Изгубих година и половина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 14 Сеп 2008, 23:29

ебати страхотната история се получи тука :mhihi: :mhihi:
а то иначе и самите жени си го казват, че едно от нещата, които търсят на първо място в една връзка това е сигурността - била тя финансова, физическа, "душевна"...жалкото в случая, е че първите 2 вече почти винаги са пред третата. :help:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 14 Сеп 2008, 23:51

Те търсят сигурността във връзката аз търся сигурността в колата минаха вече около 6-7 дена и съм спокоен . Лесно си го изживях спомням си понякога хубавите моменти на лошите се смея . Радвам се че и се получи горе долу добра тема за разговор,спор,поука :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Сеп 2008, 2:59

Еби му заеби и темата кво стана 754 страници в които жените плюят мъжете,а мъжете(някои) плюят жените.........

Искам да отговоря на колегата незнам кой беше четох напред...
Та на въпроса "виждали ли сте свястна мацка да слиза от Лада?"
А ти приятелю виждал ли си мацка да слиза от тролей....такъв хубав синичък....посля тая жена да плати сметката :?: и някрая ти да се прибереш пеша как е.....1100 % е яко не е като да караш баварка за примерно 60 000 лева а ?!?!
Става въпрос за мойта приятелка....И така беше живеех за колите нямах кола обаче,след това имах Фиат Уно,след това имах друго Уно,след това,след това....накрая вече разполагам с 2 коли пак не кой знае какво но и никак не за изхвърляне симпатични коли поддържани с мерак......И тази горепосочена жена не се промени НИТО един път към мене...Е който квато ще конспирация да ми вкара неможе да ми покаже причина да и отвеем плявата на тази жена....И през всичкото това време с голия си задник и 10 лева в джоба аз изневерих,а не тя която ме търпеше....Много добре знам пиение яката ралта дискотечки уууууууууооу купони пички ние сме безсмъртни гледаме лошо ебеме на криво да го запомнат ...путкоПОТОКА е жесток.....келешарска работа сеш се нищо хубаво от тая келешарска ралта нема а се види........ :mhihi: :mhihi: .

А и сега за жените айде стига всички праведни то ако беха такива немаше да има оплаквания....
Ясно е,че мърша има навсякъде....
Това са момичета спрели такива едни не знаят кво се случва около тях не знаят на кой свет са....такива немат никва градивност само хабят земния ресурс....гледат да има черпене возене стойки е тва ми е любимо забелязал съм тия пумий кви стойки ми бичат ужасТ.....
НА ТЕЗИ горе посочени девойки мога да им дам само да ми търкалят каламбаците и да ми дърпат теглича и накрая да им кажа не струваш майка ти е по-добра....Щото са некви мърши пумий долни парантий или както им казваме някои стабилни бичкий даже има рима....
..........Да не говориме,че никога не съм черпил к**ва винаги им казвам нема ли да почерпиш и си тръгвам АМА нема хън нема мън ако плати сметката и даде бакшиш на сервитьорката значи иска да правиме секс ясно йеее то и за тва колата е лепкава и смърди на сперма :mhihi: :mhihi: тва щото сто пъти съм казвал да го събират в шепичка аххаха забавно ми е бе ей кви спомени имам а съм оше толко млад да млад момци дерзайте имайте сигурно добро моме.....обаче ако ви кацне пиленцето на предния капак на самолетната перка демек....му изкарайте вътрешностите от тласъци....якоооо ускорение да има ей да се чувства как лигавия гадняр и пипа черния дроб... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вече не знам кво говоря знайте едно ТРЕБВА ДА ГО НАЕБЕШ ДОКАТО Е СВЕЖО....щото после става да си ебе франко коня....а и най-мразим жени с дънки абе мани бе виж анцуга такъв женски е друга ралта :mhihi: .....Та тея с дънките то цел ден се е потило долу смачкало се сгнявило се прилича ми на настъпена вафла и накрая кво требва аз да го ближем като коза сол е нема стане....за това мойта приятелка и е забранено да носи дънки само като вали сняг може,че не е толко жега...боже аз си лягам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвсем на лигня го ударихте :mhihi: :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Сеп 2008, 8:15

Spiro написа:Еби му заеби и темата кво стана 754 страници в които жените плюят мъжете,а мъжете(някои) плюят жените.........

А ти приятелю виждал ли си мацка да слиза от тролей....такъв хубав синичък....посля тая жена да плати сметката :?: и някрая ти да се прибереш пеша как е.....1100 % е яко не е като да караш баварка за примерно 60 000 лева а ?!?!
Става въпрос за мойта приятелка....И така беше живеех за колите нямах кола обаче,след това имах Фиат Уно,след това имах друго Уно,след това,след това....накрая вече разполагам с 2 коли пак не кой знае какво но и никак не за изхвърляне симпатични коли поддържани с мерак......И тази горепосочена жена не се промени НИТО един път към мене...Е който квато ще конспирация да ми вкара неможе да ми покаже причина да и отвеем плявата на тази жена....И през всичкото това време с голия си задник и 10 лева в джоба аз изневерих,а не тя която ме търпеше....Много добре знам пиение яката ралта дискотечки уууууууууооу купони пички ние сме безсмъртни гледаме лошо ебеме на криво да го запомнат ...путкоПОТОКА е жесток.....келешарска работа сеш се нищо хубаво от тая келешарска ралта нема а се види........ :mhihi: :mhihi: .

