Прогноза за времето....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
Прогноза за времето....
историята не е свързана с колите,но е поучителна за хората,които гледат прогнозата за времето...!
наложи ми се ремонт на покрива и след 5мес търсене на майстори накрай намерих и въпреки,че не беше баш момента им казах да идват и да почват,че не се знае иначе кога пак ше ги хвана.
почнах да следя прогнозите по бтв,нова,к1 и всичко възможно по интернет-към 15 сайта барабар с ббс, и секакви други известни и неизвестни.
краен резултат: за 15дни-нито едно съвпадение на прогнозираните дъждове с деня на прогнозата!
втори резултат: след като разпокрих целия покрив-след вчера съм за вътрешен ремонт на три стаи и тавани!!!
та идеята ми беше-не врявайте на никакви минчо празниковци и любки кумчеви!!!! ма на никакви!!! според мен повечето от промените във времето идват от запад и отиват на изток! /сигурно заради Галилей и въртенето на Земята с посока -изток/!
така че най-лесното е да видите предния ден как е във Белград или някъде там и на другия ден е при нас -в софия ,а на следващия е на морето! друга фатка аз поне не открих,като си платих за ученето с "изключително навременен и евтин ремонт на дома"!
п.с. а предните дни ,когато даваха ,че ще вали и аз чаках-не капна!!! ...та така!
наложи ми се ремонт на покрива и след 5мес търсене на майстори накрай намерих и въпреки,че не беше баш момента им казах да идват и да почват,че не се знае иначе кога пак ше ги хвана.
почнах да следя прогнозите по бтв,нова,к1 и всичко възможно по интернет-към 15 сайта барабар с ббс, и секакви други известни и неизвестни.
краен резултат: за 15дни-нито едно съвпадение на прогнозираните дъждове с деня на прогнозата!
втори резултат: след като разпокрих целия покрив-след вчера съм за вътрешен ремонт на три стаи и тавани!!!
та идеята ми беше-не врявайте на никакви минчо празниковци и любки кумчеви!!!! ма на никакви!!! според мен повечето от промените във времето идват от запад и отиват на изток! /сигурно заради Галилей и въртенето на Земята с посока -изток/!
така че най-лесното е да видите предния ден как е във Белград или някъде там и на другия ден е при нас -в софия ,а на следващия е на морето! друга фатка аз поне не открих,като си платих за ученето с "изключително навременен и евтин ремонт на дома"!

п.с. а предните дни ,когато даваха ,че ще вали и аз чаках-не капна!!! ...та така!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Нормално...
Аз като тръгвах за морето, го даваха нечовешки дъждове пък като отидох там беше Африка... Аз на тия не им вярвам. По-добре да питам Оракула по ФЕНТВ отколкото да следя прогнозата за времето, по който и да било канал...
Язък, че си ги послушал та сега си си удвоил работата...

Аз като тръгвах за морето, го даваха нечовешки дъждове пък като отидох там беше Африка... Аз на тия не им вярвам. По-добре да питам Оракула по ФЕНТВ отколкото да следя прогнозата за времето, по който и да било канал...

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
канал 2000WilliamsF1Team написа:Нормално...![]()

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Гост
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
[OFF_TOPIC]най-вероятно конспирацийка....между сините птички и производителите на строителни материали...нищо не е случайно...
[/OFF_TOPIC]
то тва си има и добрите страни...нов покрив и прясно ремонтиран дом...
успех ...

то тва си има и добрите страни...нов покрив и прясно ремонтиран дом...

успех ...

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Гадна работа...
иначе аз от отдавна си знам, че на тях не може да се вярва - имаше и един виц по тоя случай за някакъв фермер как винаги познавал времето и като дошли да ги питат как го прави казал: "гледам прогнозата по ТВ и после казвам точно обратното"
иначе аз от отдавна си знам, че на тях не може да се вярва - имаше и един виц по тоя случай за някакъв фермер как винаги познавал времето и като дошли да ги питат как го прави казал: "гледам прогнозата по ТВ и после казвам точно обратното"

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И аз имах две "съвпадения" и от тогава изобщо не гледам прогнози.Първия път пишат,че щяло да бъде слънчево,някво перфектното време.Отивам аз нариба и в 12 един порой като падна,грамотевици,светкавици абе от всичко по много.
Другата случка пада сняг по-миналата година и аз гледам прогнозата как ще е на Витоша да ходя да карам и тия викат,че щяло да има някви бури горе на планината,огромни студове, изобщо нямало да се кара с две думи.
И аз не отидох,но един приятел отиде и като се върна ми показа и снимки нямало е такъв пек горе.Слънчево, топло даже не са карали с горнищата на грейките,ами само по блузи
Другата случка пада сняг по-миналата година и аз гледам прогнозата как ще е на Витоша да ходя да карам и тия викат,че щяло да има някви бури горе на планината,огромни студове, изобщо нямало да се кара с две думи.
И аз не отидох,но един приятел отиде и като се върна ми показа и снимки нямало е такъв пек горе.Слънчево, топло даже не са карали с горнищата на грейките,ами само по блузи

Tux0 Ca !

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве ние сме белите кахъри ми аз се чудя как самолети и посеви разчитат на тях.... За съжаление вицът за фермерра е българската реалност. През пролетните и летните дни имах 80% успеваемост в познаването на времето като НЕ повярвам на климатичната прогноза.
Те и прогнозите им са едни.... "Утре температурите ще бъдат между 15 и 44 градуса.... Очаква се слънчево време с временни увеличения на облачността, а в следобедните часове може и да превали, в южна България - с гръмотевици..."
За изненада на всички удря град естествено, но все пак добър опит да уцелим нещо вярно...
Те и прогнозите им са едни.... "Утре температурите ще бъдат между 15 и 44 градуса.... Очаква се слънчево време с временни увеличения на облачността, а в следобедните часове може и да превали, в южна България - с гръмотевици..."
За изненада на всички удря град естествено, но все пак добър опит да уцелим нещо вярно...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
И аз съм доволен от yahoo widjet- не са идеални разбира се, но поне познават по-често от тея по новините...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
а оня дългия плейбой-иво андреев бая познава,баси ругача,нищо не съвпада с неговите прогнози 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Гост
-
тя и кака Любка само ги четеше,ма ората се нея псуват!
аз опитах всички възможни-и яхуто също...е не става бе братя!!! не става!
и за вчера го дадоха ,че ше пере дъжд и аха-да пусна майсторите да си ходят,ма добре,че пак не повервах-чак вечерта пръсна! днес също го даваха да вали,ма аз си ги викнах и си бачкат,па нека ми говорят врели-некипели по сайтовете и новините!!!!! верно най-добрият вариант е да действаш обратно на прогнозата.
са от утре ми трябва дъжд да тествам новият покрив,ма сигурно нема да ме огрее ...или по-точно ше земе слънце да огрее.....
аз опитах всички възможни-и яхуто също...е не става бе братя!!! не става!
и за вчера го дадоха ,че ше пере дъжд и аха-да пусна майсторите да си ходят,ма добре,че пак не повервах-чак вечерта пръсна! днес също го даваха да вали,ма аз си ги викнах и си бачкат,па нека ми говорят врели-некипели по сайтовете и новините!!!!! верно най-добрият вариант е да действаш обратно на прогнозата.
са от утре ми трябва дъжд да тествам новият покрив,ма сигурно нема да ме огрее ...или по-точно ше земе слънце да огрее.....

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2