Австрийските ентусиасти в София ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Австрийските ентусиасти в София ...
Сега намерих време да напиша една случка от вчера ,която ме накара да полудея от кеф в иначе забързаното и изпълнено с работа ежедневие ...
... чакам за да завия наляво по едикой си булевард в столицата ,чакам една група автомобили и изведнъж заглеждам последната кола ,че е Е30 кабрио доста ниска абе направо ударена в земята и това ,че зад нея е свободно да завия.Кабриото отмина а аз газ с комбото по него и първото нещо което видях отзад е ,че колата беше с Австрийска регистрация
Застигам го и точно на светофара спирам до него,на пол позишън
и АУУУУУУУУУ
пълен ///Мтех 2, джанти 9 инча с уникални бордове, ХЕЛА тъмен оптически пакет отпред и отзад ,уникално тъмно бордо металик без никаква забележка ,абе направо шоукар
Докато зяпам автомобила стъклото се сваля и момчето на пасажерското място ме пита :
" Колега, град Сливен "
Зачудих се на какъв език да му отговоря,защото си беше видно че няма представа от нашия език ,по начина по който произнесе въпроса
"Тук надясно" - му казвам ,но момчето обърна на английски и аз му казах да ме следват ...
Движехме се двете коли в посоката и забелязах ,че бяха 3-ма души в колата.На едно голямо кръстовище тамън хванахме червено а то трае 60 секунди, дръпнах ръчната на опелта
и скочих да си поговоря с тях :
" След 500 метра има кръгово кръстовище,там ще завием надясно и като излезем на широкия булевард вие продължавате направо и следите табелите за Бургас, Сливен е на около 280 км оттук" - изтрелях на шофьора по най-бързия начин като през това време останах като поразен от чисто бялото кожено Рекаро
и всичките възможни бордове-мордове предлагани в е30
Те всички вкупом ми благодариха а аз ги попитах колко кубика е животното ,шофьора ми каза с доволен тон 2,5 и се подсмихна така дяволито ,че аз направо светнах
Започнах трескаво да търся визитка на форума в портфейл-а ,но безрезултатно,визитките са ми в комбито и защо направо щях да се пукна от яд
Казах им :
"Брат ми има туринг Е30 , 2,5 литра но с модифициран двигател ,алпина джанти и още много екстри а аз имам Е34 туринг - фенове на марката сме и сме от БМВ Клуб България" а момчетата запротягаха ръце да се здрависваме ,направо стана мазало
Тогава за миг се замислих ,че ако това се беше случило на брат ми и той си беше с колата ,много бързо щяха да забравят за Сливен и щяха да поразучат някои места в София за движение настрани
Пожелах им лек път,както и те за 100-ен път ми благодариха и скочих обратно е баничарката.На следващия светофар чувам зад мен "УУУУУУУММММММ,ВВВВУУУУУУУУУММММММММ,ВВВВВВУУУУУУУМММММ" и пушеци ,олеле такъв бърнаут ,че направо стана тъмно навсякъде
на шофьора му беше паднало пердето защото 20 секунди опушваше всичко и след като при престрояване на булеварда им махнах с ръка "Направо" бях изпреварен с такива прекъсвачи ,че направо щях да скоча в движение от колата
Изчезнаха за секунди а аз си рекох "Леле, тая лудост не познава националности
"
п.с. Ей затова си е хубаво всеки да има по някоя друга визитка на форума в себе си,сега можеше да се регнат момчетата и да се запознаят повече хора с тях
Георги Пенчев
... чакам за да завия наляво по едикой си булевард в столицата ,чакам една група автомобили и изведнъж заглеждам последната кола ,че е Е30 кабрио доста ниска абе направо ударена в земята и това ,че зад нея е свободно да завия.Кабриото отмина а аз газ с комбото по него и първото нещо което видях отзад е ,че колата беше с Австрийска регистрация

