BMW Killer стана пуполярна лепенка на мечтателите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

BMW Killer стана пуполярна лепенка на мечтателите

Мнение от Shondy » 27 Ное 2006, 17:35

:lol: абе тия някои от Опел и ВАГ феновете са големи слеяци с гнили опели и голфове с оптекаемост (дане се засягат истинските фенове защото и аз съм от тях)на хладилник мраз не ги ли е срам с тия лепенки БМВ КИЛЕР чак?????? насякаде си пишат никовете так ,абе въобще ......без коментар аз така започвам да си мисля че масово бмвистите немогат да карат. та им дават повот да си го говорят :mhihi: аз така с моя Гроп е30 320 с 6 компресия затворих устата на един опелджия седях до неговата астра 2.0 16в на колонката му и оня му спря чесовника ,даже за компресомер ходи после келешко наш (познат от 100 год) .на всичкото отгоре после започна да говори и от половин кола станаха 3 коли между нас ,но това за 2 дни след старта хахаха ,така че ако някой види че до него на светофара седи някое дупе с някой голф или гнил опел ,да му покаже зашо кара бмв и какво значи бинокал ама не да се пребивате ,само 1-ва ,2ра !!!!!!!!!!!!!не да си карате като бабички а те да си мислят че се Настезавате , и да не се забравят до напролет ;)
Последна промяна Shondy на 29 Ное 2006, 18:44, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Ное 2006, 17:53

Не знам за лепенките ама тука глей к'во ста'а джанти манти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Niko M3 » 27 Ное 2006, 17:57

zAcK написа:Не знам за лепенките ама тука глей к'во ста'а джанти манти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
имах аз една мечтааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Ное 2006, 18:10

Niko M3 написа: имах аз една мечтааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

На БМВ да се качааа :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 27 Ное 2006, 18:18

Офтопик: www.BMWPOWER-BG.net - Сайтът на българските поп-фолк ентусиасти :mhihi:
Онтопик: Аз обикновено квото и да има до мен си тръгвам с пълен зор на машината, ма нали е слабичка, обикновено резултата е печален за мен :mhihi: Веднъж се пробвах даже с едно ЦЛК с едър двигател...щом не ми нацвъка предното стъкло с парчета гума пак добре :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Re: BMW Killer стана пуполярна лепенка на мечтателите

Мнение от Niikoo_1 » 27 Ное 2006, 19:11

Shondy написа::lol: абе тия слеяци с гнили опели и голфове с оптекаемост на хладилник мраз не ги ли е срам с тия лепенки ?????? насякаде си пишат никовете так ,абе въобще ......без коментар аз така започвам да си мисля че масово бмвистите немогат да карат. та им дават повот да си го говорят :mhihi: аз така с моя гроп е30 320 с 6 компресия затворих устата на един опелджия седях до неговата астра 2.0 16в на колонката и оня му спря чесовника ,даже за компресомер ходи после лаиното насрано.на всичкото отгоре после започна да говори и от половин кола станаха 3 коли между нас ,но това за 2 дни след старта хахаха ,така че ако някой види че до него на светофара седи някое дупе с някой голф или гнил опел ,да му покаже зашо кара бмв и какво значи бинокал ,а не да си карате като бабички а те да си мислят че се Настезавате , и да не се забравят до напролет ;)

Мале каква е тая злоба.
Чак пък Астра 2.0 16V - подминал с Е30 320.
Ако поне малко ту увираше главата от автомобили, и кое как върви нямаше да напишеш такава простотия.
Явно или си на малко години или акъла все още не ти е дошъл :mhihi:

Темата предполагам, ще бъде заключена, защото си е чиста провокация и е безсмилена.
Ако искаш мога да ти помогна да се пуснеш с Астра 2.0 16В, щом си мераклия. Ще ти даде и три коли преднина. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 27 Ное 2006, 19:36

BMW правят много хубави автомобили и много расови бегачки, обаче масовите BMW-та, които се търкалят по нашите пътища са 316;318 и тук-там 320i

Ами всяка що-годе читава Астра 1.8 (без да е 16в) и Голф 2.0 ще им прави "BMW Killer" :mhihi: и не виждам нищо лошо в това. Който иска да се прави на "рацер" не си купува кола 80 к.с. а примерно 280 - тогава да видим кой на кой е killer :)
Последна промяна mastorpetko на 27 Ное 2006, 19:41, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
Мечтае да кара: еМММММ

Мнение от dido-bmw » 27 Ное 2006, 19:40

Това сие наистина страхотна история.И това че караме БМВ-та нени дава право да обиждаме хората който карат друга марка автомобил.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Ное 2006, 20:15

dido-bmw написа:Това сие наистина страхотна история.И това че караме БМВ-та нени дава право да обиждаме хората който карат друга марка автомобил.

