Камор са големи пичове
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Камор са големи пичове
Камор са големи пичове
Миналата седмица оженихме Жоро познат във форума като Байрон един от най-големите ентосиасти които познавам.
Два дни преди сватбата ме попита дали мога да намеря знаме на BMW за да го закачи на най видно място в ресторанта оградено със синьо бели балони повреме на според мен поне най-важната вечер в живота му!
Отидох при моите приятели в Камор и хората много се зарадваха и освен че веднага откликнаха на молбата ми написаха една мила картичка с пожелания за младото семейство подписана лично от Рафи Паран и забележете изпратиха по мен подарак един голям и невероятно красив макет на Е46,който повярвайте е доста скъп!
Използвам случея да им благодаря още веднъж и да пожелая на младото семейство да си народят малки BMW фенчета на брой поне колкото са BMW-тата им(три на брой Е21,Е30,Е36 и каморското Е46
)

Два дни преди сватбата ме попита дали мога да намеря знаме на BMW за да го закачи на най видно място в ресторанта оградено със синьо бели балони повреме на според мен поне най-важната вечер в живота му!
Отидох при моите приятели в Камор и хората много се зарадваха и освен че веднага откликнаха на молбата ми написаха една мила картичка с пожелания за младото семейство подписана лично от Рафи Паран и забележете изпратиха по мен подарак един голям и невероятно красив макет на Е46,който повярвайте е доста скъп!
Използвам случея да им благодаря още веднъж и да пожелая на младото семейство да си народят малки BMW фенчета на брой поне колкото са BMW-тата им(три на брой Е21,Е30,Е36 и каморското Е46

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Последна промяна zAcK на 19 Ное 2006, 1:33, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Nitronic написа:На мен ми се вижда малко прекалено, за жена си се жени все пак, не за БМВ, тази вечер трябва да е за нея. А то иначе сигурно е ясно коя му е по-голямата любови с която няма да се разведе никога.
И аз смятам,че е прекалил,но и жена му щом се е навила сигурно е зарибена

NeoPrint написа:Nitronic написа:На мен ми се вижда малко прекалено, за жена си се жени все пак, не за БМВ, тази вечер трябва да е за нея. А то иначе сигурно е ясно коя му е по-голямата любови с която няма да се разведе никога.
И аз смятам,че е прекалил,но и жена му щом се е навила сигурно е зарибенаЖелая им неугасваща любов и много щастие!
Онбещавам да "докарам" е46 на ЕКО заедно да и се порадваме
Вечер като си лягаме си говорим само в индекси и серийни номера на марката НЕ СЪМ Я ЗАРИБЯВАЛ

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
Са кат ти загледах БМВто аз маи те видях кат се жени щото има6е едно същото с букет отпред и на номера стикер на форума
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2