Докато зяпам автомобила стъклото се сваля и момчето на пасажерското място ме пита :
" Колега, град Сливен "

Зачудих се на какъв език да му отговоря,защото си беше видно че няма представа от нашия език ,по начина по който произнесе въпроса

"Тук надясно" - му казвам ,но момчето обърна на английски и аз му казах да ме следват ...
Движехме се двете коли в посоката и забелязах ,че бяха 3-ма души в колата.На едно голямо кръстовище тамън хванахме червено а то трае 60 секунди, дръпнах ръчната на опелта

" След 500 метра има кръгово кръстовище,там ще завием надясно и като излезем на широкия булевард вие продължавате направо и следите табелите за Бургас, Сливен е на около 280 км оттук" - изтрелях на шофьора по най-бързия начин като през това време останах като поразен от чисто бялото кожено Рекаро

Те всички вкупом ми благодариха а аз ги попитах колко кубика е животното ,шофьора ми каза с доволен тон 2,5 и се подсмихна така дяволито ,че аз направо светнах

Започнах трескаво да търся визитка на форума в портфейл-а ,но безрезултатно,визитките са ми в комбито и защо направо щях да се пукна от яд

Казах им :
"Брат ми има туринг Е30 , 2,5 литра но с модифициран двигател ,алпина джанти и още много екстри а аз имам Е34 туринг - фенове на марката сме и сме от БМВ Клуб България" а момчетата запротягаха ръце да се здрависваме ,направо стана мазало

Пожелах им лек път,както и те за 100-ен път ми благодариха и скочих обратно е баничарката.На следващия светофар чувам зад мен "УУУУУУУММММММ,ВВВВУУУУУУУУУММММММММ,ВВВВВВУУУУУУУМММММ" и пушеци ,олеле такъв бърнаут ,че направо стана тъмно навсякъде

на шофьора му беше паднало пердето защото 20 секунди опушваше всичко и след като при престрояване на булеварда им махнах с ръка "Направо" бях изпреварен с такива прекъсвачи ,че направо щях да скоча в движение от колата

Изчезнаха за секунди а аз си рекох "Леле, тая лудост не познава националности

п.с. Ей затова си е хубаво всеки да има по някоя друга визитка на форума в себе си,сега можеше да се регнат момчетата и да се запознаят повече хора с тях

Георги Пенчев
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Re: Австрийските ентусиасти в София ...
Penchev написа:чувам зад мен "УУУУУУУММММММ,ВВВВУУУУУУУУУММММММММ,ВВВВВВУУУУУУУМММММ" и пушеци ,олеле такъв бърнаут ,че направо стана тъмно навсякъде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на шофьора му беше паднало пердето защото 20 секунди опушваше всичко и след като при престрояване на булеварда им махнах с ръка "Направо" бях изпреварен с такива прекъсвачи ,че направо щях да скоча в движение от колата![]()
![]()
Изчезнаха за секунди а аз си рекох "Леле, тая лудост не познава националности![]()
![]()
"
Георги Пенчев

и аз един ден така ми напълни душата едно Е30 купе седях и блеех навън през прозореца и изведнъж гледам въпросното Е30 като се резна първа до прекъсвач после и втора и направо ми напълни душата даже и колегите ми се зачудиха какво стана някой ще излита ли

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
хехе Сливен значи - тръгвам на разузнавателна обиколка, аз имам визитка в мен, ще ги зарибя само да ги хвана днеска и утре 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз докат го четох, все си мислех,че си ги изпроводил до сливен 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Явор написа:аз докат го четох, все си мислех,че си ги изпроводил до сливен
бил е на работа с служебната

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
сутеньори значи

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Малееееееееееее трябва да го намеря тва из Сливен....................
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Нищо бате... само няква сива М3-ка кабрио се върти из града
Ако те вълнува ще ти я снимам 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
СнимаиSpit-Fire написа:Нищо бате... само няква сива М3-ка кабрио се върти из градаАко те вълнува ще ти я снимам

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2