Разходка в събота...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Разходка в събота...
Събота. Наобяд. Седя в къщи. Скучно ми е. Влизам в irc. Гледам... хората чешат езици... мисля си "имам друга краста за чешане..." - кара ми се! Чудя се накъде мога да тръгна... супер безцелно. Виждам в чата BMWALPINA, правиме 3-4 реда лаф. Мълчина. Споделям идеята си. Я! Той имал същата. Еми... айде де! Да... ама накъде? Сещаме се за Вичо. Вичо е във Враца. Защо не натам? "Баткоу, след 10 минути съм пред вас..." Разсадника - Люлин, Люлин - Враца. "Вичо, кфо ше стане, ако дойдеме, ше моеш ли да ни опътиш как да стигнем до тебе?"... "Къде сте бе, говеда, верно ли...?"
Та вичо ни разходи из градчето. Покарахме малко насам - натам. Качи ни до връх Околчица (поправи ме ако бъркам). Поснимахме малко е30-ките. Слязохме в града, хапнахме и се прибрахме. Изкарах страхотен ден. Импровизацията прави чудеса.
Ето и малко снимки:
ЦЪК!
Та вичо ни разходи из градчето. Покарахме малко насам - натам. Качи ни до връх Околчица (поправи ме ако бъркам). Поснимахме малко е30-ките. Слязохме в града, хапнахме и се прибрахме. Изкарах страхотен ден. Импровизацията прави чудеса.
Ето и малко снимки:
ЦЪК!

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Супер, импровизациите са яко нещо
и тея Е30ки много са ви влезнали под кожата
.
И аз така: събота... скука, драг рацинг на 70мили от тук, няма как там сме 2 енерджи дринкс и газ.. 1/4 миля писта, пълно с диви селяни на пистата (абстрахирам се) най-ниския клас драгстери, хм.. че те не били толкова шумни пък и едвам 6сек на 1/4 миля дават слаба бира
, топ фуел ебаси мамата тая кръв по тениската май е от моите уши, много шум много нещо за някакви си около 5сек. на 1/4миля, шоу за публиката камион с реактивен двигател Жет кар било баси мамата мноо пушек много светкавици, 6.7сек всички селяни са яко радостни, аз също.. пауза и разходка из боксовете, правя 2 снимки и о май гад кои ли тъпак забрави да си зареди батерията.. нищо кво да снимаш на глави с 2 клапана и двг с карбуратори дето вадят едва 5-6000к.с, втори манш един драгстер гръмва на старта, водещия казва, че била скъпа експлозия... аз харесва скъпи експлозии.
Събота днешна: става и скука мисли да разнообрази излиза на разход с кола върти гума и поднася задник.. забава, отива на магазин и купува порше, червено 911 спеедстер, много красиво и запазено, няма климатик но за 13$ добра оферта, купува и смирнофф червено да си отиват. Прибира се кара бясно по килима.. стига кара сяда да пие червено смирноф със зелено монстер (енергие дринк) много върви, висок октан бутало блъска по глава и пада в несвяст, висок бууст избива на 2-3 пъти и мирише изхабява всичко папер тауел да бърши екзост май се оакало, сяда да ака и във форум, но креативност клони към зеро, заебава и заспива.
П.С. обичам събота

И аз така: събота... скука, драг рацинг на 70мили от тук, няма как там сме 2 енерджи дринкс и газ.. 1/4 миля писта, пълно с диви селяни на пистата (абстрахирам се) най-ниския клас драгстери, хм.. че те не били толкова шумни пък и едвам 6сек на 1/4 миля дават слаба бира

Събота днешна: става и скука мисли да разнообрази излиза на разход с кола върти гума и поднася задник.. забава, отива на магазин и купува порше, червено 911 спеедстер, много красиво и запазено, няма климатик но за 13$ добра оферта, купува и смирнофф червено да си отиват. Прибира се кара бясно по килима.. стига кара сяда да пие червено смирноф със зелено монстер (енергие дринк) много върви, висок октан бутало блъска по глава и пада в несвяст, висок бууст избива на 2-3 пъти и мирише изхабява всичко папер тауел да бърши екзост май се оакало, сяда да ака и във форум, но креативност клони към зеро, заебава и заспива.
П.С. обичам събота