А и сега за жените айде стига всички праведни то ако беха такива немаше да има оплаквания....
Това са момичета спрели такива едни не знаят кво се случва около тях не знаят на кой свет са....такива немат никва градивност само хабят земния ресурс....гледат да има черпене возене стойки е тва ми е любимо забелязал съм тия пумий кви стойки ми бичат ужасТ.....
НА ТЕЗИ горе посочени девойки мога да им дам само да ми търкалят каламбаците и да ми дърпат теглича и накрая да им кажа не струваш майка ти е по-добра....Щото са некви мърши пумий долни парантий или както им казваме някои стабилни бичкий даже има рима....
..........Да не говориме,че никога не съм черпил к**ва винаги им казвам нема ли да почерпиш и си тръгвам АМА нема хън нема мън ако плати сметката и даде бакшиш на сервитьорката значи иска да правиме секс ясно йеее то и за тва колата е лепкава и смърди на сперма :mhihi: :mhihi: тва щото сто пъти съм казвал да го събират в шепичка аххаха забавно ми е бе ей кви спомени имам а съм оше толко млад да млад момци дерзайте имайте сигурно добро моме.....обаче ако ви кацне пиленцето на предния капак на самолетната перка демек....му изкарайте вътрешностите от тласъци....якоооо ускорение да има ей да се чувства как лигавия гадняр и пипа черния дроб... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вече не знам кво говоря знайте едно ТРЕБВА ДА ГО НАЕБЕШ ДОКАТО Е СВЕЖО....щото после става да си ебе франко коня....а и най-мразим жени с дънки абе мани бе виж анцуга такъв женски е друга ралта :mhihi: .....Та тея с дънките то цел ден се е потило долу смачкало се сгнявило се прилича ми на настъпена вафла и накрая кво требва аз да го ближем като коза сол е нема стане....за това мойта приятелка и е забранено да носи дънки само като вали сняг може,че не е толко жега...боже аз си лягам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Те това требе да влезе вучебника по анатомия за 7-ми клас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Братле,ти да не си Баче Кико под крикритие,кажи сериозно..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: И ходи си изпери тапицерията ,че немоеш я продадеш тая кола после :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Сеп 2008, 16:20

Прах я ужким тапицерията ама не бацка неще то се е попило вътре а пари за нови седалки няма да давам сега....Виж може да обмисля варянта за тапицерийка с огньове тамън ше ми е по уютно се едно съм пред камината :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Сеп 2008, 17:12

Абе кво сичките се оплаквате от жените бе,ако ги нема трябва да минете на ръчна обработка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Сеп 2008, 21:53

Spiro написа:Еби му заеби и темата кво стана 754 страници в които жените плюят мъжете,а мъжете(някои) плюят жените.........

бате ти си наи големия :mhihi: :mhihi: :mhihi: расипах се от смях :!:
А иначе сериозно сега , евала на момичето , трябвало е да е държиш , рядко са вече такива ;) аз поне такава до сега не съм намерил :)
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Сеп 2008, 22:45

Живи и здрави да сме само......Аз още си я държа :mhihi: ;)

АЗ пък най-искренно ти го пожелавам,а докато дойде тоя момент живей като за последно така мисля аз.... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 15 Сеп 2008, 22:57

Асенчо, осрахме и тая тема, що не се развъртиш с големия катинар и тука? Или няма, просто щото и мъже и жени я осраха, а не само "нежните създания" ?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Сеп 2008, 23:20

Колежке недей да бъдеш толкова докачлива на тема мъже-жени....
Все пак ако се нервираме за неща от този аспект,какво остава за по сериозните проблеми....успокойте сееее и не само ти колежке всички вие драги ми колеги пийте по една фанта лимон и се отпуснете....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Сеп 2008, 8:01

M2PR написа:Асенчо, осрахме и тая тема, що не се развъртиш с големия катинар и тука? Или няма, просто щото и мъже и жени я осраха, а не само "нежните създания" ?

Имаш право да се сърдиш.....
Защото предната тема не ния я съсипахме, ама айде нали сме жените във форума, ще поемем вината....пък нека онова да го оставят пак да пише и изобщо да създава теми.....
Тук не беше честен, Асене... :(
Изв . се за офтопика.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 16 Сеп 2008, 8:26

plradev написа:Споко бе Mishel_Vaian ,не си загубил 1,5г. време,а година и половина си трупал опит,за да не повтряш същата грешка :winky: :yes:
колегата е много прав батко хич да не ти пука

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 16 Сеп 2008, 12:01

Колеги и при мен се заформя нещо такова. Значи малко повече от година съм заедно с едно момиче. Напоследък много започнахме да се караме и тя каза айде да се разделим временно и после пак ще се събереме. И снощи ми сервирва, че не иска да ме вижда повече и не иска да има нищо общо с мен. Нито сме говорили преди това нито нищо ей така от нищото. И сега съм напълно объркан. А и ако се съберем пак няма да е същото както преди. Вие как мислите ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 16 Сеп 2008, 13:21

Мислим, че има друг ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Сеп 2008, 13:53

Жертва си брат май на стар женски номер, ама спокойно аз съм го патил тва и споделям опита. Значи ти са се занимаваш с колата( разбираемо деба тез баварци :mhihi: ) , а момичето иска повече внимание, което по някога е непосилно. И така тя е безпомощна и какво прави? Порбва това, пробва онова и пак камък, откъдето е решила да ти приложи стара изпитана хитрина - да те накара да ревнуваш, да те сравни нарочно с някой, по начин по който ти си по-долу. Моят съвет е - НЕДЕЙ СЕ ХВАЩА, на такива глупости, а си живей живота както ти е на теб кеф ;)
AcoTo®

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории