Най- обичам....ГОЛФИСТИ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LUDATA_IBIZA » 18 Юли 2006, 18:39

Момчета после се чудите ,защо ви наричт БМВ сектанти и защо всеки Ви се нахвърля :roll: Ми заради 80-90% от екземплярите писали в тая тема ;) Знам , че сега ше ми кажете , че тва е форум на БМВ ;) Но като е такъв пишете неща който са реални и отговарят на истината ! Недейте да пишете като обезумели фенове на галата сарай спорещи с фенове на фенербахче ;) Като пишете неща който не са истина а на вас ви се иска да е така, нищо не печелите, освен смях и подигравки за ваша сметка ;)
Тука има хора който са много на ти с автомобилите и съм чувал , че са пичове (макар да нямам лични наблюдения ) , заради повечето от писалите в тази тема и те го отнасят , замислете се като пишете такива простотий дали марката БМВ не губи повече от колкото печели ;)

П.П. Поздрави , от човек каращ смотана и бавна кошница подобие на кола :idea: Верно не е БМВ , ама си го кефи :)
Карам кошница с тенденция да почнат да и викат КОЛА ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 18 Юли 2006, 21:27

нашествие на голф раЦери :mhihi: ама BMW-джиите ги нахраниха яко :mhihi: :mhihi:

ПП: най-яката тема за голф до сега :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 18 Юли 2006, 21:30

PROSTAKA написа:Бях на море 2 дена ,единия на "Златни пясъци" и другия в "Обзор

Ти ли си простака с БМВ-то в Обзор?

П.П. Е как не те досрамя, да кажеш тук, че си ходил в Обзор? Продавай баварката (ако имаш наистина такава) и се мятай на някой голф. Ще излагаш така марката, като ходиш в Обзор!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 18 Юли 2006, 21:37

mastorpetko написа:
PROSTAKA написа:Бях на море 2 дена ,единия на "Златни пясъци" и другия в "Обзор

Ти ли си простака с БМВ-то в Обзор?

П.П. Е как не те досрамя, да кажеш тук, че си ходил в Обзор? Продавай баварката (ако имаш наистина такава) и се мятай на някой голф. Ще излагаш така марката, като ходиш в Обзор!

:mhihi: Имам роднини там, иначе си прав ;) :mhihi: :clap: :yes:
Абе да са живи и здрави голфаджиите ,не съм им душманин, нека си ги карат безаварийно им пожелавам :)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Юли 2006, 23:56

Bratt написа:Моми и момци... ша позволявате ли да се изкаже и идин не чак дотам BMW фен (бях де, докато не си купих Голф...с това не искам да кажа, че BMW-то е крЪш и таралясник, напротив...мноу е убава и си я аресвам, ама паре треат, пък голфа ме устройва... засега ;))

Мисля, повечето от вас тук са зрели хора, хора с разум.. Падате на нивото на някой си дечко, дето избива комплекси (за тоя с голфа на светофара стаа дума, не за колегата, пуснал темата).. Не е най-важното каква е колата ти, KR или MPower-ка, колко коня, магарета, катъри или т.н (поне за мен е така). По-важното е да сме ХОРА на пътя, да правим по-малко простащини, да пазим себе си и околните...
Колата си е, както казва едно сиганче, "зелезо и артиа" :), 'ората са ценни ;)
Познавам хора с BMW-та, които са пълни идиоти на пътя (дано никой не се обиди). У секо стадо си има мръша (дядо така ми е казал) :)
Така че, и голфисти (надявам се да не слагате под този знаменател всички, които карат голфове), и рацери, и пернишки, селски и секъФ друг вид тунинг ше си има...

Усмихвайте се повече!!!
Пиис!!!
:bchug:

С това чудесно мнение искам да заключа темата, защото заслужава хубав край и май в момент,а в който ви почетках, че добре се справяте с изразяването на мнението си и не изпадате в крайности и решихте да ми покажете, че го можете и още как.
Аз знам, че можете, момчета, но ми става неудобно, най-малкото пред такива хора, които влизат тук, изказват едно чисто и автомобилно грамотно и най-вече - мнение, написано от бензина в кръвта.
Брат - поздравления за мненията ти и за търпението ти неподаването ти на провокации - има поне един човек, който е забелязал това, а като прочетох не съм само аз.
Приятно изкарване в нашия форум, дано имаме повече потребители като теб.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Страхотни истории