за и на безсмъртните...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: за и на безсмъртните...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
EBEEMVACIA написа::clap:педофил в бмв...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=480588
Аз не мисля, че 25-17 е толкова голяма разлика. Момичето не е малолетно, а непълнолетно.
Колко е лесно да се слагат етикети на хората.

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Където е станала катастрофата е доста опасен участък от Е79. 2 километрова права, надолнина, веднага доста остър завой на дясно (посока Сандански-Благоевград). Знака за ограничението е 60км/ч. Пичагата с бмв-то е карал поне 2 пъти повече, плюс на това место свободно се събират 3 коли на настилката.
Мир на прахта му.

Мир на прахта му.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
EBEEMVACIA написа::clap:педофил в бмв...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=480588
По закон има ли 16 е разрешено. Пък и никъде не е писано с каква цел се е возило девойчето. Като човек с доста братовчедки около тая възраст се сещам за много причини да се вози момичето.
Със здраве на всички и леко, да не ни пишат нас следвашия път.

От тогава русото не е на мода.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
t060 написа:EBEEMVACIA написа::clap:педофил в бмв...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=480588
По закон има ли 16 е разрешено. Пък и никъде не е писано с каква цел се е возило девойчето. Като човек с доста братовчедки около тая възраст се сещам за много причини да се вози момичето.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
EBEEMVACIA написа:t060 написа:EBEEMVACIA написа::clap:педофил в бмв...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=480588
де,некоя 17-сна да пуши жалба за теб че си я докоснал
![]()
па виж после
май, май си изгорял и сега те е яд на другите, а?

не е нужно да обиждаш загинали хора и да преценяваш какви са! за това си има органи да решат кой, какъв и т.н.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Случка от преди 2-3 дни в Смолян. За съжаление с тъжен край.
Говоря по разказа на приятел от полицията.
Младо момче/19г/ с мини купър кара с около 180- 200 на околовръстния път, вечерта е около 23.00 ч. До него още едно момче. На десен завой / на това място има пункт за изкупуване на скрап,има паркирани камиони встрани на пътя/ изпуска управлението или просто колата поднася и следва удар със 160 км/ч в единия камион. Момчето което е карало загина, другия ще се оправи.
На тази отсечка скорост от 100 км/ч е доста висока, да не говорим за по висока. За съжаление вече е късно за момчето да се учи че трябва да кара по бавно. Не знам какво трябва да се направи но младите шофьори наистина не си знаят възможностите и ги надскачат понякога. А после е късно вече
Говоря по разказа на приятел от полицията.
Младо момче/19г/ с мини купър кара с около 180- 200 на околовръстния път, вечерта е около 23.00 ч. До него още едно момче. На десен завой / на това място има пункт за изкупуване на скрап,има паркирани камиони встрани на пътя/ изпуска управлението или просто колата поднася и следва удар със 160 км/ч в единия камион. Момчето което е карало загина, другия ще се оправи.
На тази отсечка скорост от 100 км/ч е доста висока, да не говорим за по висока. За съжаление вече е късно за момчето да се учи че трябва да кара по бавно. Не знам какво трябва да се направи но младите шофьори наистина не си знаят възможностите и ги надскачат понякога. А после е късно вече

- Phoenix_316
- Потребител
-
- Кара: 18 годишна купчина желязо
- Мечтае да кара: Toyota Avensis
- Детайли за колата: BMW 316
На магистралата - метан
На светофара - А98 ;)
Поздравления за автора!
Аз преди година се обърнах с 50 км/ч. Колата застана на шофьорската врата, а с приятелката ми излязохме отгоре през пасажерската. Отървахме се само с уплаха. Причината: дефект в автомобила + ненавременна реакция. Поуката е ясна, но трая по-малко от 10 месеца.
Другият случай беше през март тази година. Бях сам и излетях от магистралата със 150 и се потопих под вода в близкия канал, отървах се само с драскотина. Причината: безразсъден шофьор зад мен и прибързана моя реакция. Поуката отново е ясна. Този път имам белег на китката и всеки път като хвана волана го виждам и десния ми крак сам се отдръпва от педала, а главата ми се прекланя в знак на благодарност.
Пиша това, не за да се похваля, че съм горд собственик на тон и половина ламарина и пластмаса. А за да кажа на всички, че ако карате по-бързо няма да стигнете по-бързо. Линейката и Пътна помощ не са най-удобните транспортни средства!

Аз преди година се обърнах с 50 км/ч. Колата застана на шофьорската врата, а с приятелката ми излязохме отгоре през пасажерската. Отървахме се само с уплаха. Причината: дефект в автомобила + ненавременна реакция. Поуката е ясна, но трая по-малко от 10 месеца.
Другият случай беше през март тази година. Бях сам и излетях от магистралата със 150 и се потопих под вода в близкия канал, отървах се само с драскотина. Причината: безразсъден шофьор зад мен и прибързана моя реакция. Поуката отново е ясна. Този път имам белег на китката и всеки път като хвана волана го виждам и десния ми крак сам се отдръпва от педала, а главата ми се прекланя в знак на благодарност.
Пиша това, не за да се похваля, че съм горд собственик на тон и половина ламарина и пластмаса. А за да кажа на всички, че ако карате по-бързо няма да стигнете по-бързо. Линейката и Пътна помощ не са най-удобните транспортни средства!

Един тон желязо и пластмаса, а един пепелник не сложили... Хубава работа, ама баварска!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

направо не знам!!! Колко парчета от гуми на камиони съм виждал по магистралата и двулентови пътища

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И сребристата кола как се измъкна отляво на косъм 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
И никой не спря, а шофера на камьона, като излезе си ходи се едно е на разходка в парка. Егати хладнокръвието заклевам се.
Преди 2 седмици като пътувах по тракия имаше на няколко места парчета гума от камион и си представях какви сакатлъци могат да станат

- Кораво Копеле
- Потребител
-
Както казваше един мой прятелел "има хора който след като изпият определено количество алкохол" за съжаление има хора който който постоянно пробват тази теза !
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
Кораво Копеле написа:Както казваше един мой прятелел "има хора който след като изпият определено количество алкохол" за съжаление има хора който който постоянно пробват тази теза !
ОПРЕДЕЛЕНО..
Дете на година и осем месеца почина, след като баща му, който няма книжка е карал пиян и е катастрофирал. Инцидентът е станал снощи около 19:10 часа на ул. "З. Величков" в Смядово.
Неправоспособният водач М.Х.М. на 25 години, от същия град, е карал кола БВМ с ямболска регистрация.![]()
![]()
![]()