Изпълнения с лади и жигули.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Изпълнения с лади и жигули.....

Мнение от emiche » 06 Сеп 2007, 14:16

Колеги дайте да видиме кой какви екшъни е имал с тези титани на съветската техника???!!! Смятам че може да стане мн.интересно,защото предполагам че голяма част от вас са се качили първо на такива коли и после на БМВ. Аз моята още си я карам с абсолютен кеф,осбено на мокро и зимата :mhihi:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 06 Сеп 2007, 23:43

Ти луд ли си ве колега... :) Гледам караш 1500С , тея с 4те кръгли фара... Това е най-якото купе на лада някога правено.. Дори и по новите 5-ци и 7-мици са по скапани...Много здрава машина.... Бащата преди имаше такава бяла красавица купена от Корекома в гр.Бяла... То само ако ти разкажа какво е ставало при покупката ше ти стане интересно.....
Та най-интересното е че преди както всички знаем хората са чакали по 10години за такова возило... А тия които са имали долари са имали право да отидат и веднага да си закупят... И бащата отива там в гр.Бяла и се познава с шефа на Корекома... И спи дори утях и на другия ден тоя го води в един огромен хамбар където било бъкано с нови Лади и Жигулета... И оня му казва ще вземеш тая лада която аз ти кажа... И го завел пред бъдещата наша, тя била под един брезент завита и затънтена такава.. Отвиват му я на нашия и гледа тя със счупено предно стъкло... И нашия го пита неговия човек... Що тая ве тя без преден джам... А те тарикатите маркирали хубавите коли като им чупели нещо си зада не привличат внимание и да отидат при някой техен човек.... Иначе сменили веднага предния джам и нашия си пали белия си лебед и си заминава...

А иначе как съм я въртял тая ладаааааа ужас направо... Аз на 5ица си изкарах шофьорския курс.... Е на това му казвам курс да се учиш да караш... Не като сега да те качат на Ауди А6 примерно и карай... Тя тая кола сама се кара какво да и се учиш... То затова сега има толкова нови и "добри" шофьори...

Още ми е мъчно за ладата на нашия... Пфууу има си сантиментална стойност...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Сеп 2007, 11:18

тато още си кара москвича(412Д)!!! онзи ден като ходихме в Банкя на една сватба,уж за наздраве и по една две чашки,татко вика имаш ли въже да ме теглиш :mhihi: аз викам имам ама я карай зад мен да не те спират!!! возим се ние с мацката 80-90 викам и гледай как таз кола не харчи с таз скорост(ние с мерцо),харесва ли ти музиката??? и си викам я да видя къде точно е тато с змея а той :shock: до мен на ляв мигач с около 120 каза че ме изпреварил,викам чакай да видя как стоят нещата на 3!! само ще спомена че 3 огран. е на 160 а аз вече бях на 4 с над 160 изпревари москича!!! над 160!!!той каза че не е настъпил до край но около 150 е вдигнал,че има един гаден обратен завой!!! мацката вика "Баща ти голям състезател"!!! та си мисля ако бях с някоя малолитражна кола от нейния род 1.5/1.6 просто нямах шанс дори и 3 предавки да върна!!!та понавървяват си тези коли и за сега никой от цялото семейство не е казал нещо да се продава и т.н.! иначе аз на него се научих да карам кола!!! сега като седна ми е едно такова странно!!! как съм го въртял тоз волан нямам представа!! Брат ми вика всички забравяте от къде сте тръгнали!!! и така.... много спомени имам с тази кола и може би никога няма да се разделим с нея!! те и нашите така са чакали 8 год. и баба разправя как изведнъж всички се отказали от москвичите и на нашите и се обадили да вземат колата!!!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 07 Сеп 2007, 11:27

Мисля че всеки е минал през школата на руските автомобили. Аз до миналата година имах Лада 1500С. Продадох я във града и сега кото я видя как са я занемарли ,направо ми се доревава.

младши ентусиаст
Аватар

леле

Мнение от emiche » 07 Сеп 2007, 16:27

Май ви набарах слабите места!!! :mhihi: Моята лада си е в движение и изглежда много добре,не съм я карал от 3 седмици че бях на моренце,а има някви ядове с алтернатора и акумулатора и е паднал,та сега ще го заредя и както е мокрооооо,с това задноооо и с тая лека задницааааааа!!! Иначе колко съм лежал под нея и колко са ме ебавали моите хора за нея - "абе що не я манеш тая кошница......." и като я махна - кво ше зема - некъв гнил кадет или дръглив голф2,добре че и намерих достоен заместник с 320 ката :mhihi: ,а ладуната е перфектна,аз и татко я изкърпихме и китнахме пред блока,и тащака беше че ще и пръскаме шприц-кит,ама компресора е на вилата и не ни се ходи да го взимаме,и бащата вика ей се га ше я оправиме - взе една газова бутилка от тия големите хакна пистолета на нея и я пръснахме с пропан,а не с въздух :twisted:
Абе нема такъв филм просто!!! А пък колко съм я крал докато бащата е спал,малееее,ако разбере...................А колко лов и риболов е видяла и на кви места се е качвала,знаете за кво говоря :winky: А най-гот ми стана преди две години на пампорово,бехме там с жена ми за един 8ми декември и се прибираме с баба лада,бях още(тогава глад "нема кинти,нема,нема кинтиииии") на газ я карах,и като заваля един сняг 1 метър и повече натрупа за 1 час,аз без вериги,но със зимни гуми готини вредещайн,и по тия баири некви дървени коли с предно - задницата им тежи назад,отпред олеква и се почва едно въртене на гумиииииии,а аз смяххххх :mhihi: ,става страшно и жена ми се уплаши,щото много катастрофи станаха,а седиме в неква колона щото тия с фордовете и аудитата не могат да отцепат а и от среща идват коли и немога да ги изпреваря(парното,знаете,прави баня в ладето и ние сме си добре),но по едно време няма коли насреща и викам на Еми(жената) - "слизай да буташ", тя - "амаааа", абе няма ама-мама, слиза тя и почва да се напъва. Първа не тръгва - върти си гъза,пробвам на 2ра - пак не ще, нервирам се и викам на жена ми гледай сеа как ще ги насереме тия с тия тъпи аудита и едно мондео имаше,ама чисто ново с найлоните още. Трета от място газзззззззззз и като отлепи веднъж и жената се качва в движение,бам в насрещното и всички дето си слагаха вериги :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
а аз бате без вериги без нищо, спирам едновременно със спирачка,скорости и помпам на ръчната като АБС, абе ебати филма,като се сетя и ми става много гот как ме гледаха тия с другите коли. Сега като си и направя осн.ремонт(имам всички части паще си я карам с кеф и никога няма да я продам) щото ми е такава работата и ходя на места където дори и бмвто не може да стигне,поне не моето :mhihi: виж ако бях с Х5............Но пак не може да се сравни с карането на ладата,просто усещаш всичко с тялото - няма датчици и др. Абе за мен поне ладуната си е радост голяма,колкото и БМВто
Изображение
Дизелите са мъртви души.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320 touring
Мечтае да кара: Е30 touring s V8

