Прогноза за времето....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Прогноза за времето....

Мнение от Гост » 12 Сеп 2007, 11:15

историята не е свързана с колите,но е поучителна за хората,които гледат прогнозата за времето...!
наложи ми се ремонт на покрива и след 5мес търсене на майстори накрай намерих и въпреки,че не беше баш момента им казах да идват и да почват,че не се знае иначе кога пак ше ги хвана.
почнах да следя прогнозите по бтв,нова,к1 и всичко възможно по интернет-към 15 сайта барабар с ббс, и секакви други известни и неизвестни.
краен резултат: за 15дни-нито едно съвпадение на прогнозираните дъждове с деня на прогнозата!
втори резултат: след като разпокрих целия покрив-след вчера съм за вътрешен ремонт на три стаи и тавани!!!
та идеята ми беше-не врявайте на никакви минчо празниковци и любки кумчеви!!!! ма на никакви!!! според мен повечето от промените във времето идват от запад и отиват на изток! /сигурно заради Галилей и въртенето на Земята с посока -изток/!
така че най-лесното е да видите предния ден как е във Белград или някъде там и на другия ден е при нас -в софия ,а на следващия е на морето! друга фатка аз поне не открих,като си платих за ученето с "изключително навременен и евтин ремонт на дома"!
:evil:
п.с. а предните дни ,когато даваха ,че ще вали и аз чаках-не капна!!! ...та така!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Сеп 2007, 11:23

Нормално... :evil:

Аз като тръгвах за морето, го даваха нечовешки дъждове пък като отидох там беше Африка... Аз на тия не им вярвам. По-добре да питам Оракула по ФЕНТВ отколкото да следя прогнозата за времето, по който и да било канал...

Язък, че си ги послушал та сега си си удвоил работата... :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Сеп 2007, 22:20

WilliamsF1Team написа:Нормално... :evil:

Аз като тръгвах за морето, го даваха нечовешки дъждове пък като отидох там беше Африка... Аз на тия не им вярвам. По-добре да питам Оракула по ФЕНТВ отколкото да следя прогнозата за времето, по който и да било канал...

Язък, че си ги послушал та сега си си удвоил работата... :idea:
канал 2000 :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Потребител
Аватар

Мнение от Clear » 14 Сеп 2007, 18:17

Шарлатани и измамници :mhihi:
Караи разумно !!!!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Сеп 2007, 18:59

са ше си траем неколко дена още да не ги изнервим,че още не съм покрил и после ше им.... цата! :twisted:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 14 Сеп 2007, 19:19

На тях звездите им го говорят. Съчувствия!!! :(
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 14 Сеп 2007, 19:37

[OFF_TOPIC]най-вероятно конспирацийка....между сините птички и производителите на строителни материали...нищо не е случайно... :maad: [/OFF_TOPIC]

то тва си има и добрите страни...нов покрив и прясно ремонтиран дом... ;)

успех ... :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 15 Сеп 2007, 10:27

Гадна работа...

иначе аз от отдавна си знам, че на тях не може да се вярва - имаше и един виц по тоя случай за някакъв фермер как винаги познавал времето и като дошли да ги питат как го прави казал: "гледам прогнозата по ТВ и после казвам точно обратното" :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Сеп 2007, 14:11

И аз имах две "съвпадения" и от тогава изобщо не гледам прогнози.Първия път пишат,че щяло да бъде слънчево,някво перфектното време.Отивам аз нариба и в 12 един порой като падна,грамотевици,светкавици абе от всичко по много.
Другата случка пада сняг по-миналата година и аз гледам прогнозата как ще е на Витоша да ходя да карам и тия викат,че щяло да има някви бури горе на планината,огромни студове, изобщо нямало да се кара с две думи.
И аз не отидох,но един приятел отиде и като се върна ми показа и снимки нямало е такъв пек горе.Слънчево, топло даже не са карали с горнищата на грейките,ами само по блузи :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Сеп 2007, 14:19

Аве ние сме белите кахъри ми аз се чудя как самолети и посеви разчитат на тях.... За съжаление вицът за фермерра е българската реалност. През пролетните и летните дни имах 80% успеваемост в познаването на времето като НЕ повярвам на климатичната прогноза.
Те и прогнозите им са едни.... "Утре температурите ще бъдат между 15 и 44 градуса.... Очаква се слънчево време с временни увеличения на облачността, а в следобедните часове може и да превали, в южна България - с гръмотевици..."
За изненада на всички удря град естествено, но все пак добър опит да уцелим нещо вярно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Сеп 2007, 18:27

аз юзвам yahoo widjet и к'во да ви кажа - познават си хората. Пробвайте го ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Сеп 2007, 18:57

И аз съм доволен от yahoo widjet- не са идеални разбира се, но поне познават по-често от тея по новините...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 19 Сеп 2007, 21:27

а оня дългия плейбой-иво андреев бая познава,баси ругача,нищо не съвпада с неговите прогнози :evil:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 20 Сеп 2007, 8:36

той само ги 4ете ве :mhihi:
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Сеп 2007, 9:58

тя и кака Любка само ги четеше,ма ората се нея псуват!
аз опитах всички възможни-и яхуто също...е не става бе братя!!! не става!
и за вчера го дадоха ,че ше пере дъжд и аха-да пусна майсторите да си ходят,ма добре,че пак не повервах-чак вечерта пръсна! днес също го даваха да вали,ма аз си ги викнах и си бачкат,па нека ми говорят врели-некипели по сайтовете и новините!!!!! верно най-добрият вариант е да действаш обратно на прогнозата.
са от утре ми трябва дъжд да тествам новият покрив,ма сигурно нема да ме огрее ...или по-точно ше земе слънце да огрее..... :evil:

Следваща

Назад към Страхотни истории