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ей така е си наистина импровизацииите са най-хубави . Друго е нещо като си го планувал от много време и накрая да се развали ... се пукаш от яд апак така ... Ей браво много яки снимки супер сте искарали леко така ви завидях

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Тц не направо ще умра от кеф разгледах ги пак снимките страхотен пейзаж направо искам един ден и мене да ме заведете там 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Другия път ще съм с по-любимата кола и ще гледаме да има читав фотоапарат, че с тоя телефон - срамота... 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Беше супер готино а горе на Околчица няма такова спокоиствие и гледка са искам пак да ходя. бтв пътя до Околчица е страшен 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
next time - call me 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Nikolay1 написа:Супер, импровизациите са яко нещои тея Е30ки много са ви влезнали под кожата
.
И аз така: събота... скука, драг рацинг на 70мили от тук, няма как там сме 2 енерджи дринкс и газ.. 1/4 миля писта, пълно с диви селяни на пистата (абстрахирам се) най-ниския клас драгстери, хм.. че те не били толкова шумни пък и едвам 6сек на 1/4 миля дават слаба бира, топ фуел ебаси мамата тая кръв по тениската май е от моите уши, много шум много нещо за някакви си около 5сек. на 1/4миля, шоу за публиката камион с реактивен двигател Жет кар било баси мамата мноо пушек много светкавици, 6.7сек всички селяни са яко радостни, аз също.. пауза и разходка из боксовете, правя 2 снимки и о май гад кои ли тъпак забрави да си зареди батерията.. нищо кво да снимаш на глави с 2 клапана и двг с карбуратори дето вадят едва 5-6000к.с, втори манш един драгстер гръмва на старта, водещия казва, че била скъпа експлозия... аз харесва скъпи експлозии.
П.С. обичам събота
Кво ли не праи таа Америка с горките БГ дечица. И аз имам с някакви истории да се отчета, ама друг път.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Абе тея err0r` и BMWAlpina си не сакат (по нашенски)
откъде толкова много "ъкъл" да хванат пътя до Враца за да се разхождат, то верно, бързо се стига 1 час, ако не рискуваш много. Ама пък от никъде го решиха и така стана най-хубаво според мен.
Иначе останалото те ви го казаха, пътя е страшен за нагоре, няма нито една дупка, много завой, все читави, единствения проблем е, че тук там се среща стадо магарета
Но за каране е перфектно! А Жоро е ЛУД! Друга дума за тоя човек няма.
Аз имах фотоапарат, но в еуфорията го забравих.
Другия път като ми дойдете на гости, ще ви водя и на Леденика, там също е красиво и подобаващо за каране, а който има мерак и КОЛА, може да се качи на ски писта Пършевица
Аз съм се качвал с Маздата.
Общо взето искарахме си супер и много се радвам, че тези двамата изруди ми погостуваха, макар и за малко.
откъде толкова много "ъкъл" да хванат пътя до Враца за да се разхождат, то верно, бързо се стига 1 час, ако не рискуваш много. Ама пък от никъде го решиха и така стана най-хубаво според мен.
Иначе останалото те ви го казаха, пътя е страшен за нагоре, няма нито една дупка, много завой, все читави, единствения проблем е, че тук там се среща стадо магарета

Но за каране е перфектно! А Жоро е ЛУД! Друга дума за тоя човек няма.

Аз имах фотоапарат, но в еуфорията го забравих.

Общо взето искарахме си супер и много се радвам, че тези двамата изруди ми погостуваха, макар и за малко.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Деня е събота вечер......
обичайните заподозряни са на РД.
Хасково е на 45мин път......
Двама сме.......
Николай си е там......
Кафенце и коктейлче.......
Две годишната кола със всичките си екстри ни предлага добър комфорт с екстрите си..
Прибираме се в полунощ....
Добе си прекарахме в хладната дъждовна вечер

Двама сме.......
Николай си е там......
Две годишната кола със всичките си екстри ни предлага добър комфорт с екстрите си..
Добе си прекарахме в хладната дъждовна вечер

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
pAbLo написа:Деня е събота вечер......
Двама сме.......
Николай си е там......
Добе си прекарахме в хладната дъждовна вечер![]()
Афтър маркет крушките които Пабло си купи куул лайт, море повер, супер лайт осрам, осран, филипс, бош ала бала СВЕТЯТ УЖАСНО, добре, че Николай има гараж за да ги сменим без да се намокрим и да могат да се приберат обратно

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2