Шок и ужас... но само за малко

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Шок и ужас... но само за малко

Мнение от Wolfen » 02 Юли 2008, 22:03

Нашата мила родна страна не престава да ме учудва. Този път в добра светлина. Днес към 20ч. излизам от вкъщи, ще ходя да хапна навън, понеже съм в центъра не вземам колата, но това не пречи да врътна едно кръгче около нея и да и се порадвам за пореден път... както минавам от дясната страна и съм на около 2 метра от колата... гледам няма джам на предната дясна врата и аз така :shock: Пребледнях, черни мисли ми минаха през главата, подкосиха ми се краката... бавно тръгнах към вратата, гледам стъкла няма и аз съм вече тотал. натискам копчето за заключване продължително... и гледам джама се вдигна... WTF :shock: Оказва се че от предишния ден вечерта (това прави около 18ч. общо) колата е останала с отворен джам пред блока на една от най-оживените улици. Веднага се втурнах към джабката ... всичко си беше там, мп3 плейър, разни други джаджи. Най-вече, самата кола си беше на мястото :) Явно съм извадил голям късмет :D За един миг обаче, сърцето ми направо спря...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 02 Юли 2008, 22:17

Здрасти Божидаре извадил си късмет ходи да ти сложат към алармата екстра да ти вдига стъклата като я заклщючиш.

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 02 Юли 2008, 22:28

Батенце, аз също оцелях със сваен джам цяла вечер при това в Люлин :shock: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 02 Юли 2008, 23:29

AlpinaPower написа:Батенце, аз също оцелях със сваен джам цяла вечер при това в Люлин :shock: :mhihi:
В люлин неможе да бъде сигорно е имало много :cop: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Юли 2008, 23:49

бе и аз скоро го преживях това-през деня рових нещо в колата,дойде един приятел да ме вземе,заключих я и тръгнах.и към 02ч се прибирам и отивам да си зема ключа от вкъщи,щот го държа в колата и гледам пасажерския отворен :shock: викам ай пак са ме зарадвали(щот след събора ме окастриха два джама),страх ме е да пристъпя,ама отивам и гледам всичко си е по мястото-музиката,ключовете на седалката,пари имах в пепелника-вдигнах прозореца и доволен се прибрах :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 03 Юли 2008, 2:53

Точно и аз тази вечер - прибирам се след цял ден миткосване навън. Поспах 3 часа у нас. В 9 часа слизам пред блока, натискам копчето за отключване...лампите в купето светват... викам си "Ба, нещо се бъгна алармата"... приближавам се... колата отключена. Веднага скачам вътре-всичко си е по местата. Ама при мен айде- аз съм в Изток- квартал на дипломати и бивши военни, няма големи изцепки. Старата кола я бях забравил седмица и половина с отворена шоферска врата и нищо...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 03 Юли 2008, 8:17

На мен на няколко пъти ми се е случвало - отивам си при колата натискам копчето за отключван/заключване и хоп тя се заключва и аз шах. Но няма липсващи неща или нещо. Късмет

Потребител
Аватар

Мнение от bat_lyubo » 03 Юли 2008, 14:34

сефте :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Юли 2008, 15:14

Сигурно жепчийте се усъмняват че е клопка и затова не барат :lol: ,да не ги дебне некой да ги :box:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Юли 2008, 15:23

Bogat-Beden написа:Сигурно жепчийте се усъмняват че е клопка и затова не барат :lol: ,да не ги дебне некой да ги :box:

Ами значи ето го решението. От утре, всички със свалени джамове и ще се преполови престъпността в София 8)

Батенце, аз също оцелях със сваен джам цяла вечер при това в Люлин

Пробвай го в Лондон да видиш кво ще ти се случи :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 03 Юли 2008, 15:28

подобно нещо и при мене колеги снощи оставих аз гаджето кам 12 и нещо и спирам пред блока дигам си моя прозорец и слизам заключвам си колата и кво ме накара да отида да погледна отдругата страна да не ми е спаднала гумата и гледам прозореца целият свален ;)е за такива неща сложих и обемни датчици де че в западен парк хитри циганета много има ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 04 Юли 2008, 16:47

Спокойно и аз съм го правел този номер .....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 3.0SD
Мечтае да кара: Koenigsegg
Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)

Мнение от EDS » 04 Юли 2008, 17:25

maniakabg написа:подобно нещо и при мене колеги снощи оставих аз гаджето кам 12 и нещо и спирам пред блока дигам си моя прозорец и слизам заключвам си колата и кво ме накара да отида да погледна отдругата страна да не ми е спаднала гумата и гледам прозореца целият свален ;)е за такива неща сложих и обемни датчици де че в западен парк хитри циганета много има ;)

Ей за това колега требе функция комфорт - слизаш , цъкваш с дистанционното - колата се заключва и прозорците се вдигат иначе си е мъка забравя човек понякога :drink: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 04 Юли 2008, 17:52

хахахахахаха то се оказа, че голяма част от хората си оставят колите отключени или с незатворени прозорци. и аз така :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Юли 2008, 10:06

Ами вие продължавайте да се хвалите с това че забравяте и 100% ще се намери някой дето ще полюбопитства някоя вечер дали пак някой не е забравил нещо.
Аз моята нарочно я оставих един път с отворени джамове за да хванем някой кандидат апаш ама безуспешно. :(
Иначе имам познат хвана 2-ма за една вечер в неговата махла.

Следваща

Назад към Страхотни истории