Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 20 Юни 2008, 23:30

на 16 години съм карам трабанче от скоро не претендирам че съм шофъор
не съм дигал повече от 120 а на пътната мрежа повече от 80 90 , но чесно казано мисля че си ми набор или ако не си спри да караш докато не пораснеш може да ти е от поуза.
Ако имаш книжка от не повече от година и ако тия неща които разпрашяш са верни върви си продавай органите или стои далеч от българската пътна мрежа щото не искам някой мухлъо като теб да убие мен баща ми майка ми и сестра ми докато пътуваме във стара малка картонена кола на път за плаж

и чесно казано не си в ред :kuku:

а ако някой може да направи така че книжката да му бъде отнета ще стане най-добре :help:

и още нещо с някой твои изказвания забелязах, че не ти пука за живота - има достатъчно високи блокове хапчета и т.н. не го върши по пътищата сред невинни хора
а до всички колеги не мислете как да го натровите и да му набиете нещо от главата , а как да се оттървем от такива хора ! :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 20 Юни 2008, 23:46

На 16 години си и караш?! Ти знаеш ли какво става ако те хванат без книжка ве??? И аз не претендирам че съм шофьор. Не се притеснявай, и бтв, колата е семейна из града и аз карам малка метална (не картонена) кутиика. Така че ти си по виновен и от мен ве! Аз поне съм изкарал някакъв курс за тая книжка. Учили са ме уж в 'квалифицирана школа' с пригодена учебна кола! Аве ти знаеш ли на твоята кола, ако се повреди нещо по окачването, с 80 си си умрял ве, с книжка или без книжка, ако срещу теб има тир? Какво правим тогава? Айде и ти минаваш към най-праведните! Та ти си на 16! Вдигнал си 120 с трабанта?! Ти си по-луд от мене ве! Ето това не бих го направил никога! Поне да беше сигурна колата иде дойде, ама 120 с трабант?! На мен не трябва да ми връщат книжката, ама на теб нетрябва да ти я дават въобще ве! Малеее и ти ми говориш на мене!?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 20 Юни 2008, 23:56

Бате пак си разбрал погрешно! Са ше ти преведа какво искат да ти кажат колегите ;) В тоя форум на никой не му дреме за тебе или за ненормалните дето са се качили при тебе! Ако щете се метнете от некъде, все ми е тая! Само се моля никой мой познат да не се засича с тебе някъде по пътищата!

п.с. Като ти се кара бързо е ти Калояново, е ти Серес и т.н. !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 21 Юни 2008, 0:15

С твоите мнения се изкара доста професионален шофьор :)

I lol'ed... CONTINUOUS...

Айде, ще те очакваме на следващото мероприятие със състезателен аспект :) Само ми кажи с кой номер ще се състезаваш, че да знам да си сложа парите,колите имоти и всичко, в теб! Ти си сигурна победа с целият този твой житейски опит!

Съвземи се преди да си станал прекалено смешен, човече!

Никой не те кара да се самоубиваш, просто- спазвай закона, най-малкото го прави за твое добро, все пак като си толкова млад имаш цяя(Я)ял живот налице пред теб! Пък на второ място пази хората около теб, което е също така много важно!

Писти колкото искаш! Там можеш да тестваш, без да си в постоянен тормоз "дали ще има полицай, дали ще ме пресрещне заспал тираджия"...

Пък лоши работи да не се случват, здраве да има!

Health>Adrenaline -> най-важното

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 21 Юни 2008, 3:37

еи супер мен аи пали и не обесняваи повече колко си професионален и уникален шумахер ти тъп ли си или се правиш ? има хора които карат от 30-40 години кола и не казват че имат опит и не са толкова самоуверени ти вчерашен пиклио голям шофер се изкара знаел колата как се държи знаеш на баба ти фърчилото ... едно е да караш бързо друго е да караш безрасъдно може хора от форума също да не спазват ограничението от 50 но маи маи имат към 1000 пъти повече опит и ситуации от теб и въпреки всичко ако с 200-220 стане нещо е божа работа , даже и опитен да е шофиор не се знае камоли ти дето от 2 дена въртиш геврека и си големец , кола се кара с акъл не само да натискаш педалите и аз мога да вдигна 200 ама ако стане нещо можеш ли да реагираш с 200 !?
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 21 Юни 2008, 7:34

Добре де на мене 80 ми се виждат много за града вие как карате така аз лично смятам че скороста която е по знаците е перфектна за максимална.На дали по бързо ще пристигнем ако караме бързо.Книжката е само един документ който за съжаление в българия май го дават на всеки желаещ, такаче да се хвалиш с книжката си е неуместно при положение че се хвалиш че караш неправилно.Аз имам 5 години опит зад волана и около 100 000км. и все още съм сигурен че на пътя може да стане нещо на което няма да мога реагирам, затова всеки си преценява с колко да кара.

