Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
-
pantata-1234 написа:Ебати сиганския пимп май райдsleepwalker написа:и двете къртят![]()
![]()
надписа NO FEAR е много фешън
каквото и да си пишем тука селяни има много и от двете марки... аз най-признавам селяните с калибрите и 190-ките
не обиждай така марката ве че ей ся ше ти скочат на веждите иди обяснявай после кфо за кфо защо ала бала .. ше гризнеш бана

голфа квадратен голф тва голфа онва ари кажете ми що е най продавания автомобил в цяла европа за всички времена .. сигорно и щото не са здрави БМВ-тата издържали на форсажи .... ша умра от смях .... сигорно за тва сички БМВ-та в софия и по силата са газаджиики ....
ари са некой гъзар с 320 пичеловка да ми обисни как стоят нещата 1.8 кр как му гледа стоповете и емблемката М дето дава 3 коня и става цели 153 расови баварски катъра ши падна

ари са некой гъзар с 320 пичеловка да ми обисни как стоят нещата 1.8 кр как му гледа стоповете и емблемката М дето дава 3 коня и става цели 153 расови баварски катъра ши падна

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bmwfien написа:голфа квадратен голф тва голфа онва ари кажете ми що е най продавания автомобил в цяла европа за всички времена .. сигорно и щото не са здрави БМВ-тата издържали на форсажи .... ша умра от смях .... сигорно за тва сички БМВ-та в софия и по силата са газаджиики ....
ари са некой гъзар с 320 пичеловка да ми обисни как стоят нещата 1.8 кр как му гледа стоповете и емблемката М дето дава 3 коня и става цели 153 расови баварски катъра ши падна![]()
![]()
хе-хе бях сигурен, че някой специално ще се регистрира за да избие малко комплекси...
давай момче, КАЖИ ИМ/НИ, че голфа е по-добър от бмв. Сигурен съм, че след твоето изказване поне 70% от хората в форума ще си продадат БМВ-тата и ще си купят голф. Защото е най-продавания.

А колкото до това, че е най-продаваната, това е защото е най-евтината. Толкова е лесно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
bmwfien написа:голфа квадратен голф тва голфа онва ари кажете ми що е най продавания автомобил в цяла европа за всички времена .. сигорно и щото не са здрави БМВ-тата издържали на форсажи .... ша умра от смях .... сигорно за тва сички БМВ-та в софия и по силата са газаджиики ....
ари са некой гъзар с 320 пичеловка да ми обисни как стоят нещата 1.8 кр как му гледа стоповете и емблемката М дето дава 3 коня и става цели 153 расови баварски катъра ши падна![]()
![]()
Tи сигОрно си от някое пернишко село.Прочети правилата.Тук е форум за BMW a не за някви си шибани голфове, разбра ли ве малоумник

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
![]()
Ми аз бях обяснил назад в темата как стоят нещата с М повера и КР, Р32, Г60, ала бала всички други Голф каручки, знаеш какво ще им се случи нали

А и нали знаеш едно време тука се продаваха най много Лади и Москвичи, тва значи ли че те са най добрите коли или влизат в топ 10 като са били номер 1 в някои страни? Опс тука се поувлекох, ти май не си бил роден по тва време, те тия работи свършиха 89-та, не 99-та

За голям курьоз на последната ни збирка коментирах как може да
защита десертация на тема "Голф - еволюция или аз карам голф значи съм състезател "
В допълнение ще кажа само едно и за винаги да остане най продаваната кола, за мен тя е пример как не трябва да се прави кола
Отишъл една сутрин някой си инжинер на работа мухмурлия, жена му
му изневерила с някой пич с БМВ и създал Голфа
Взел една тесла и издялал буквално формите на Голф
и тъй като това творение няма как да струва скъпо масовия потребите си го копува и се мъчи докато го кара да го хареса зорлен разбира се, но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес
защита десертация на тема "Голф - еволюция или аз карам голф значи съм състезател "
В допълнение ще кажа само едно и за винаги да остане най продаваната кола, за мен тя е пример как не трябва да се прави кола
Отишъл една сутрин някой си инжинер на работа мухмурлия, жена му
и тъй като това творение няма как да струва скъпо масовия потребите си го копува и се мъчи докато го кара да го хареса зорлен разбира се, но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес
България над всичко

vase F1 написа: но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес

ПП:Хубаво си пускахме тънки бъзици в тази тема,но след последните няколко мнения с лични нападки май ще ния заключат.
vase F1 написа:Отишъл една сутрин някой си инжинер на работа мухмурлия, жена му
В резултат на истината,освен "костенурката" ,имам предвид старата от времето на Фюрера с боксерния двигател , всичко друго им е мада фака отвсякъде

