъзнаеш, че и ти трябва да помагаш на останалите в проблемна ситуация

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Юли 2008, 22:32

Абе хубаво е да се спира на закъсали, и аз се моля някой да спре да ми помогне ако закъсам из пътищата, но пък имам една случка, след която все още благославям случайността или каквото там ми помогна да се измъкна...
По пътя Варна - София, пътуваме с жена ми и след търговище, на прохода, по изкачването в дясно има една голяма широка отбивка точо след един завой.

Случката става в ранния следобед - някъде към 3 часа. Карам си аз в една колона зад камион и точно зад завоя виждам една е34, бордо, 525tds (не зная защо точно моделът тогава ми се наби в очи) с вдигнат капак на двигателя и две жени и един мъж се суетят около нея.

Нямах и секунда размисъл и с много идиотска маневра се наврях в отбивката (зад мен много близо имаше кола) и аз фактически направих обратен завой на дясно. Т.е. веднага след като се отбих от пътя - вече бях с муцуната в посока обратна на тази, в която съм се движил.

Оказа се, че това точно ме спаси. Имаше нещо в цялата ситуация, което ме караше да чувствам, че има нещо, което не е Ок. Затова реших, така и така съм спрял, дай поне ще видя каква им е случката. Свалих 4-5 см. стъклото и приближавам колата към "закъсалите" и първото, което ме учуди, беше, че тримата така се разположиха, че всъщност наобиколиха колата, а естествената реакция в такъв случай е хората да се насочат към вратата на шофьора.

Викам му на мъжа "Имаш ли нужда от помощ някаква?" и в тоя момент насреща ми, от към някакво дере в края на отбивката се показват четирима мъже. (първа червена лампа) (ако бях спрял на отбивката като хората, щяха да ми дойдат в гръб) А тоя, който питах вика "Ами развали ми се нещо газовата (втора червена лампа), а бензин не съм сипвал от сто години(трета червена лампа), моля те да ме закараш до Търговище, че да сипя малко бинзин в тая туба и мята една туба (четвърта червена лампа - щото аз идвам от към Търговище, а не отивам натам - няма логика да ме спират в тази посока) В този момент четиримата, дето се появиха от към нищото, почват и те да наобикалят колата. Ей в тоя момент цялото табло с червени лампи ми засвятка на лошо...То си бяха направо червени прожектори това...

Даже не намерих за нужно да му обяснявам, че съм видял, че на гъза на колата му пише 525tds, и му викам "Аре кажи им да се мръднат на твоите хора, че да обърна" и с лакета си напипвам копчето за заключване и го щракнах. Онзи веднага загря, че не съм се вързал и веднага вкарва втора зарибявка - извади от някъде мъжки пръстен и вика "Дай да ти го продам, евтинко ще ти го дам, че ми трябват пари", а останалите шестима, включително и жените вече плътно наобиколили колата ми. Тяхната кола ми се пада отпред леко в ляво, на около 1 метър, зад мен при багажника трима, а на вратите - лявата и дясната - по двама. Абе, няма къде да се мърда без да бутнеш нещо...Муцуната ми по посока обратна на движението, на 20-30 метра пред мен - ляв завой, от който няма никаква видимост и ако тръгна напред да пресичам насрещното, най много да се метна челно в някой, който излиза от завоя...а движението - супер натоварено...Абе куца ситуация, както и да го гледаш.

Не знам какви луди ми дойдоха...само включих на задна, газ до прекъсвач и пуснах съединителя...леко ги бях прежалил онези тримата отзад. Да ама нали се сещате какво стана - да живее инстинкта за самосъхранение!!! При това рязко даване на газ и пускане на съединителя, колата само изръмжа зверски и запалих гумите, без почти да се преместя назад :) онези тримата отзад се метнаха кой накъдето му изглеждаше по безопасно. Като видях, че отзад е чисто, веднага отнех газта и натиснах съединителя докато усетих, че съм на полусъединител и мазно се изтеглих назад, пълен ляв, поднасяне на предницата, първа, мръсна газ и така...след това жена ми вика, че прекалено бързо сме били стигнали до Търново...

Така, че сори, ама тази история ми стига...не мисля, че повече ще спра да помагам на някой закъсал, колкото и темерутско да е от моя страна...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 31 Юли 2008, 7:04

someone и аз имам същата случка, само че беше един ... :confused:
_!_

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 31 Юли 2008, 8:08

Space разкажи за какво става въпрос.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 02 Сеп 2008, 21:48

50 на 50 спираш и помагаш след, което има ''Благодаря, може ли да ви почерпя, много съм ви задължен и т.н.'' или спираш, започваш да помагаш и ти се ебава майката отвсякъде и оставаш цял живот със нелепия инцидент, при който си бил ограбен, пребит, или доста неприятно изигран. Човешко е да помагаш на другите, обаче кой може да ти гарантира, че твоята човещина няма да те вкара в болница?? Светът е едно опасно място и всеки трябва да бъде предпазлив по един или друг начин.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 02 Сеп 2008, 22:00

Евала на всички които постъпват по този начин :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 03 Сеп 2008, 0:38

Декември месец си карах около 3 сутринта от София за Търново . Някаде след Севлиево гледам аз закъсал Форд Сиера с Ямболски номера , и двама мъже покрай него . Спрях , макар че бях сам . Имам пистолет в колата , но едва л щях да имам възможност да го използвам . Оказа се , че хората закъсали за бензин в адския сняг и мъгла . Качих единия човек , и отидохме до някакъв Лукойл посоко Търново . Сипахме тубичка с бензин и се върнахме до колата им . В последствие се оказа , че другия човек е от Търново , и ми беше толкова благодарен , че сега ми е хазяйн :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 03 Сеп 2008, 11:24

тарикатите си личат от далече ;) .Като му видя мазната усмивка и шарещите очички ми е ясен че не ще да му помагам.
Нека разкажа и аз една такава историйка за едни дето спрели да помагат:
Един приятел бил сам, карал един бус пълен с щилки(резачки) ;) и изведнъж буса се скапва, знаете как се ебават служебните бусове.Става на доста пуст път между селата около Варна.Човека си разбира от коли открива повредата и започва да я оправя, изведнъж спира пред него някакво жигули ли било лада ли не помня, ама било до горе фраш с мургави фенове на цветни метали :mhihi: .Викат му "да ти помогнемн брачет" оня им отказал и им казал че и сам се оправя, тогава станало нещо като разместване в редиците им, наобиколили го до страничната врата на буса и било ясно че мърдане няма... :confused: .Тогава нашия като последна надежда присегнал и хванал една от щилките и си казал "дано има бенз" и с бързо движения я запалва и като я размахал на пълна гас пред физиономиите им вика "не можаха да сварят да се качат у ладата" много ги изплашил :mhihi: , то кво няма са уплашиш от такова нещо то само докат вътри веригата ти обръща перчема назаде :twisted: .
Та това е историята за пишман помощниците с ладата.

Предишна

Назад към Страхотни истории