тез вектри
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
тез вектри
(от Бургас съм), днес към 18:30 часа излезнах с мойто 318ис да се поразходя малко, че ми беше изморено пък и да видя един приятел и на единия свтофар на кръстовището за созпол до мен спира Вектра, черна кристален стоп, мзиката думка, джанти, споойлери едно друго абе знаете ги как изглеждат тези вектри не знам с какъв мотор беше ама гърнетата отазд ревът ама се пукат и тоя слеянин ама мн смешен само като му видях огромната сребарна гривна и сребърни пръстени на ръката (а не беше мангал) ми стана ясно за какво става а и отзад лепенки NO FEAR, на предните калници огънчета страшна и вътре с 4 момиченца и ми се пери и стоят и ме гледат и нашия натиска на свободна форсиара ме гледа и ми сочи светофара и аз само за изсмях и свтва зленео вектарата върти гуми и тръгва, аз тогава включих на първа 2000 оборота тогава 2-ра, плавно и 3-та без да я натискам само му гледам сеира на тоя сленяни обаче изведнаж ми пуска аварийните и едното от момичетата ми вади от прозореца бяла кърпиччка е тогава като кипнах, вкарах в обороти моята кукличка и за отреицателно време зад вектрата, залепих се плътно зад него ама на сантиметри ако спре малко по-рязко и ще го ударя, нашия зави в дясната лента обаче аз реших да не го изпреварвам от дясно а също се прибрах в дясно и пак зад него и карам зад него ама го натискам яко а вектрата ще се пръсне и си вади ръката и ми прави жест какво искам и да минавам, после го псунах да ходи напред ама бая се притесни тоя, прсото ми кипна от аварийните му и кърпичакат и реших да му покажа на тая вктра че бимата ще го схруска когато си пожелае
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
.
Опасни сме я
Ако ти беше прецъкал спирачката, както си се бил залепил отзад, не знам кой точно щеше да се припоти, щото като го дръннеш отзад, се сещаш, че няма да е той виновен.
Хубаво не си се вързал на "гъзарията" първоначално, трябваше да си продължиш в тоя дух - има си стълбове край пътя, те ше му покажат кой кого
Пък и няма какво да му докажеш общо взето, кухото си е кухо...

Хубаво не си се вързал на "гъзарията" първоначално, трябваше да си продължиш в тоя дух - има си стълбове край пътя, те ше му покажат кой кого

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
:)
като го цуна цуна голяма работа щях после да му тегля един бой и съм го е*ал в г*за, вързах му се на акъла и какво от това вие като чели не сте го правили това всеки го е правил така че недейте да ми говорите врели некипели
Re: :)
samsurnik написа:като го цуна цуна голяма работа щях после да му тегля един бой и съм го е*ал в г*за, вързах му се на акъла и какво от това вие като чели не сте го правили това всеки го е правил така че недейте да ми говорите врели некипели
и какво ще го пребиеш
и после
като те съди
хем си виновен за ПТПто
хем си пребил "невиния" човек
замисли се...
кефя се на мъже
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
според мен трябваше да го изпревариш..ако можеш де..тез вектри много вървят дееба. това със залепването отзад нее оферта според мен 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
кво нареждате момчето, като че ли никой от вас не е наказвал баластри и МЪдети по улиците
айде да си говорим истината
към автора : пич, трябвало е да го изпревариш и да намалиш до 20, кат му сечеш пътя да не може да те изпревари

към автора : пич, трябвало е да го изпревариш и да намалиш до 20, кат му сечеш пътя да не може да те изпревари

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
АЗ ГИ ОбРЪЩАМ в канавките с заден таран - с тръби сам отпреде ,а отзади имам стикер `обръщам келешарчета`:mhihi:
оти ми пречат по пъто

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
:)
колеги всички сме имали такива моменти няма смисъл да се нареждаме сега тук, не го изпреварих мн по-бърз бях от него просто исках да го панирам и го панирах, от време на време човекк изпуска края и и не мисли какво може да стане и какво не всички сте го изпитвали това аийде от мене и карайте както искате само не създавайте пробблеми на околните
))

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4