Мнение от kiro_trabanta » 07 Сеп 2007, 23:53

здравейте колеги приятно ми е че мога да напиша нещо и аз по моята тема :) имам предвид че и аз карам съветска кола Жигули 2101 :) сега ще ви разправям една история която се случи миналата зима тъкмо беше паднал сняг и аз нали сам луда глава качвам се на баба Жужа и газ беше яко на кой ли завой не тръгна със дупето ама си беше яко и особенно като нямаш задни гуми се получава още по здраво но руската кола си е най-добрата :twisted: след БМВ 8) защото и БМВ сам карал ама ...... и баба ЖуЖа няма равна :)
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
хайде и умната :)

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 08 Сеп 2007, 17:43

аз още преди да взема книжка и брат ми докато беше в казармата му зимах жигулето и малееееее....ниамаше такива сланца като тези които правих в двора на квартално даскало,а "жужа" беше първият модел 61г. с фиятовия мотор-мале каква антика :twisted: :mhihi:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emiche » 08 Сеп 2007, 23:56

Антика,антика,ама............ :twisted:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 09 Сеп 2007, 1:15

вижте ми у галерията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
зарад тва гюбре щеха да ме арестуват кат бях на 16 или 17.. после заради едно друго жигули с 1,5 swap :mhihi: :mhihi: пак... заради тормоз из едно село... кво да се прави кат караш из цялото село в продължение на 2 часа, само на заварка и без гърнета... :mhihi: :mhihi:
иначе са яката раота... самара 1,5 180км/ч кат дигна един път и ти се струва, че гащите ти някакси не са достатъчно кафЕви :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

младши ентусиаст
Аватар

ок

Мнение от emiche » 09 Сеп 2007, 10:56

Vendetta написа:вижте ми у галерията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
зарад тва гюбре щеха да ме арестуват кат бях на 16 или 17.. после заради едно друго жигули с 1,5 swap :mhihi: :mhihi: пак... заради тормоз из едно село... кво да се прави кат караш из цялото село в продължение на 2 часа, само на заварка и без гърнета... :mhihi: :mhihi:
иначе са яката раота... самара 1,5 180км/ч кат дигна един път и ти се струва, че гащите ти някакси не са достатъчно кафЕви :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това властва..................... :mhihi:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 09 Сеп 2007, 11:33

Всички любители на Лади и Жигули, погледнете тук http://cenitel.org/d/?p=20
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 09 Сеп 2007, 12:27

Babuna написа:Всички любители на Лади и Жигули, погледнете тук http://cenitel.org/d/?p=20
:clap:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320 touring
Мечтае да кара: Е30 touring s V8

Мнение от kiro_trabanta » 09 Сеп 2007, 13:30

хахха линка е готин прочетох го и ми хареса страшно много аз все още си карам наща жужа ама и тя си върви ..... :)
дори снощи пак се правих на съзтезател с нея 4-3-2 ако ви гожори нещо и после с дупето напред и така яко си е и определено си имат дух ладите и жигулитата те са ни първите коли е бафси и винаги ще си останат :twisted:

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 09 Сеп 2007, 13:52

питайте чепинци дрифт тийм :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 11 Сеп 2007, 8:22

сменил съм 4 Лади ама най яката беше кърмъзъ 1600--напрао ги правеше бъхливи--въреше кат дзвер за времето си :mhihi: на 3та скорост вдигна 145 км/ч и изхвърча шайбата на коляновия вал с ремъка...ами оборотомера беше на 8000оборота :shock: :shock: :shock: бах ти тормоза :mhihi: :mhihi: касетофона беше Дайтрон купен за 45долара от Кореком--постоянно гореха бушоните и аз слагах от здравите от фарове-мигаче и стопове..накрая давзема бушона за перката на мотора :mhihi: :mhihi: бах ти 3 пъти отиде в червеното ама аз си карам тя си бълва пара и така докато един ДАПажия ми каза че колата иска водичка че е загряла..угасих я и и налях 4 литра студена вода :mhihi: :mhihi: и газзз отново и нищо не и стана---бах ти здравото нещо-ми руска работа :!: :!:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории