Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Bratt написа:Мисля, повечето от вас тук са зрели хора, хора с разум.. Падате на нивото на някой си дечко, дето избива комплекси (за тоя с голфа на светофара стаа дума, не за колегата, пуснал темата).. Не е най-важното каква е колата ти, KR или MPower-ка, колко коня, магарета, катъри или т.н (поне за мен е така). По-важното е да сме ХОРА на пътя, да правим по-малко простащини, да пазим себе си и околните...
Колата си е, както казва едно сиганче, "зелезо и артиа", 'ората са ценни
Познавам хора с BMW-та, които са пълни идиоти на пътя (дано никой не се обиди). У секо стадо си има мръша (дядо така ми е казал)
Така че, и голфисти (надявам се да не слагате под този знаменател всички, които карат голфове), и рацери, и пернишки, селски и секъФ друг вид тунинг ше си има...
Усмихвайте се повече!!!
Пиис!!!
Признавам има истина в тез твои думи

PROSTAKA написа:...
Така е и с колите,като не можеш да подържаш BMW, ще ходиш на почивка в "Обзор" със шибания си голф, там където ходят леваците.Извинявам се ако е прозвучало обидно, но си е точно така![]()
Грубо колега, грубо...
обаче ти прощавам...
широко скроена душа съм

П.П. хммм..интересен ник

П.П.П. Моля модовете, ако считат че съм се отклонил бая - СEЕЕЧЧ

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PROSTAKA написа:Bratt написа:Моми и момци... ша позволявате ли да се изкаже и идин не чак дотам BMW фен (бях де, докато не си купих Голф...с това не искам да кажа, че BMW-то е крЪш и таралясник, напротив...мноу е убава и си я аресвам, ама паре треат, пък голфа ме устройва... засега)
Ами прав си да всеки скача според тоягата си и кара това ,което може да подържа и понеже леко се отклоняваш от темата ,ще го направя и аз.
Бях на море 2 дена ,единия на "Златни пясъци" и другия в "Обзор".
Едно беше на "Златни" и съвсем друго в "Обзор", там където ходи простолюдието.Така е и с колите,като не можеш да подържаш BMW, ще ходиш на почивка в "Обзор" със шибания си голф, там където ходят леваците.Извинявам се ако е прозвучало обидно, но си е точно така![]()
така и така се отклоняваме, и аз ще се отклоня.
Нещо хич не ти е точен коментара, май пропускаш факта, че тея както ти се изрази от "простолюдието", които ходели в Обзор (понеже това беше примера) могат да си позволят почивка и в Слънчев бряг, та даже и на Карибите, просто ги кефи да са в Обзор и толкова. За това има хора, които могат да си позволят Е36 и т.н., само, че си карат Е30-ските защото им харесва, това кво значи, че са от простолюдието ли. Пхахаха

И какво му беше на златните, че и аз там ходя от време на време, пък и в Обзор ходя...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Bratt написа:обаче ти прощавам...
широко скроена душа съм
П.П. хммм..интересен ник
П.П.П. Моля модовете, ако считат че съм се отклонил бая - СEЕЕЧЧ
Благодаря за разбирането, наистина си широко скроена душа.Знаех си че има и хубави хора сред вас с по евтените коли

vicho пожелавам на всеки да е на Златните, щом си ходил знаеш какво е

vase F1 написа:....
аз отричам дизайнерският гений вложен в тази кола
Въпрос на вкус все пак

2-ката си ми е на сърцето...'щото 'се едно Ханс я е делкал с теслата на дедо

мое и да съм извратен да харесвам катафалки ...ама ей го на

имаше преди неколко години (май 95-96) един модел на BMW - 525ix (ни ма биите, не съм баш запознат

Ето защо не ходя на сбиркте виvase F1 написа:За голям курьоз на последната ни збирка коментирах как може да
защита десертация на тема "Голф - еволюция или аз карам голф значи съм състезател "
В допълнение ще кажа само едно и за винаги да остане най продаваната кола, за мен тя е пример как не трябва да се прави кола
Отишъл една сутрин някой си инжинер на работа мухмурлия, жена му
му изневерила с някой пич с БМВ и създал Голфа
Взел една тесла и издялал буквално формите на Голф
и тъй като това творение няма как да струва скъпо масовия потребите си го копува и се мъчи докато го кара да го хареса зорлен разбира се, но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес

PROSTAKA написа:Така е и с колите,като не можеш да подържаш BMW, ще ходиш на почивка в "Обзор" със шибания си голф, там където ходят леваците.Извинявам се ако е прозвучало обидно, но си е точно така![]()
Доста жалко изказване,мисля че след него слезнахте 5 етажа под нивото на голфаджиите

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
boost написа:vicho написа:като не е за БМВ или Меро, за Дачия Логан ли си мечтаеш![]()
![]()
Неосъществим блян за мене е fiesta start![]()
![]()
,ама д'еба нали карам голф и съм беден та кътам пари да отида на море през тоя живот.
![]()
![]()
е че идеш, ако събереш да платиш парното на апартамента си в слънчев

vicho пожелавам на всеки да е на Златните, щом си ходил знаеш какво е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Евала!
На всички!
Скарахте се и то много хард.... АЗ се извинявам... НЕ беше това целта на темата...
Евала на Bratt - браво момче, дано повече хора тук и на всякъде са като теб.
А като почнахме да си вадим керливите ризи - аз карах ФОРД на времето!
На всички!
Скарахте се и то много хард.... АЗ се извинявам... НЕ беше това целта на темата...
Евала на Bratt - браво момче, дано повече хора тук и на всякъде са като теб.
А като почнахме да си вадим керливите ризи - аз карах ФОРД на времето!

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик