Най- обичам....ГОЛФИСТИ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Юли 2006, 2:02

pantata-1234 написа:
sleepwalker написа:и двете къртят :mhihi: :mhihi: :mhihi: надписа NO FEAR е много фешън :mhihi:
каквото и да си пишем тука селяни има много и от двете марки... аз най-признавам селяните с калибрите и 190-ките :mhihi:
Ебати сиганския пимп май райд :mhihi:

не обиждай така марката ве че ей ся ше ти скочат на веждите иди обяснявай после кфо за кфо защо ала бала .. ше гризнеш бана :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfien » 18 Юли 2006, 2:49

голфа квадратен голф тва голфа онва ари кажете ми що е най продавания автомобил в цяла европа за всички времена .. сигорно и щото не са здрави БМВ-тата издържали на форсажи .... ша умра от смях .... сигорно за тва сички БМВ-та в софия и по силата са газаджиики ....
ари са некой гъзар с 320 пичеловка да ми обисни как стоят нещата 1.8 кр как му гледа стоповете и емблемката М дето дава 3 коня и става цели 153 расови баварски катъра ши падна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 18 Юли 2006, 3:28

Е те тва за мене е пустиняк! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Юли 2006, 8:22

bmwfien написа:голфа квадратен голф тва голфа онва ари кажете ми що е най продавания автомобил в цяла европа за всички времена .. сигорно и щото не са здрави БМВ-тата издържали на форсажи .... ша умра от смях .... сигорно за тва сички БМВ-та в софия и по силата са газаджиики ....
ари са некой гъзар с 320 пичеловка да ми обисни как стоят нещата 1.8 кр как му гледа стоповете и емблемката М дето дава 3 коня и става цели 153 расови баварски катъра ши падна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хе-хе бях сигурен, че някой специално ще се регистрира за да избие малко комплекси...
давай момче, КАЖИ ИМ/НИ, че голфа е по-добър от бмв. Сигурен съм, че след твоето изказване поне 70% от хората в форума ще си продадат БМВ-тата и ще си купят голф. Защото е най-продавания. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А колкото до това, че е най-продаваната, това е защото е най-евтината. Толкова е лесно ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 18 Юли 2006, 8:27

bmwfien написа:голфа квадратен голф тва голфа онва ари кажете ми що е най продавания автомобил в цяла европа за всички времена .. сигорно и щото не са здрави БМВ-тата издържали на форсажи .... ша умра от смях .... сигорно за тва сички БМВ-та в софия и по силата са газаджиики ....

сигОрно си от някое пернишко село.Прочети правилата.Тук е форум за BMW a не за някви си шибани голфове, разбра ли ве малоумник :?:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юли 2006, 8:43

Ми аз бях обяснил назад в темата как стоят нещата с М повера и КР, Р32, Г60, ала бала всички други Голф каручки, знаеш какво ще им се случи нали :mhihi: като сравняваме дай да сравняваме автомобилите в еднакви категории дупенце. Айде карай си със здраве Голфа и не се ядосвай като те наказват баварки, още повече недей да си изкарваш яда в нашия форум. А и не на последно място вземи да прочетеш коя е най продаваната кола в Европа за всички времена, щот си в голяма заблуда :winky:
А и нали знаеш едно време тука се продаваха най много Лади и Москвичи, тва значи ли че те са най добрите коли или влизат в топ 10 като са били номер 1 в някои страни? Опс тука се поувлекох, ти май не си бил роден по тва време, те тия работи свършиха 89-та, не 99-та :mhihi: , така че едва ли помниш, сори :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vase F1 » 18 Юли 2006, 8:52

За голям курьоз на последната ни збирка коментирах как може да
защита десертация на тема "Голф - еволюция или аз карам голф значи съм състезател "
В допълнение ще кажа само едно и за винаги да остане най продаваната кола, за мен тя е пример как не трябва да се прави кола
Отишъл една сутрин някой си инжинер на работа мухмурлия, жена му
му изневерила с някой пич с БМВ и създал Голфа
Взел една тесла и издялал буквално формите на Голф
и тъй като това творение няма как да струва скъпо масовия потребите си го копува и се мъчи докато го кара да го хареса зорлен разбира се, но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес
България над всичко
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 18 Юли 2006, 9:12

vase F1 написа: но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Сън не ме хваща последните 5-6 години от мечти за бмв,няма ли кой да ми подари една 316 Мповер да стана царя на магистралата и да се наспя спокойно най-накрая. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПП:Хубаво си пускахме тънки бъзици в тази тема,но след последните няколко мнения с лични нападки май ще ния заключат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 18 Юли 2006, 9:18

vase F1 написа:Отишъл една сутрин някой си инжинер на работа мухмурлия, жена му
му изневерила с някой пич с БМВ и създал Голфа
Взел една тесла и издялал буквално формите на Голф
и тъй като това творение няма как да струва скъпо масовия потребите си го копува и се мъчи докато го кара да го хареса зорлен разбира се, но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес

В резултат на истината,освен "костенурката" ,имам предвид старата от времето на Фюрера с боксерния двигател , всичко друго им е мада фака отвсякъде :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 18 Юли 2006, 9:26

boost написа:
vase F1 написа: но тайно си мечтае я за БМВ я за Мерцедес

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Сън не ме хваща последните 5-6 години от мечти за бмв,няма ли кой да ми подари една 316 Мповер да стана царя на магистралата и да се наспя спокойно най-накрая. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПП:Хубаво си пускахме тънки бъзици в тази тема,но след последните няколко мнения с лични нападки май ще ния заключат.

като не е за БМВ или Меро, за Дачия Логан ли си мечтаеш :help: :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vase F1 » 18 Юли 2006, 9:37

като не е за БМВ или Меро, за Дачия Логан ли си мечтаеш

Не за голф 3 тъмно син с тъмни стъкла, теглич, сини габарити и
пръскалки и задължително да пише GTi
това ми е мечтата
ааа забравих лята джанта с бойдисани спирачни апарати в червено :mhihi:
България над всичко
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Bratt » 18 Юли 2006, 9:42

Моми и момци... ша позволявате ли да се изкаже и идин не чак дотам BMW фен (бях де, докато не си купих Голф...с това не искам да кажа, че BMW-то е крЪш и таралясник, напротив...мноу е убава и си я аресвам, ама паре треат, пък голфа ме устройва... засега ;))

Мисля, повечето от вас тук са зрели хора, хора с разум.. Падате на нивото на някой си дечко, дето избива комплекси (за тоя с голфа на светофара стаа дума, не за колегата, пуснал темата).. Не е най-важното каква е колата ти, KR или MPower-ка, колко коня, магарета, катъри или т.н (поне за мен е така). По-важното е да сме ХОРА на пътя, да правим по-малко простащини, да пазим себе си и околните...
Колата си е, както казва едно сиганче, "зелезо и артиа" :), 'ората са ценни ;)
Познавам хора с BMW-та, които са пълни идиоти на пътя (дано никой не се обиди). У секо стадо си има мръша (дядо така ми е казал) :)
Така че, и голфисти (надявам се да не слагате под този знаменател всички, които карат голфове), и рацери, и пернишки, селски и секъФ друг вид тунинг ше си има...

Усмихвайте се повече!!!
Пиис!!!
:bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 18 Юли 2006, 9:46

Anonymous написа:
pantata-1234 написа:
sleepwalker написа:и двете къртят :mhihi: :mhihi: :mhihi: надписа NO FEAR е много фешън :mhihi:
каквото и да си пишем тука селяни има много и от двете марки... аз най-признавам селяните с калибрите и 190-ките :mhihi:
Ебати сиганския пимп май райд :mhihi:

не обиждай така марката ве че ей ся ше ти скочат на веждите иди обяснявай после кфо за кфо защо ала бала .. ше гризнеш бана :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сральо :mhihi: що не си напишеш ника, ми се криеш кат бурсук зад "гост" най-много да ми гризнеш кожения бан. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 18 Юли 2006, 9:53

vase F1 написа:
като не е за БМВ или Меро, за Дачия Логан ли си мечтаеш

Не за голф 3 тъмно син с тъмни стъкла, теглич, сини габарити и
пръскалки и задължително да пише GTi
това ми е мечтата
ааа забравих лята джанта с бойдисани спирачни апарати в червено :mhihi:

към boost беше отправено моето мнение, иначе за тебе знаем ;)
на твое място момента бих изхвърлил е36цата, защото вече е ретро и бих си взел не голф III, a 2ка - КР разбира се, че много бяга (което на майтап и на сериозно си е вярно :uups: )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 18 Юли 2006, 9:53

Bratt написа:Моми и момци... ша позволявате ли да се изкаже и идин не чак дотам BMW фен (бях де, докато не си купих Голф...с това не искам да кажа, че BMW-то е крЪш и таралясник, напротив...мноу е убава и си я аресвам, ама паре треат, пък голфа ме устройва... засега ;))

Ами прав си да всеки скача според тоягата си и кара това ,което може да подържа и понеже леко се отклоняваш от темата ,ще го направя и аз.
Бях на море 2 дена ,единия на "Златни пясъци" и другия в "Обзор".
Едно беше на "Златни" и съвсем друго в "Обзор", там където ходи простолюдието.Така е и с колите,като не можеш да подържаш BMW, ще ходиш на почивка в "Обзор" със шибания си голф, там където ходят леваците.Извинявам се ако е прозвучало обидно, но си е точно така ;) :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории