Начесах крастата... :)))
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Начесах крастата... :)))
Прибирам се днес към вкъщи (Казичене). Излизам от Дружба 2 и поемам към Гара Искър. Пред мен камион, кара бавно, дразни... Насрещно има, и то толкова, че да не мога да го изпреваря, а и не ми се рискува грам - децата са на задната седалка, макар и укрепени с колани. Нищо, карам и аз бавно. На Гара Искър свиваме и двамата надясно, мноооого бавно - все пак това е четириосен камион. Виждам ситни капцчици по стъклото - пръска много лек дъждец. На завоя вече е мокро, не много, но достатъчно. Движа се на първа, оборотите са около 3К. Вече подминаваме завоя и теренът е благоприятен да го резна. Смачках газта и врътнах наляво - колата се понесе странично. Изправям... прекъсвач... втора... газ... вече съм извън мокрото, но пък съм на як прахоляк - гумите въртят, колата леко с мойте врати, пак изправям - вече съм пред камиона, а зад мене пушилка
. Успокоявам веднага темпото, все пак има движение. Вече карам бавно към нас. Колоната е голяма, а става все по-мокро и не ми се рискува да изпреварвам, а няма и смисъл. Тия зимни гуми много се пързалят на това мокро. Но пък мокрото става все повече, налага се дори да пусна чистачките, за да забършат насъбралите се капчици. До Казичене се движа чинно в колоната. Но през цялото време ми кипи отвътре и това бавно каране ме убива. Пак си повтарям наум, че не мога да рискувам в това движение. Вече навлизам по уличките и карам бавничко. Идва любимото ми кръстовище, на което мога да си позволя да метна задницата, защото има видимост, а и скоростта ми е малка. Направих го, разбира се, но удовлетворение нямаше. И тогава ми светва: ами да, имаме си широко място в Казичене, може да се правят глупости (зимата бях там). Безлюдно, а и коли не минават. Павирано. А паветата МОКРИ!!! О, да, това е моят час: "Деца, отиваме на едно място да пробвам едно нещо". "А ние може ли?". "Ама разбира се!". Е, май е време да ги зарибявам и тях. Мяткането чат-пат по завоите не е това, което трябва да бъде, и те не са усетили кефа от страничното движение. Карам бавно по улицата, водеща към ЖП гарата. Там е мястото. Иска ми се да стигна по-бързо, но безопасността е на първо място. Стигам вече края. Гаааазззз.... и вече сме на страни. Децата пощуряха от кеф. Гаааааааззз.... въртииииии.... гаааазззз........ айде малко кръг на място, айде пак с вратите. КЕФ! И за мене, и за дечурлигата.....
Прибираме се. Качваме се по стълбите. Те стигат преди мене, обръщат се, а личицата им греят - усмивки до уши. "Какво? - питам ги". "Ами радваме се, че се въртяхме". "Значи ви хареса - казвам". "Даааааа, искаме пак, искаме ощеееееее". "Друг път пак ще има - отговарям". Отговорът: "Урааааааа". Мдаааа, усетиха кефа
. Само дано не ме наклепят на жената, че пак ще ме гледа накриво...... но само докато си легнеме
.
П.П. Още съм ухилен, а се прибрах преди час. Душевната злобарка цена няма

Прибираме се. Качваме се по стълбите. Те стигат преди мене, обръщат се, а личицата им греят - усмивки до уши. "Какво? - питам ги". "Ами радваме се, че се въртяхме". "Значи ви хареса - казвам". "Даааааа, искаме пак, искаме ощеееееее". "Друг път пак ще има - отговарям". Отговорът: "Урааааааа". Мдаааа, усетиха кефа

П.П. Още съм ухилен, а се прибрах преди час. Душевната злобарка цена няма

It's not who You are, it's who You know...
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Re: Начесах крастата... :)))
logout написа:..."Значи ви хареса - казвам". "Даааааа, искаме пак, искаме ощеееееее". "Друг път пак ще има - отговарям". Отговорът: "Урааааааа". Мдаааа, усетиха кефа...
Че на кого да приличат бре - на тати разбира се

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
this is all about както казват по риболовните предавания
хаха, като питах така веднъж и ми отговориха...
"Е как къде? В София. Ти не си от тук, нали?"

X-citer написа:logout написа:Казичене
Абе, а т'ва къде е![]()
![]()
![]()
хаха, като питах така веднъж и ми отговориха...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
[steeN] написа:хаха, като питах така веднъж и ми отговориха...
Не бе, наистина ми е интересно да разбера къде се намира, можеш ли да ме упътиш?

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
за съжаление горното е всичко, което знам...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ами браво за изпълнението щом децата са весели значи лошо няма 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ddt написа:А майка ти съгласна ли еHammaN написа:logout Айде да ми станеш 2ри татко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съмнеж

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

..........
RSxRacer написа:ddt написа:А майка ти съгласна ли еHammaN написа:logout Айде да ми станеш 2ри татко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
?
logout я кажи как се казваш и на колко години си и каква кола караш защото сигурно се познаваме и аз съм от казичене но съм малък
но начинаещ дрифтаджия 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2