- vicho
- старши ентусиаст
-
boost написа:vase F1 написа: но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес
![]()
![]()
Сън не ме хваща последните 5-6 години от мечти за бмв,няма ли кой да ми подари една 316 Мповер да стана царя на магистралата и да се наспя спокойно най-накрая.
![]()
![]()
![]()
ПП:Хубаво си пускахме тънки бъзици в тази тема,но след последните няколко мнения с лични нападки май ще ния заключат.
като не е за БМВ или Меро, за Дачия Логан ли си мечтаеш

Моми и момци... ша позволявате ли да се изкаже и идин не чак дотам BMW фен (бях де, докато не си купих Голф...с това не искам да кажа, че BMW-то е крЪш и таралясник, напротив...мноу е убава и си я аресвам, ама паре треат, пък голфа ме устройва... засега
)
Мисля, повечето от вас тук са зрели хора, хора с разум.. Падате на нивото на някой си дечко, дето избива комплекси (за тоя с голфа на светофара стаа дума, не за колегата, пуснал темата).. Не е най-важното каква е колата ти, KR или MPower-ка, колко коня, магарета, катъри или т.н (поне за мен е така). По-важното е да сме ХОРА на пътя, да правим по-малко простащини, да пазим себе си и околните...
Колата си е, както казва едно сиганче, "зелезо и артиа"
, 'ората са ценни
Познавам хора с BMW-та, които са пълни идиоти на пътя (дано никой не се обиди). У секо стадо си има мръша (дядо така ми е казал)
Така че, и голфисти (надявам се да не слагате под този знаменател всички, които карат голфове), и рацери, и пернишки, селски и секъФ друг вид тунинг ше си има...
Усмихвайте се повече!!!
Пиис!!!

Мисля, повечето от вас тук са зрели хора, хора с разум.. Падате на нивото на някой си дечко, дето избива комплекси (за тоя с голфа на светофара стаа дума, не за колегата, пуснал темата).. Не е най-важното каква е колата ти, KR или MPower-ка, колко коня, магарета, катъри или т.н (поне за мен е така). По-важното е да сме ХОРА на пътя, да правим по-малко простащини, да пазим себе си и околните...
Колата си е, както казва едно сиганче, "зелезо и артиа"

Познавам хора с BMW-та, които са пълни идиоти на пътя (дано никой не се обиди). У секо стадо си има мръша (дядо така ми е казал)

Така че, и голфисти (надявам се да не слагате под този знаменател всички, които карат голфове), и рацери, и пернишки, селски и секъФ друг вид тунинг ше си има...
Усмихвайте се повече!!!
Пиис!!!

- pantata
- младши ентусиаст
-
СральоAnonymous написа:pantata-1234 написа:Ебати сиганския пимп май райдsleepwalker написа:и двете къртят![]()
![]()
надписа NO FEAR е много фешън
каквото и да си пишем тука селяни има много и от двете марки... аз най-признавам селяните с калибрите и 190-ките
не обиждай така марката ве че ей ся ше ти скочат на веждите иди обяснявай после кфо за кфо защо ала бала .. ше гризнеш бана![]()
![]()

- vicho
- старши ентусиаст
-
vase F1 написа:като не е за БМВ или Меро, за Дачия Логан ли си мечтаеш
Не за голф 3 тъмно син с тъмни стъкла, теглич, сини габарити и
пръскалки и задължително да пише GTi
това ми е мечтата
ааа забравих лята джанта с бойдисани спирачни апарати в червено
към boost беше отправено моето мнение, иначе за тебе знаем

на твое място момента бих изхвърлил е36цата, защото вече е ретро и бих си взел не голф III, a 2ка - КР разбира се, че много бяга (което на майтап и на сериозно си е вярно

Bratt написа:Моми и момци... ша позволявате ли да се изкаже и идин не чак дотам BMW фен (бях де, докато не си купих Голф...с това не искам да кажа, че BMW-то е крЪш и таралясник, напротив...мноу е убава и си я аресвам, ама паре треат, пък голфа ме устройва... засега)
Ами прав си да всеки скача според тоягата си и кара това ,което може да подържа и понеже леко се отклоняваш от темата ,ще го направя и аз.
Бях на море 2 дена ,единия на "Златни пясъци" и другия в "Обзор".
Едно беше на "Златни" и съвсем друго в "Обзор", там където ходи простолюдието.Така е и с колите,като не можеш да подържаш BMW, ще ходиш на почивка в "Обзор" със шибания си голф, там където ходят леваците.Извинявам се ако е прозвучало обидно, но си е точно така