Филм
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Филм
Прибирам се от работа и решавам да запаля колата (бях без колата на работа) да я потъркалям малко,хем и бензинец да заредя на ламята.........Запалих,подгрях си я известно време и си тръгнах нормално,радвайки се на музичката и звука на камион,който издава.Каркам си аз съвсем нормално,физиономията излъчва задоволство от бавното возене и стигам безиностанцията (Еко - бившата пирамида).Заредих си дежурните 30 лв и още по-голямо задоволство потеглих.На излизане ми кипна чайника и 1-ва,2-ра яко настрани.И от там яка гонка от светофар до светофар,като на всеки ме хваща червено.Малко преи Мебелната палата намалям яко заради готината пътна настилка и очакващия ме светофар пак на червено.И тогава в последния момент виждам червено Волво да профучава край мен,на светофара спира до мен и се смее,вика ми че не трябва да се кара така,пита дали колата е 520.Светва зелено и тръгваме нагоре към КАТ с яко газ.От там пак на червено,пак гонка,пак червено,пак гонка,колите една до друга.Спираме и го питам каква е колата,оказа се S60 2,0 турбо 180 к.с. с десен волан и английска регистрация.Оттам викам карай на Лукойла на магистралата (нашето място за гонки),пак гонка в двете посоки,220км,230км,няма такъв адреналин!!!Накрая се запознахме,разделихме се и паркирал вече пред блока се питам "аз сънувах ли???"!И се сещам че съм с мой много добър приятел (голям фен на марката)в колата,споделил съм с него "безобидното зареждане на бензин"............

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
след това не последва ли повторно зареждане 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Филм
mitko_n1 написа:Прибирам се от работа и решавам да запаля колата (бях без колата на работа) да я потъркалям малко,хем и бензинец да заредя на ламята.........Запалих,подгрях си я известно време и си тръгнах нормално,радвайки се на музичката и звука на камион,който издава.Каркам си аз съвсем нормално,физиономията излъчва задоволство от бавното возене и стигам безиностанцията (Еко - бившата пирамида).Заредих си дежурните 30 лв и още по-голямо задоволство потеглих.На излизане ми кипна чайника и 1-ва,2-ра яко настрани.И от там яка гонка от светофар до светофар,като на всеки ме хваща червено.Малко преи Мебелната палата намалям яко заради готината пътна настилка и очакващия ме светофар пак на червено.И тогава в последния момент виждам червено Волво да профучава край мен,на светофара спира до мен и се смее,вика ми че не трябва да се кара така,пита дали колата е 520.Светва зелено и тръгваме нагоре към КАТ с яко газ.От там пак на червено,пак гонка,пак червено,пак гонка,колите една до друга.Спираме и го питам каква е колата,оказа се S60 2,0 турбо 180 к.с. с десен волан и английска регистрация.Оттам викам карай на Лукойла на магистралата (нашето място за гонки),пак гонка в двете посоки,220км,230км,няма такъв адреналин!!!Накрая се запознахме,разделихме се и паркирал вече пред блока се питам "аз сънувах ли???"!И се сещам че съм с мой много добър приятел (голям фен на марката)в колата,споделил съм с него "безобидното зареждане на бензин"............
браво герой си и ако беше изкочил някой в интервала гонки,червено и тебе щяхме да те четем тука как си се притрепал... аман от такива

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
Re: Филм
RSxRacer написа:mitko_n1 написа:Прибирам се от работа и решавам да запаля колата (бях без колата на работа) да я потъркалям малко,хем и бензинец да заредя на ламята.........Запалих,подгрях си я известно време и си тръгнах нормално,радвайки се на музичката и звука на камион,който издава.Каркам си аз съвсем нормално,физиономията излъчва задоволство от бавното возене и стигам безиностанцията (Еко - бившата пирамида).Заредих си дежурните 30 лв и още по-голямо задоволство потеглих.На излизане ми кипна чайника и 1-ва,2-ра яко настрани.И от там яка гонка от светофар до светофар,като на всеки ме хваща червено.Малко преи Мебелната палата намалям яко заради готината пътна настилка и очакващия ме светофар пак на червено.И тогава в последния момент виждам червено Волво да профучава край мен,на светофара спира до мен и се смее,вика ми че не трябва да се кара така,пита дали колата е 520.Светва зелено и тръгваме нагоре към КАТ с яко газ.От там пак на червено,пак гонка,пак червено,пак гонка,колите една до друга.Спираме и го питам каква е колата,оказа се S60 2,0 турбо 180 к.с. с десен волан и английска регистрация.Оттам викам карай на Лукойла на магистралата (нашето място за гонки),пак гонка в двете посоки,220км,230км,няма такъв адреналин!!!Накрая се запознахме,разделихме се и паркирал вече пред блока се питам "аз сънувах ли???"!И се сещам че съм с мой много добър приятел (голям фен на марката)в колата,споделил съм с него "безобидното зареждане на бензин"............
E34 onlY...![]()
браво герой си и ако беше изкочил някой в интервала гонки,червено и тебе щяхме да те четем тука как си се притрепал... аман от такива

Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
MobbDeep написа:Аз със мойто М5 518и бягахме със 11 годишния ми племенник на 4-ри пътрулки и караше той..
Това е твойта тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=81540

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Просто исках да споделя с вас случката и както очаквах някои разбраха за какво говоря,а други взеха да развиват теории "ако това,ако онова"
Да,хубаво беше,но не усещаш ли че дразниш много хора вече на тая тема,а македонско девойче?

bam-bam написа:добре че е минало без жертви
хубаво е станало ама после ... да няма пак тема събираме .....
Да,хубаво беше,но не усещаш ли че дразниш много хора вече на тая тема,а македонско девойче?

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:Просто исках да споделя с вас случката и както очаквах някои разбраха за какво говоря,а други взеха да развиват теории "ако това,ако онова"bam-bam написа:добре че е минало без жертви
хубаво е станало ама после ... да няма пак тема събираме .....

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
МИ хубаво си направил колата каране иска , ама в града внимавай - лоши неща стават - 85 годишна пенсионерка тръгва да пресича на червено, за да си купи кисело мляко с 2 ст. по евтино отколкото в магазина под блока и. Всичко се случва , а за магистралата ако трафика го позволява ръчкай я колата тя е затова .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
на бабите са им направили подлези да не ходят по платното, дето нямат работа. иначе наистина е вдигащо адреналина с непознат да направиш една гонка по магистралката. да се пукат душманите 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Don_Emilio написа:на бабите са им направили подлези да не ходят по платното, дето нямат работа. иначе наистина е вдигащо адреналина с непознат да направиш една гонка по магистралката. да се пукат душманите

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2