Ние не обиждаме хората които карат други автомобили , а обиждаме хората които карат астри и голфчета и ги мислят че карат по хубави коли от нашите и си лепят такива лепенки като ""BMW Killer" - е това си е кръвна обида ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 27 Ное 2006, 20:20

Тая тема не е нищо друго освен наливане на масло в огъня и израз на комплекси или незанм там какаво отклонение. Навсякъед по света и тук в Бг хората тръбят да се спре войната по пътищата- но все се намира някой с подобно, да не определям какво мислене, който насажда "вижте ме аз карам бмв- ония кара лада, третият кара голф" и така нататък- това не разбрахте ли, че е глупост- тия дето се правят на килъри с разни прогореляци също са глупаци, а пък каквато и кола да карам не бих я зациганявил с каквато и да е лепенка- дори популяризираща или рекламираща БМВ- в момента карам астра, но не го пиша заради това, и БМв да карах щях да си карам в цивилния вид- като грамотен цивилизован човек- а когато исках да се правя на съзтезател бих си го изщпорвал където може- а не бих се дърпал по пресечките все едно, че имам жълто около устата/всъщност не трвърдя, че го нямам- защото има още много да уча/
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Ное 2006, 20:48

Е поредната обида:
Един мой клиент преди няколко дни ми разправяше колко много му върви голфа и как разпукал някаква 320 по магистралата забележете!
Не на светофар!
Голфа му е малкото ГТИ 115пс.
Човека не знае че съм толова върл фен,че почти не го слушах ,ма той така твърдеше,че за малко да го изгоня :mhihi:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 27 Ное 2006, 23:12

Чувал съм че като си сложиш на голфа джанти от БМВ почвало да върви като бима :P
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 27 Ное 2006, 23:20

vld написа:Е поредната обида:
Един мой клиент преди няколко дни ми разправяше колко много му върви голфа и как разпукал някаква 320 по магистралата забележете!
Не на светофар!
Голфа му е малкото ГТИ 115пс.
Човека не знае че съм толова върл фен,че почти не го слушах ,ма той така твърдеше,че за малко да го изгоня :mhihi:

а човека с 320-ката дали е знаел че го разпукват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: BMW Killer стана пуполярна лепенка на мечтателите

Мнение от Dimo » 27 Ное 2006, 23:31

Niikoo_1 написа:
Shondy написа::lol: абе тия слеяци с гнили опели и голфове с оптекаемост на хладилник мраз не ги ли е срам с тия лепенки ?????? насякаде си пишат никовете так ,абе въобще ......без коментар аз така започвам да си мисля че масово бмвистите немогат да карат. та им дават повот да си го говорят :mhihi: аз така с моя гроп е30 320 с 6 компресия затворих устата на един опелджия седях до неговата астра 2.0 16в на колонката и оня му спря чесовника ,даже за компресомер ходи после лаиното насрано.на всичкото отгоре после започна да говори и от половин кола станаха 3 коли между нас ,но това за 2 дни след старта хахаха ,така че ако някой види че до него на светофара седи някое дупе с някой голф или гнил опел ,да му покаже зашо кара бмв и какво значи бинокал ,а не да си карате като бабички а те да си мислят че се Настезавате , и да не се забравят до напролет ;)

Мале каква е тая злоба.
Чак пък Астра 2.0 16V - подминал с Е30 320.
Ако поне малко ту увираше главата от автомобили, и кое как върви нямаше да напишеш такава простотия.
Явно или си на малко години или акъла все още не ти е дошъл :mhihi:

Темата предполагам, ще бъде заключена, защото си е чиста провокация и е безсмилена.
Ако искаш мога да ти помогна да се пуснеш с Астра 2.0 16В, щом си мераклия. Ще ти даде и три коли преднина. :mhihi:

Ти от каде си сигурен че 20-ката не е със жокер а? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Ное 2006, 0:08

бе аз съм вижда 316 да кърти
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Страхотни истории