мнооо яко,куче ми изяде колата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз по куче, дето ми скача съм стрелял пред стопанина му и пак бих го направил без да ми мигне окото...
колкото за тоя пумияр- като е толкова гладен- купи му едно кило кайма от месарницата до вас, две шепи игли- омесвах му манджиката и му пожелавах бон апети...после ще умре мо много бавен и мъчителен начин!
колкото за тоя пумияр- като е толкова гладен- купи му едно кило кайма от месарницата до вас, две шепи игли- омесвах му манджиката и му пожелавах бон апети...после ще умре мо много бавен и мъчителен начин!
alexsch написа:аз по куче, дето ми скача съм стрелял пред стопанина му и пак бих го направил без да ми мигне окото...
Ей много си силен бе нещастник. Аре стреляй по мене като си толко отворен. Е такива хора са ми най-противни - наказани от живота скачат на животни щото на друг няма какво да направят. Жалък си, ама много си жалък! Е такива ентусиасти като тебе пред нас колко съм ги гонил с една метална тръба идея си нямаш. Пък вие си дигайте самочувствието като убивате животни помаци...

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
е46 нещо 'лабава работа
относно псето - няколко валиума комбинирани с орова за мишки в пържолата,каймата/кренвирша или каквото там му дадеш, ще докарат доста безънни нощи на собтвеника преди песа тотално да си отиде

- alexsch
- ентусиаст
-
колега, внимавай какви ги говориш, щото неастник излизаш ти! кучето ми налетя да ме хапе- какво да го правя, да го чакам да ме заръфа и после да ходя да ми бият инжекции против бяс??? така ли? а само нека стопанина да ми посегне с метална тръба и по него бих стрелял- един стоп-патрон в коляното ще го откаже от агресивните му намерения.
Advanced не си прав бате, ако се засили някакво аржетино и т.н да го гледам ли? Ами, ако ме захапи за шията?!
И като стреляте по някой по-хубаво го застреляйте, вместо в коляното.
6 месеца не мога да се възстановя от ски каскада, а дори нямам скъсан минкус, мога да си представя последствията от куршум в коляно.
И като стреляте по някой по-хубаво го застреляйте, вместо в коляното.
6 месеца не мога да се възстановя от ски каскада, а дори нямам скъсан минкус, мога да си представя последствията от куршум в коляно.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то с тия кучета в блоковете голяма работа,някво огрмно животно се мъчи да живее нормално в панелката,като излезе навън и не слуша вече не е любимец.
в моя вход има такива с едни големи кучета и като се засечем по стълбите и то се засили към мен кво да правим,ама по-ме е яд на стопаните,щот себе си немогат да гледат а животни взели.
само чакам да ми скочи някво кученце по мене у хода и както ми е писнало ще остане без стопанин
в моя вход има такива с едни големи кучета и като се засечем по стълбите и то се засили към мен кво да правим,ама по-ме е яд на стопаните,щот себе си немогат да гледат а животни взели.
само чакам да ми скочи някво кученце по мене у хода и както ми е писнало ще остане без стопанин
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
pavlin_e30 написа:то с тия кучета в блоковете голяма работа,някво огрмно животно се мъчи да живее нормално в панелката,като излезе навън и не слуша вече не е любимец.
Ми да тва е подхода - не животните са ви виновни, а стопаните задето са ги отглеждали такива. Естествено, че ако ти скочи някой пес ще гледаш да се защитиш, но аз говоря за абсулютно ненужната агресия проявявана от некви мижитурки по адрес на животни, които нищо не са им направили. Или от типа абе мене ме ухапа 1 куче в квартала аре са сичките да им тегла куршума. Тъпо...
Някъв пиян гледам през прозореца мами някъв бездомен пес с някъв дюнер и като се приближи му тегли шут, тоя после какви шамари изяде не е реално..
И тея дето си обучават кучетата за някакви кучешки боеве тея па са най-голямата измет. Пръчка им е майката...
И пак - не съм против самозащитата - против съм некви хора дето се кефят да се гаврят с безащитни животни!
А за е46цата - ми човек слизаш и го смазваш от бой оня па после гледай дали ще излезне пред блока повече...

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Няма отърване от тия псета.
На мен така веднъж, спирам пред входа на зъболекаря...като никога в центъра да има свободно място...и се приготвям за слизане и едно псе кат се изправи на стъклото до мене....и ебати паниката..заключвам се...затварям прозорци и сичко...онова седи с изплезен език и не ще да мърда...викам му...марш, чиба
и да се махне...се махнах от онова място..и ходих да плащам синя зона
Аз по принцип мразя кучета, щото ме е хапало..една немски овчарка и оттогава не мога да понасям кучета.

Аз по принцип мразя кучета, щото ме е хапало..една немски овчарка и оттогава не мога да понасям кучета.
- alexsch
- ентусиаст
-
...пак ва тази връзка- скъпи ми кучкари, вие ходите ли с торбички след вашите любимци, и като направят аки в детската площадка да им го събирате и изхвърляте в контейнера, както е ПО ЗАКОН? щото аз редовно настъпвам разни мини имине от такива галеници на съдбата! да не говоря, че джантите и гумите ми са редовно препикани и мине ли пуми покрай тях просто се чувства длъжен да си ги маркира.... а как седи въпроса с обезпаразитяването? щото имам едни комшиики, дето от милост хранеха два бездомни песа и те се научиха да идват в блока, първо само във входа, а после и по изтривалките на хората и в един прекрасен момент- детето на комшията нула номер- имало бълхи и въшки- интересно откъде ли?
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не ми е приятно да се чувствам като в джунгла, където от всеки храст може да излезе глутница помияри и да нападне.Не ми е приятно, когато се разхождам в парка срещу мен да тичат и да ми скачат добермани, овчарки и пр. твари, нищо че според стопаните им не хапят, а само ми се радват.Аз съм за кардинално решение на проблема с бездомните кучета и за строг контрол върху начина на отглеждане на кучета в домашни условия.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Имам 18 кучета,едно в апартамента и 17 на село.Всяко едно излиза където и да е било от нас на каишка и докато не се уверя,че няма опасност от някаде да излезе човек или друго псе не ги пускам,било то в градинки или на нивата.Това да тръгнеш да трепеш животно си е кофти работа и е адски тъпо.Ако е самозащита да,но ако може да се скатаеш по-добре издебни собственика сам и му поговори на 4-ри очи да хване малко шубе а ако има акъл повече няма да си пуска животното свободно без надзор.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Много обичам кучета,но при този случай,ако кучето си има стопанин,си го изкарвам на стопанина,а ако е безпризорно и ми наяде колата с щети му е.авам майката-кърфици в кило кремвирши и добър апетит....!
Не се знае същия изруд Куджо,дали няма да гризне дъщеря ми пред нас...! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Куджо - страшен филм
Преди около 10 години беше карам си една хонда (скутер) отзад едно приятелче се возеше и гледам една мадама си изтърва питбула като минавахме на 10-тина метра покрай нея - таа не мога да сваря да давам газ онова нещо нагриза целия заден калник докато се мъчехме да изягаме заедно със стопа
а аверчето отзаде крещеше дай газ вее
........Колега съчуствам ти за колата- каското би трябвало да покрива такъв тип щети 

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4