Urban Legends и простотията им!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 13 Мар 2007, 0:42

бате, не си слагай варбурга там където батките си мерат БМВ-тата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 13 Мар 2007, 0:42

айде приятна ви вечер, утре пак
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 540i/6
Мечтае да кара: същото аа турбо

Мнение от kocta » 13 Мар 2007, 0:43

Vendetta написа:бате, не си слагай варбурга там където батките си мерат БМВ-тата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

То вече нема Вартбург старо ти е Инфото :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 13 Мар 2007, 0:44

Ivan Petrov написа:айде приятна ви вечер, утре пак

утре пак храна дет се вика :smoke:
:gives:
kocta написа:
Vendetta написа:бате, не си слагай варбурга там където батките си мерат БМВ-тата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

То вече нема Вартбург старо ти е Инфото :mhihi:
оо замириса ми през монитора ;)
Последна промяна Vendetta на 13 Мар 2007, 0:45, променена общо 1 път
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kocta » 13 Мар 2007, 0:44

Vendetta написа:
Ivan Petrov написа:айде приятна ви вечер, утре пак

утре пак храна дет се вика :smoke:
:gives:

Тая вечер не съм вечерял,а гладен ен останах :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 13 Мар 2007, 0:45

Пичове, нито ви познавам, нито съм ви виждал, но от прочетеното до тук си направих някакви изводи..
1. Да се бъзикаш по такъв начин с нечия кола, независимо колко стара и сдухана е колата или колко добър приятел ти е шофьора, е меко казано СУПЕР ТЪПО. Дали е "казармена" шега, както някой спомена, най-обикновен майтап, ебавка, израз на неодобрение към шофьора, абе както и да го погледнеш, си е тъпо.
2. Понеже стана дума и за това как Ivan Petrov не бил достоен за еди-кой си клуб и затова въпросната шега била оправдана...Не мисля, че това е начина да му се покаже на въпросния човек, че не е желан-може просто да поговорите с него и да се разберете както трябва.
3. Относно възрастта. Има шофьори, които и на 100 години да са, и 5 книжки да имат, просто не карат добре и в известна степен са опасни. Не оправдавам карането без книжка, но съм абсолютно сигурен, че няма човек, който да не е карал кола преди да навърши 18. Така че нека всички , които сега сипят обвинения в стил "абе къде си тръгнал бе, рацер, немаш 18, пикльо, ше утрепеш некой" да се замислят кой всъщност е "рацера".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 13 Мар 2007, 0:46

Ivan Petrov написа:
Turbolan написа:
Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибра :roll: Както казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора :idea:

Кво да не те бъркаме, тийн ли си :?: Надъхан ли си :?: Около 17 ли си... :?: Кара ли в/до ОМВ-то :?: По какво се различаваш :?: :roll: А да не си с Калибра... :idea:

Да нямам 18, Не съм надъхан, карах до ОМВ-то, различавам се по тва че родителите ми са ме възпитали и са ме научили да мисля и да отговарям за постъпките си, да прецениям кое може и кое не, както и къде може и къде не :idea: Други въпроси имаш ли?

Нямаше смисъл да ми отговаряш, въпросите бяха риторични, пък и в края на поста си сам дадох отговор( до колкото може да се даде отговор на риторични въпроси :D ) ;) . Айде лека нощ и да знаеш "Никога не яж жълт сняг" :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 13 Мар 2007, 0:54

Ебати яката тема!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kocta » 13 Мар 2007, 0:54

111поста -8 страници за по-малко от 24часа... това и в Тунинга го няма бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ей ще вземе да ми хареса в BMW Форумо :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 13 Мар 2007, 0:59

Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибра :roll: Както казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора :idea:

MaXo:

Ама ти си карал на ОМВто близо до колонките ли?Друг път като ходиш на ОМВ пиши да знам ... другото неприятно нещо е ... събрали са се хора там да разговарят а ти седиш до тях в Е30ката си и я форсираш като луд ... каква е идеята ... да покажеш как бучи мъртвеца ли... наду ми главата на мен лично!!!Пуберски прояви ... седял си кротко вътре в колата,слушал музика ... ама и натискал смело педала на газта да покаже как ръмжи колата му. :shock: :D И дали точно до колконката е мястото където да "запалите гумите" на 1 цилиндър.... :mhihi: Както и да е ... малко тъжно ми стана за теб ама като видях крика на Е30ката ми стана забавно... същия е като на...??? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kocta » 13 Мар 2007, 1:09

Ай малко да разпуснете: http://www.vbox7.com/play:e9d982c6

младши ентусиаст
Аватар

Re: Urban Legends и простотията им!

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Мар 2007, 2:10

Ivan Petrov написа:Първо да поясня че не искам да слагам всички от клуба под общ знаменател, има и точни хора, като iavor ( тук moto ) kocta, wotson, bugatti, ама има и разни индивиди дето само развалят репутацията на клуба, както и да е...
Вчера отивам аз с М10-ката на ОМВ бояна и като я паркирах почна едно лигавене, то не клатеха колата, то не сядаха върху капаци, багажници и тн... седя си аз в колата и си слушам музика и не им обръщам внимание на простащината, излизам от колата обаче след 20 минути и гледам двете десни гуми спъхнати като задната беше до долу, и напомпих предната ама задната трябваше да я сменя че не можеше да отлепи от земята и понеже на бензиностанциите им е хлъзгава настилката и двапъти докато дигах колата крика я изпусна ама като съм нервен крика ли да намествам, гуми ли да помпа... Та смених аз задната гума и напомпих предната гума ( а те през тва време се смеят кат разпрани и се мислат за некви богове ) тръгвам и усещам че колата не върви... отварям капака, гледам от 4 кабела за свещите 3 извадени
Главните герой са ShoxXx и MG

Бате незнам ама аз винаги си нося до краката един кабел доста дебел викам му "държале" незнам батка как не си полудел за мен ти си супер спокоен човек щом не ти откачил ! Иначе поне някой свестен не се ли намери да ти помогне ? Супер се нервирах така като го чета това ебаси КОМПЛЕКСИЯ ДО ШИЯ !

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Мар 2007, 2:20

Сега пък каква е тая дандания тука? 8 страници глупости на таркалета. :confused:

Прочетох точно две от тях и ми е достатъчно за да ви дърпам ушите.

Ivan Petrov
Пич, как ще те приемат някъде зависи изцяло от самия теб. Като ти се излигавят с колата, излигави се и ти с техните. Незнам за какъв клуб става въпрос и не ме интересува, ама като толкоз ти е мерак да те приемат някъде, трябва и да го заслужиш.
То и тука гледаме троснато като довтаса някой нов и се опита по бързата процедура да се впише в обстановката.
Не си ги слагай тия неща толкоз на сърцето.

Oyama
Шегите са весело нещо, ама има хора, които се засягат по-лесно. Особено когато група хора си правят майтап с един. Някак не е приятно. Да не говорим, че тука колите ги приемаме някак по-лично и като някой се изгаври с нещо, дето си си строшил нервите, времето и парите да го правиш, еми нормално е да му кипне.

Заключвам темата, ако имате още някакви спорове, изяснявайте ги на лични.

Предишна

Назад към Страхотни истории