Стиска ли им на тузарите?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Стиска ли им на тузарите?

Мнение от C_a_s_i_n_O » 25 Фев 2007, 16:18

Днес видях с очите си една такава история. Карам си аз в Бургас от новата поща в посока механото и още на светофара виждам 2 коли пред мен - Audi A4(2003) и Лада Самара. Тоя с ладата нещо хълцаше мъчейки се да отлепи, а тоя с аудито го изчакваше в дясната лента до него. Нещо не успя да го дочака и реши да предприеме тръгване и в този момент оня с ладата отлепи и за малко да се целунат. Карам си аз след тях и ги гледам и двамата правят някави неопределени маневри без мигач и взаимно си сечат пътя :shock: На светофара на механото тоя с аудито отново сече пътя на тоя с ладата и спря на червеното. Лада менът го гледам как си е изкривил врата надясно и усещах на къде отиват работите. Спря напречно на аудито и започна да прави опити за излизане от колата. Вратата явно нещо му заяждаше и го гледам как я млати с рамо. На мен вече ми става смешно бахти, отиваш да се правиш на мъж пък не можеш да излезеш от колата си :mhihi: В крайна сметка излезе и се засили към другата кола. За моя голяма изненада она тузар се беше подключил вътре :dunno: Лада менът като видя, че не може да му отвори вратата започна да отправя серия от некоординирани шутове и токати по вратите. Е викам си сега оня ще излезе и ще го поломи. Не :dunno: Явно си беше дриснаааалл. Лада менът вече доволен тръгна да се качва в колата си. Спря се пред моята, вдигна ръце в знак на извинение, че ме е запушил и тогава му видях погледа. Просто нямаше такъв намотан поглед. Този или не беше изтрезнял от снощи или ги е запукал ракиите още в 6 :confused: :roll: :mhihi:
Изображение
Не е важно колко вдигаш, а за колко!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 25 Фев 2007, 16:31

То простотията ходи по хората, не по гората :mhihi:
П.П нали и аз съм много голям мъж, та имам бушон на окото от снощи :mhihi: :box: :owned:
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 25 Фев 2007, 17:23

Аз и "Лада мен" съм бил пък не забелязвам да има няква голяма разлика,от хората си зависи.Дайе сега май съм по нервен от преди,но пак...от хората си зависи
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Фев 2007, 22:52

На мен ми разправяха една история как някав дядо бил засякал некав с джип, тоя от джпа слезнал започнал да вика нещо, дядото кат слезнал и му резнал една го размазал и му казал "ако нямаше дете в джипа щях да те смачкам" :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Фев 2007, 0:26

ЛадаМен ... това ше е новия касов холивудски блокбъстър :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Фев 2007, 10:09

Тая история май съм я разказвал ,ма е баш за тая тема!!!

Ифа-мен!!!
Тая историйка се случи преди около 7-8г. !
Тогава двувратите 124ки/ или 126 ли е - не знам/ на Мерцедес си беха мутренски коли!
И зимата си чакаме в едно задръстване по Ситняково на светофара на Оборище. Лед-здраво по пътя! В средната лента един гъзар с мерджанка ,зад него една ИФА-спрели!
И от зад като се изсили Икаруса ,и не може да спре,почна да се суче и -бам-в ИФАта,тя па леко напред и бам- в Мерджана!
Лек удар ,ма си му намачка задницата! И оня слиза от Мерцедеса и почна да вика ,а от ИФАта един чичко се показа и му обяснява,че не е виновен и ша викат КАТ!Мутрата ,обаче нещо побесне,метна се отпред на ИФАта и с една тупаница му счупи стъклото! Чичкото - ИФА-МЕН си отвори леко вратата,слезна полека и като стъпи долу се оказа,че е висок колко до джама на камиона и като се "срещнаха" по средата само "посегна" и оня си полегна долу!После го вдигна,качи го на капака на Мерцедеса и го положи там да си спи!
Никоя от колите не мърда и си бехме като на театър,на първия ред!
Върна се обратно и си се качи в ИФАта! Оня се "събуди" след 1-2 минути и почна да си бърше кръвта от носа и пак нещо да се обяснява и чичкото отвори вратата и вика: - Да слеза ли!?!!!
И отговор немаше.....!!!! Такова чудо не бех виждал! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 26 Фев 2007, 18:41

хахаха... :mhihi: ама то затова си има един лаф - тя колата не бие,бие тоя,дето слиза от нея... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 01 Мар 2007, 9:53

слушал съм една готина историйка и се оказа че съм я слушал и от втора ръка-демек от човек, който я е слушал директно от потърпевшия...
та: видна мутра от някой от крайните квартали си кара меро ('9х година-смутните времена) и го засича некъфф син транзит, доволно позагнил и невзрачен. мутрьо прави няколко маневри и го спира с меро напреко, при което вади една ютия и отива и я опира на драйвъра ТранзитМен (стана модерно нещо :mhihi: ) в челото и почва вербални нападения от 6та степен. при което след няколко секунди, вика, абе нещо не ми е както трябва...
вдига поглед... и 4-5 чифта очи го гледат отзад от фургона...
отваря се вратата, страничната и се изсипват 4-5 качулки (били на няква акция) и после баткото с ютията 15 минути не могъл да падне на земята-яко шутове и седи еърборн... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
та трябва да се внимава със старите прогнили транзитчета в днешно време... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 02 Мар 2007, 1:14

Тая селения дет я има в българия няма се оправи еи..... :dummy:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 02 Мар 2007, 5:23

Волния Уили написа:Даже сега май съм по нервен от преди,но пак...от хората си зависи

според мене е от колата :mhihi: :P
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Мар 2007, 9:28

Така и така почнахте с легендите, една и от мен(не претендирам за истинност, но звучи "умопомрачително")

Първите години на "демокрацията". Кризата за бензина тама се заформя. Опашка от 20тина коли на бензиностанция. Пристига начинаещ мутраген с мергел. Предрежда всички и започва да налива. Хората се възмущават, но той нагло отвръща: "Я трайте бре, като си купите мерцедес като моя тогава и вие няма да чакате на опашката." От същата тази опашка бавно се измъква 15 годишна ладичка, отдалечава се малко, свирене на гуми(доколкото е възможно с коптор) и ужасяващ звук от разпрани и нагънати тенекии. Ладата и мергелът са свързани завинаги! От ладухата слиза млад мъж и казва на мутрагена: "Пич, когато почнеш като мен да крадеш по 3-4 кои на седмица - тогава се предреждай" и пред изумените погледи на тълпата се отдалечава.
Звучи като холивудски сценарии, но ако е истина, е най-яката история. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 02 Мар 2007, 13:39

:mhihi: Бруталните истории :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 02 Мар 2007, 23:56

И един мармот слиза от трабанта и завива мутрата в станиол :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 03 Мар 2007, 0:09

XaMaB написа:И един мармот слиза от трабанта и завива мутрата в станиол :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бах тез истории тва с Ифамен-а кърти :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Мар 2007, 0:43

XaMaB написа:И един мармот слиза от трабанта и завива мутрата в станиол :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

айде няма ли още някои с някоя филмова история .. накрая може да напраим некои сценарии да го одобрят в холивуд и да излезе филмче :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории