Стиска ли им на тузарите?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- C_a_s_i_n_O
- Потребител
-
Стиска ли им на тузарите?
Днес видях с очите си една такава история. Карам си аз в Бургас от новата поща в посока механото и още на светофара виждам 2 коли пред мен - Audi A4(2003) и Лада Самара. Тоя с ладата нещо хълцаше мъчейки се да отлепи, а тоя с аудито го изчакваше в дясната лента до него. Нещо не успя да го дочака и реши да предприеме тръгване и в този момент оня с ладата отлепи и за малко да се целунат. Карам си аз след тях и ги гледам и двамата правят някави неопределени маневри без мигач и взаимно си сечат пътя
На светофара на механото тоя с аудито отново сече пътя на тоя с ладата и спря на червеното. Лада менът го гледам как си е изкривил врата надясно и усещах на къде отиват работите. Спря напречно на аудито и започна да прави опити за излизане от колата. Вратата явно нещо му заяждаше и го гледам как я млати с рамо. На мен вече ми става смешно бахти, отиваш да се правиш на мъж пък не можеш да излезеш от колата си
В крайна сметка излезе и се засили към другата кола. За моя голяма изненада она тузар се беше подключил вътре
Лада менът като видя, че не може да му отвори вратата започна да отправя серия от некоординирани шутове и токати по вратите. Е викам си сега оня ще излезе и ще го поломи. Не
Явно си беше дриснаааалл. Лада менът вече доволен тръгна да се качва в колата си. Спря се пред моята, вдигна ръце в знак на извинение, че ме е запушил и тогава му видях погледа. Просто нямаше такъв намотан поглед. Този или не беше изтрезнял от снощи или ги е запукал ракиите още в 6

Не е важно колко вдигаш, а за колко!!!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
То простотията ходи по хората, не по гората
П.П нали и аз съм много голям мъж, та имам бушон на окото от снощи

П.П нали и аз съм много голям мъж, та имам бушон на окото от снощи

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Аз и "Лада мен" съм бил пък не забелязвам да има няква голяма разлика,от хората си зависи.Дайе сега май съм по нервен от преди,но пак...от хората си зависи
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
На мен ми разправяха една история как някав дядо бил засякал некав с джип, тоя от джпа слезнал започнал да вика нещо, дядото кат слезнал и му резнал една го размазал и му казал "ако нямаше дете в джипа щях да те смачкам"

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Гост
-
Тая история май съм я разказвал ,ма е баш за тая тема!!!
Ифа-мен!!!
Тая историйка се случи преди около 7-8г. !
Тогава двувратите 124ки/ или 126 ли е - не знам/ на Мерцедес си беха мутренски коли!
И зимата си чакаме в едно задръстване по Ситняково на светофара на Оборище. Лед-здраво по пътя! В средната лента един гъзар с мерджанка ,зад него една ИФА-спрели!
И от зад като се изсили Икаруса ,и не може да спре,почна да се суче и -бам-в ИФАта,тя па леко напред и бам- в Мерджана!
Лек удар ,ма си му намачка задницата! И оня слиза от Мерцедеса и почна да вика ,а от ИФАта един чичко се показа и му обяснява,че не е виновен и ша викат КАТ!Мутрата ,обаче нещо побесне,метна се отпред на ИФАта и с една тупаница му счупи стъклото! Чичкото - ИФА-МЕН си отвори леко вратата,слезна полека и като стъпи долу се оказа,че е висок колко до джама на камиона и като се "срещнаха" по средата само "посегна" и оня си полегна долу!После го вдигна,качи го на капака на Мерцедеса и го положи там да си спи!
Никоя от колите не мърда и си бехме като на театър,на първия ред!
Върна се обратно и си се качи в ИФАта! Оня се "събуди" след 1-2 минути и почна да си бърше кръвта от носа и пак нещо да се обяснява и чичкото отвори вратата и вика: - Да слеза ли!?!!!
И отговор немаше.....!!!! Такова чудо не бех виждал!
Ифа-мен!!!
Тая историйка се случи преди около 7-8г. !
Тогава двувратите 124ки/ или 126 ли е - не знам/ на Мерцедес си беха мутренски коли!
И зимата си чакаме в едно задръстване по Ситняково на светофара на Оборище. Лед-здраво по пътя! В средната лента един гъзар с мерджанка ,зад него една ИФА-спрели!
И от зад като се изсили Икаруса ,и не може да спре,почна да се суче и -бам-в ИФАта,тя па леко напред и бам- в Мерджана!
Лек удар ,ма си му намачка задницата! И оня слиза от Мерцедеса и почна да вика ,а от ИФАта един чичко се показа и му обяснява,че не е виновен и ша викат КАТ!Мутрата ,обаче нещо побесне,метна се отпред на ИФАта и с една тупаница му счупи стъклото! Чичкото - ИФА-МЕН си отвори леко вратата,слезна полека и като стъпи долу се оказа,че е висок колко до джама на камиона и като се "срещнаха" по средата само "посегна" и оня си полегна долу!После го вдигна,качи го на капака на Мерцедеса и го положи там да си спи!
Никоя от колите не мърда и си бехме като на театър,на първия ред!
Върна се обратно и си се качи в ИФАта! Оня се "събуди" след 1-2 минути и почна да си бърше кръвта от носа и пак нещо да се обяснява и чичкото отвори вратата и вика: - Да слеза ли!?!!!
И отговор немаше.....!!!! Такова чудо не бех виждал!

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
слушал съм една готина историйка и се оказа че съм я слушал и от втора ръка-демек от човек, който я е слушал директно от потърпевшия...
та: видна мутра от някой от крайните квартали си кара меро ('9х година-смутните времена) и го засича некъфф син транзит, доволно позагнил и невзрачен. мутрьо прави няколко маневри и го спира с меро напреко, при което вади една ютия и отива и я опира на драйвъра ТранзитМен (стана модерно нещо
) в челото и почва вербални нападения от 6та степен. при което след няколко секунди, вика, абе нещо не ми е както трябва...
вдига поглед... и 4-5 чифта очи го гледат отзад от фургона...
отваря се вратата, страничната и се изсипват 4-5 качулки (били на няква акция) и после баткото с ютията 15 минути не могъл да падне на земята-яко шутове и седи еърборн...
та трябва да се внимава със старите прогнили транзитчета в днешно време...

та: видна мутра от някой от крайните квартали си кара меро ('9х година-смутните времена) и го засича некъфф син транзит, доволно позагнил и невзрачен. мутрьо прави няколко маневри и го спира с меро напреко, при което вади една ютия и отива и я опира на драйвъра ТранзитМен (стана модерно нещо

вдига поглед... и 4-5 чифта очи го гледат отзад от фургона...
отваря се вратата, страничната и се изсипват 4-5 качулки (били на няква акция) и после баткото с ютията 15 минути не могъл да падне на земята-яко шутове и седи еърборн...

та трябва да се внимава със старите прогнили транзитчета в днешно време...

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Тая селения дет я има в българия няма се оправи еи..... 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Волния Уили написа:Даже сега май съм по нервен от преди,но пак...от хората си зависи
според мене е от колата

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Така и така почнахте с легендите, една и от мен(не претендирам за истинност, но звучи "умопомрачително")
Първите години на "демокрацията". Кризата за бензина тама се заформя. Опашка от 20тина коли на бензиностанция. Пристига начинаещ мутраген с мергел. Предрежда всички и започва да налива. Хората се възмущават, но той нагло отвръща: "Я трайте бре, като си купите мерцедес като моя тогава и вие няма да чакате на опашката." От същата тази опашка бавно се измъква 15 годишна ладичка, отдалечава се малко, свирене на гуми(доколкото е възможно с коптор) и ужасяващ звук от разпрани и нагънати тенекии. Ладата и мергелът са свързани завинаги! От ладухата слиза млад мъж и казва на мутрагена: "Пич, когато почнеш като мен да крадеш по 3-4 кои на седмица - тогава се предреждай" и пред изумените погледи на тълпата се отдалечава.
Звучи като холивудски сценарии, но ако е истина, е най-яката история.
Първите години на "демокрацията". Кризата за бензина тама се заформя. Опашка от 20тина коли на бензиностанция. Пристига начинаещ мутраген с мергел. Предрежда всички и започва да налива. Хората се възмущават, но той нагло отвръща: "Я трайте бре, като си купите мерцедес като моя тогава и вие няма да чакате на опашката." От същата тази опашка бавно се измъква 15 годишна ладичка, отдалечава се малко, свирене на гуми(доколкото е възможно с коптор) и ужасяващ звук от разпрани и нагънати тенекии. Ладата и мергелът са свързани завинаги! От ладухата слиза млад мъж и казва на мутрагена: "Пич, когато почнеш като мен да крадеш по 3-4 кои на седмица - тогава се предреждай" и пред изумените погледи на тълпата се отдалечава.
Звучи като холивудски сценарии, но ако е истина, е най-яката история.

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
И един мармот слиза от трабанта и завива мутрата в станиол 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
XaMaB написа:И един мармот слиза от трабанта и завива мутрата в станиол

айде няма ли още някои с някоя филмова история .. накрая може да напраим некои сценарии да го одобрят в холивуд и да излезе филмче