П.П. Колега СК. не се ебавай с шуменците че не си поплюват много.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Юни 2008, 9:31

Някой да има катинарче в повече? Защото тука си трябва един по-голям за човека. Явно той от приказки няма да разбере, но поне да не ядосва повече аудиторията.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 21 Юни 2008, 13:52

Чета темата от известно време, както и темата за пияния шофер дето ще съди държавата и ми дойде една идея. Като почнат да се хвалят кой с колко бил карал колко водки изпил и т.н. просто никой да не им пише в темата на тия малоумници и като я видят админите катанец и готово. То стана през ден да се пускат такива абсурдни теми, че вече ми писна.
п.с. Аз мисля, че това е сериозен сайт и не е редно да се търпят такива олигофрени

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 21 Юни 2008, 20:32

drmirchev написа:П.П. Колега СК. не се ебавай с шуменците че не си поплюват много.

тва ми хареса , но не оставайте с такова впечатление,мн сме луди от малки сме закърмени на маса , тъйче и като чашка партнори не си поплюваме .

а към самоубиеца, да на 16 съм още рядко си позволявам да карам из града само около блока и то като изкарвам трабито и съм карал на път за село към едно от най-заспалите пътища . 120 с трабант е опасно но само за мен а и го дигнах на летище . Може да съм на 16 и да не съм по-добър шофъор от теб , но според разказите ти съм по-разумен и по-добър водач на МПС

нищо лично , направи си нов акаунт и се присъедини към нас спри с тези героизми и си карай бимата с кеф (безопасен за околните )

поздрави от Шумен
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Юни 2008, 22:42

аз не мога да разбера с какъв акъл се събрахте тук шепа 20-30-40-50 годишни и се опитвате да вкарате акъл на едно лайно...сам си е признал че майка му и баща му не се занимават с него не са го възпитали както трябва така че как кара си е последната капка.той сигурно има и други фалове така че трайте си и гледайте сейра на едно 18 годишно което не знае какво е живот и как да го цени и да ходи да си ебе майката..чисто и просто..ай ключ в темата

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юни 2008, 23:19

grnka написа:аз не мога да разбера с какъв акъл се събрахте тук шепа 20-30-40-50 годишни и се опитвате да вкарате акъл на едно лайно...сам си е признал че майка му и баща му не се занимават с него не са го възпитали както трябва така че как кара си е последната капка.той сигурно има и други фалове така че трайте си и гледайте сейра на едно 18 годишно което не знае какво е живот и как да го цени и да ходи да си ебе майката..чисто и просто..ай ключ в темата
не си поплюваш :lol: :mhihi: ама тфа в основния форум "Isiktir by Apple" разцепи мрака с бръснарско ножче :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Юни 2008, 23:28

Как се пуска анкета: ЗА или ПРОТИВ ключ (бан) по темата?
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 730

Мнение от Hard » 21 Юни 2008, 23:42

grnka написа:аз не мога да разбера с какъв акъл се събрахте тук шепа 20-30-40-50 годишни и се опитвате да вкарате акъл на едно лайно...сам си е признал че майка му и баща му не се занимават с него не са го възпитали както трябва така че как кара си е последната капка.той сигурно има и други фалове така че трайте си и гледайте сейра на едно 18 годишно което не знае какво е живот и как да го цени и да ходи да си ебе майката..чисто и просто..ай ключ в темата

За.........първи глас от мен.

ентусиаст
Аватар

Re: Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Мнение от PARADOX_sf » 22 Юни 2008, 3:15

[quote="sk."]...[quote]

Пич като ти прочетох мнението се сетих как някога и аз бях същия на 18... Няма и няколко месеца взел книжка се сдобих с кола около тон и с има няма 180 коня под капака мнооого малко автомобили бяха по-бързи към тогавашния момент. Всеки който се возеше ми казваше натъпи я малко да видя как въри и... обикновенно така ставаха простотиите. За щастие нищо сериозно и да ти кажа не знам какво ме е опазило да не стане някой адски сакатлък. Всичките ми актове са с това МПС.

Съвета ми е не прави келешлъци шот от тва ще си патиш най-много и карай по-разумно. Някой ден може би ще ме разбереш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 22 Юни 2008, 9:49

Сядам с едим щуменец на една маса в кранево(мой голям приятел Митко) с 2кила водка собиески...след час аз съм изпил около 1/2литър и не зная къде съм а оня ми вика братленце водката свърши ся кво ще пием.... :uups: :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории