Без да и мигне окото!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Без да и мигне окото!!!!

Мнение от vanko_terziev » 06 Юни 2007, 18:35

Днес пристигам в София по работа,и си паркирам колата където и по принцип го правя когато пристигна в София.На една от най оживените улици в Центъра близо до бордюра и на съвсем малко разстояние от трамвайната линия.Само да поясня,че паркирането е забранено по цялата улица,но на никой не му дреме и си паркира където му падне.То и на полицаите не им пука,щото на ден виждам поне по 40 патрулки да минават и няма проблеми.Във Варна ако паркираш неправилно ,и веднага ти лепват акта.Единственото място което намерих беше близко до трамвайната спирка....Като прецених има място да спре трамвая,да отвори вратите и хората да си слизат съвсем спокойно.И си паркирам аз като пич,слизам от колата,заключвам и отивам да си върша работата.
По едно време гледам през прозорците едно задръстване,една колона коли и трамвито след тях.Оня мърляч-шофьора на трамвая,що да не отвори вратите ей така без да е на спирката и то точно отстрани количката ми.Между колата и трамвая има място колкото да мине,хм като се замисля май никой не може да мине....И оня цървул отваря вратите, и хората естествено не могат да минат.И отиват към другите врати...Обаче една нахакана пръдла иска да слиза от трамвито,и какво да гледам.Оная от стъпалата скача върху багажника на колата(ама си скача яката),стъпва веднъж,стъпва втори път и не я досрамя с трета стъпка със засилка да скочи от колата.......Е*би му майката!!!!! :shock: .Някаква скапана рейвърка с прическа тип РАСТА на главата ми ходи по колата....Само гледам и не мога да взема решение,тотално объркване :confused: .Баси,да се беше качила върху тавана да направи едно ревю. Докато осъзнавам какво става изведнъж ми идва страхотния проблясък да и начупя крачуните.И тръгвам да я гоня дрислата(беше сигурно на около 24-25 год).Викам си ще и изям дроба.
За лош късмет докато изляза,оная беше изчезнала яко дим....
Ами ако я бях хванал,сигурно щеше да прави най хубавите свирки на които е способна,щото нямаше да може да ти драска със зъбите дето нямаше да и останат.
Поне на колата нищо и няма....

Е това е от мен,изплаках си мъката,на никого не пожелавам такива скапани случки,а ако все пак ви се случат-дето се вика"Бой с главата по коляното,докато им омекнат коленете".........
:twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 06 Юни 2007, 18:40

Споко бате, друг някой ще я настигне :mhihi: :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 06 Юни 2007, 19:38

Еми ако не беше спирал на забранена за паркиране улица нямаше да се случи това,така че нито момичето ти е виновно,нито шофьора на трамвая
Tux0 Ca !
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Без да и мигне окото!!!!

Мнение от BMWPetar » 06 Юни 2007, 19:54

vanko_terziev написа:.. Докато осъзнавам какво става изведнъж ми идва страхотния проблясък да и начупя крачуните..
..Викам си ще и изям дроба.
"Бой с главата по коляното,докато им омекнат коленете".........

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 06 Юни 2007, 19:59

SpUd3r написа:Еми ако не беше спирал на забранена за паркиране улица нямаше да се случи това,така че нито момичето ти е виновно,нито шофьора на трамвая

Абе бате, това със забранената улица е така, ама където ще да е, ако видя няква труха да ми ходи по количката, която толкова си я обичам ще й равя бърнаути върху всички крайници. :twisted:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Юни 2007, 20:59

alpina-ma6inata написа:
SpUd3r написа:Еми ако не беше спирал на забранена за паркиране улица нямаше да се случи това,така че нито момичето ти е виновно,нито шофьора на трамвая

Абе бате, това със забранената улица е така, ама където ще да е, ако видя няква труха да ми ходи по количката, която толкова си я обичам ще й равя бърнаути върху всички крайници. :twisted:

:clap: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 06 Юни 2007, 21:43

Другя път се пробвай да паркираш направо на релсите :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Юни 2007, 21:49

Абе много сте интересни, къде да паркира в центъра момчето? На свободните паркинги ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 06 Юни 2007, 21:51

mastorpetko написа:Другя път се пробвай да паркираш направо на релсите :idea:

еййй примерния шофер ти поверва ли си или .... :mhihi: са кажи че не правиш никакви нарушения и ще ти дадеме медал :mhihi:

по темата .... тая верно е извадила късмет че не си я фанал щото щеше да стане едно .... щяха да те дават по тв-то и да те пишат по весниците :mhihi: :twisted:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Юни 2007, 21:54

ОФФ: Ако баба ми се беше родила с гъза нагоре щеше да е спестовна каса... :idea: :idea: :idea:

ОН: Марто е абсолютно прав. Мисли къде спираш. Това е все едно да паркираш в гаража ми и да очакваш да си намериш колата във вида, в който си я оставил... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FASH1ON » 06 Юни 2007, 23:28

баси историята - кефи :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 07 Юни 2007, 0:05

абе аз едно време бях минал през задния капак на един на ладата ама тогава ме гонеха 15-тина скинари, и после с приятели седиме до колата и аз си показвам следите от подметките по капака пък той човека се оказа че седи до колата ама нищо и нямаше и той нищо не ми каза :D като ти няма нищо на колата тегли и една майна и другия път гледай къде спираш ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 07 Юни 2007, 9:05

остави и поне един зъб да си пука домата с него :mhihi: :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 07 Юни 2007, 11:06

LeX написа:.... като ти няма нищо на колата тегли и една майна и другия път гледай къде спираш ;)

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

s

Мнение от atanasova86 » 07 Юни 2007, 11:16

Ebati!!!!Az 6tqh da q ubiq na mqsto.
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории