Писна ми от шибаните куки заклевам се
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Писна ми от шибаните куки заклевам се
кво им става на тия не знам обаче ми ебаха мамата, без извенение, ако позволяват модерите, за 2 дена...
в петък вечерта карам си аз, след надлез Родопи правя десен завой, цък, нашия човек ме спира
викам сичко е в мен споко, сичко ми е 6+
добър вечер аз съм еди кой си працал, документите. давам му аз сичко точно. идва пак и вика - излезте от колата.
излизам аз и той ми вика - знаеш ли за какво те спирам
и аз му викам - еми не не знам
и той ми вика - мина на червено
хах кво червено бе човек на зелено минах
НЕ на ЧЕРВЕНО МИНА, сега ще ти взема книжката и колата за 6 месеца и ако си сигурен че си минал на зелено ще ме осъдиш че имам лошо зрение и след 2 месеца ще си ги вземеш обратно
шах с пешката... седа и викам е бати филма...
идвай да ти пиша акта вика
по едно време нещо ме загледа в синджира и вика, с кво се занимаваш бля бля
зе да ме разпитва някви лични въпроси и се сетих че ще иска пари копелето гадно
ако не искаш проблеми остави 10 лева тука под папката и изчезвай....
ЕМИ НЕ МАЙКА ТИ ДЕЙБА ГАДНА, ДА ТИ ЗАСЕДНЕ ХЛЯБА КОЙТО ЩЕ СИ КУПИШ С МОЙТЕ ПАРИ...
кво да му кажа ... мина на червено. точка
ай беше ми 3-4 часа кофти че бях наебан, изнуден, употребен и захвърлен като нищожество
снощи, тая сутрин по точно. към 5 и нещо. бяхме се събрали в един апартамент лафче си праим. 3 момчета. и нещо скочиха аи ходим циганки свирки а у викам ми окей бе ай кво смях да има
тръгвам аз към изгрев, не съм пил, пак сичко точно, колани работи сичко 6
карам си с 50
оглеждаме си айляк така за к**ва
и по едно време гледам в огледалото буркана бяга след мен и зе да ми бучи такъв с оная гадната сирена
спирам аз, и ми вика новия герой - ти не гледаш ли от колко време караме зад теб. еми не гледам кво да гледам назад...
документи ми иска, данъци, полици сичко точно
и как изригна с тоя лаф - МИНА НА ЧЕРВЕНО
кво червено бе човек луд ли си гледай къв голям зелен светофар
нито ги видях къде са били нито нищо
минах си на супер твърдо зелено
и тоа пак ... мина на червено
земи огън запали ме
досра ми се заклевам се
тоя поне беше по-малко пич и ми изкара един лист на който пишеше - че глобата е 6точки и фиш за 40 лева. и пак редовния номер
ти с кво се занимаваш бля бля
къде си ходил
пил ли си
и ми вика - ако искаш почерпи, по-евтино ще ти е от 40те лева за фиш
Е НЕ
АЗ СТАНАХ СПОНСОР НА СИЧКИ ШИБАНИ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА
яд ме е заклевам се
взеха ме за мезе
подиграха ми се
яд ме е бе хора
яд ме е
мразя ги
преди ги уважавах
еми кво уважение братче
за 3 месеца са ме спирали 2 пъти
и двата пъти съм "минал на червено"
ай бахти шита
повръща ми се от гадост
много се извинявам за гадния език
ама тва чувствам...
в петък вечерта карам си аз, след надлез Родопи правя десен завой, цък, нашия човек ме спира
викам сичко е в мен споко, сичко ми е 6+
добър вечер аз съм еди кой си працал, документите. давам му аз сичко точно. идва пак и вика - излезте от колата.
излизам аз и той ми вика - знаеш ли за какво те спирам
и аз му викам - еми не не знам
и той ми вика - мина на червено
хах кво червено бе човек на зелено минах
НЕ на ЧЕРВЕНО МИНА, сега ще ти взема книжката и колата за 6 месеца и ако си сигурен че си минал на зелено ще ме осъдиш че имам лошо зрение и след 2 месеца ще си ги вземеш обратно
шах с пешката... седа и викам е бати филма...
идвай да ти пиша акта вика
по едно време нещо ме загледа в синджира и вика, с кво се занимаваш бля бля
зе да ме разпитва някви лични въпроси и се сетих че ще иска пари копелето гадно
ако не искаш проблеми остави 10 лева тука под папката и изчезвай....
ЕМИ НЕ МАЙКА ТИ ДЕЙБА ГАДНА, ДА ТИ ЗАСЕДНЕ ХЛЯБА КОЙТО ЩЕ СИ КУПИШ С МОЙТЕ ПАРИ...
кво да му кажа ... мина на червено. точка
ай беше ми 3-4 часа кофти че бях наебан, изнуден, употребен и захвърлен като нищожество
снощи, тая сутрин по точно. към 5 и нещо. бяхме се събрали в един апартамент лафче си праим. 3 момчета. и нещо скочиха аи ходим циганки свирки а у викам ми окей бе ай кво смях да има
тръгвам аз към изгрев, не съм пил, пак сичко точно, колани работи сичко 6
карам си с 50
оглеждаме си айляк така за к**ва
и по едно време гледам в огледалото буркана бяга след мен и зе да ми бучи такъв с оная гадната сирена
спирам аз, и ми вика новия герой - ти не гледаш ли от колко време караме зад теб. еми не гледам кво да гледам назад...
документи ми иска, данъци, полици сичко точно
и как изригна с тоя лаф - МИНА НА ЧЕРВЕНО
кво червено бе човек луд ли си гледай къв голям зелен светофар
нито ги видях къде са били нито нищо
минах си на супер твърдо зелено
и тоа пак ... мина на червено
земи огън запали ме
досра ми се заклевам се
тоя поне беше по-малко пич и ми изкара един лист на който пишеше - че глобата е 6точки и фиш за 40 лева. и пак редовния номер
ти с кво се занимаваш бля бля
къде си ходил
пил ли си
и ми вика - ако искаш почерпи, по-евтино ще ти е от 40те лева за фиш
Е НЕ
АЗ СТАНАХ СПОНСОР НА СИЧКИ ШИБАНИ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА
яд ме е заклевам се
взеха ме за мезе
подиграха ми се
яд ме е бе хора
яд ме е
мразя ги
преди ги уважавах
еми кво уважение братче
за 3 месеца са ме спирали 2 пъти
и двата пъти съм "минал на червено"
ай бахти шита
повръща ми се от гадост
много се извинявам за гадния език
ама тва чувствам...
4 8 15 16 23 42
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
нема се плашиш снощи ни спряха...аз си бях почерпен и не ме грееше (не карах аз)....ама не си затворих устата и си говоря аз глупости и се хиля...по едно време тоя вика на шофьорчето,абе момече защо возиш пияни хора в колата?????.....от там аз така се измях ,че другите хора в колата се засрамиха.....милиционерчето изгледа така
...аз се изхилих отново и си тръгнахме

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
По принцип не възприемам идеята да давам пари за GSM апарати от последно поколение и гъзария, обаче ще си лиша колата от некоя благинка и ще си взема един с камера. И когато следващия път някой малоумен ушат реши, че съм си преметнал автоматичния колан без да го закопчая и пак да ми рита ауспуха на колата ще бъде записан и след това много добре оклепан!
Та си мисля, че идеята при всяко спиране взимам си телефона в ръка (скришом) включвам на камера и записвам целия разговор с ушатия, е много добра!
Та си мисля, че идеята при всяко спиране взимам си телефона в ръка (скришом) включвам на камера и записвам целия разговор с ушатия, е много добра!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Joro_Paveto написа:....
Идеята не е лоша, само дето е неприложима

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
еи това е колеги"КОМПЛЕКСИРАНИ МАЛОУМНИЦИ"само с това определение мога да ги опрелица шибаните кукери
Едва ли има собственик на БМВ които да не е спиран и да му е е***мамата без вина....Наи често срещаните комента ри са от рода "Я го виж тоя,кои набор си бе момче......А ма ти си набор на синът ми...............И от де тая кола(при положение че не е кои знае кво ама шибаняка като си кара ОПЕЛЧЕТО или ГОЛФА).И с кво се занимаваш............А баща ти к'во кара..........И следва обичаиното и сега като се качите на БМВ и си мислите че сте газари.....сега ще се глобяваме ли ко ще правим

Едва ли има собственик на БМВ които да не е спиран и да му е е***мамата без вина....Наи често срещаните комента ри са от рода "Я го виж тоя,кои набор си бе момче......А ма ти си набор на синът ми...............И от де тая кола(при положение че не е кои знае кво ама шибаняка като си кара ОПЕЛЧЕТО или ГОЛФА).И с кво се занимаваш............А баща ти к'во кара..........И следва обичаиното и сега като се качите на БМВ и си мислите че сте газари.....сега ще се глобяваме ли ко ще правим

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
пичове-имам един телефон 02 982 22 22-сигнали за подкупи МВР (от отдавна го имам и не съм го ползвал-дано още е валиден) и на ваше място ако ме изнервят достатъчно-искам му на тоя шебек името и номера и пред него вдигам слушалката и звъня и го клепам директно! право куме в очи! да видиме ще му достиска ли да ми пише акт! и после ще си съсипя време и нерви ама ще го съдя копеленцето!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vaskoto1 написа:пичове-имам един телефон 02 982 22 22-сигнали за подкупи МВР (от отдавна го имам и не съм го ползвал-дано още е валиден) и на ваше място ако ме изнервят достатъчно-искам му на тоя шебек името и номера и пред него вдигам слушалката и звъня и го клепам директно! право куме в очи! да видиме ще му достиска ли да ми пише акт! и после ще си съсипя време и нерви ама ще го съдя копеленцето!![]()
![]()
И крайният резултат ще е познай какъв

Ми няколко елементарни правила:
1. Чуете ли паролата: И кво ше прайм са? - кажете: Момент, набирате 166 - безплатен е и обяснете на дежурните, че колегата им - служебен номер, име ... не е запознат със законите и ви пита какви мерки трябва да предпиеме. В краен случай им дайте те да говорят.
Аз съм го правил и ония се втрещиха..... Забравиха и глоби и всичко
2. Научете се максимално бързо да включвате диктофона на мобилката. И ако все пак се стигне до искане на пари, обяснете му, че имате запис на всичко.
3. Дръжте в себе си банкноти от 5 и 10 лв, на които запишете серийните номера. Вземат ли ви ги, ведната се обадете на 166 и им кажете, че полицай номер, име с кола номер са ви взели Х лева и номера на банкнотата е еди-кой-си.
1. Чуете ли паролата: И кво ше прайм са? - кажете: Момент, набирате 166 - безплатен е и обяснете на дежурните, че колегата им - служебен номер, име ... не е запознат със законите и ви пита какви мерки трябва да предпиеме. В краен случай им дайте те да говорят.
Аз съм го правил и ония се втрещиха..... Забравиха и глоби и всичко

2. Научете се максимално бързо да включвате диктофона на мобилката. И ако все пак се стигне до искане на пари, обяснете му, че имате запис на всичко.
3. Дръжте в себе си банкноти от 5 и 10 лв, на които запишете серийните номера. Вземат ли ви ги, ведната се обадете на 166 и им кажете, че полицай номер, име с кола номер са ви взели Х лева и номера на банкнотата е еди-кой-си.
BMW_POWER написа:Ми няколко елементарни правила:
Аз съм го правил и ония се втрещиха..... Забравиха и глоби и всичко![]()
Хитро, ама те ония в централата що да си преебават другарчето? Задънена улица е, най - много да отървеш рушвета на момента.
Ама що им плащате се чудя аз?
На тоя редовния номер със червеното, му обяснявате, че не сте минали на червено и му казвате да почва да пише АКТ ако иска. Той млъква, опулва се и поглежда колегата си. Почва да ви говори, че ще пише акт. Вие нагло му казвате МИ ПИШИ БЕ!
Той пак ви казва, че ще пише. Вие му казвате - пиши, че БЪРЗАМ БЕ!
Той посяга за хартиите, вие му обяснявате, как сега ще ходи да доказва, че не е пиян, щото точно това ще впишите във акта и как ще го съдите.
Обикновенно, ако има някой друг във вашата кола не се стига до там, но стигне ли се, педерасчето вече се е матирало и ви бута документите в ръката с думите - айде карай, карай...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
хубав съвет мисля че е това с диктофона...
но аз просто седях и мислих че квото и да направя ще си вкарам авто гол
следващия път ще пусна диктофона и ще им разнищя фамилията
но аз просто седях и мислих че квото и да направя ще си вкарам авто гол

4 8 15 16 23 42
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
мене искаха ме глобят, че карам над ограничението, което си беше така .... обаче ... скрити в тъмното без лампи, без свтлоотразителни жилетки .. едвам ги видях. че ме спират ... без палки ... поглеждам към джипа и кво НЕМАТ и радар ... викам е с колко карах и той .. .с достатъчно ... викам е дай да видя ... и той аве не ми се прай мое е са ти зема книжката ... обясних му кво ще впиша в актка (как са се скрили и са без никви знаци) в колата имах още един човек .. имаше и още една кола и един джип ... и те казаха, че ще пишат същото .. и да видиш как ни изпратиха бързо бързо ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
А още ли са задължени да карат и стоят на лампа .. ? Защото нас така ни спряха и на възражения шофера дето беше, точно писа, че са били в тъмното отстрани и не са били на лампа .. и ония смачка акта и си тръгнахме .. А в правилника доколкото си спомням пише, че е разрешено преминаването на жълто, ако неможеш да спреш безопастно ... и държиш тази теза ако се заяде, пък нека се прай на луд ..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
мда, но ако си сам в колата как ще докажеш, че си минал на жълто... винаги е червено.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
абе и други хора да има в колата да докажеш жълтото (при това с определени условия) си е трудно и безмислено....винаги се твърди че си минал на зелено!!! ....ако не му се занимава на полицая може и да те пусне ей така;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4