На косъм и аз ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
На косъм и аз ...
Колеги днес и аз за една бройка щях да качвам снимки тук и то не заради нещо друго а заради хора,които знаят да гледат ,като коне с капаци напред и нищо друго не ги интересува,дори покрай тях
Та движа се по столичния бул."Цариградско шосе" в посока "Плиска" в лявото/бързо платно с около 90 км/ч с Комбото и ,така както си се возя блаженно под звуците на вече пращящите тонколони, предии спирката на "Окръжна болница" от средното платно едно Саксо предприе рязка маневра,като буквално на педя от мойта броня се престрои пред мен в изпреварващата лента и аз скочих яко на спирачките и тогава настана "веселбата"
Тоя кютук,като се хлъзна така,че да се блъсна в мантинелата без да ми трепне окото с голяма бързина парирах колата с обратен волан,за 2-3 метра се движих на дрифт и така както си знаех,че в ледващия момент опела ще тръгне да се измята в другата посока с още по-голяма сила и скорост ,така и стана ... Втория път с такава скорост навъртях пълен обратен,че се чу страшен удар от ограничителя на рейката
Возих се с вратите напред по посока на движението незнам колко ама не беше малко
Лошото беше,че освен всичко друго екшъна се разиграваше точно на спирката,където беше пълно с хора,които гледаха вцепенено автомобила,който се пързаляше и леко към тях ... Докато се плъзгах ,погледнах през стъклото на пасажера една Е34-ка,която демонстрира безупречно спиране и слава богу,че в противе случай щеше да ме изцепи странично
В следващия момент спрях на около метър срещу спирката,беше пълно с хора
дадох си сметка,че ако всичко се беше разиграло с по-висока скорост ,вероятно щеше да има пострадали,пометени от кола - нищо неподозиращи и чакащи за автобуса
Веднага включих авариините светлини и започнах да правя маневри за да тръгна отново в желаната посока ... след няколко минути,като се отпуснах ,главата ми щеше да се "пръсне"
Имах късмет,но и сам се убедих,че ако не ходим да тренираме с колите,просто си правих катастрофа и то тежка
Много ясно си спомням всеки миг и много точно действах - доволен съм от себе си
Тези баничарки са много зле по отношение на стабилност на пътя,поради високия център на тежеста,така гадно се заклащат и излизат от контрол,че едва ли има по-гадна техника за каране от тях
А и още нещо - асфалта там е на кръпки,къде нов,къде стар и напълно износен хлъзгав
Това не може да са пътища,та ако ще Бойко тъпото да дойде да почне да ме убеждава в противното
да оставим дупките на страна,дори и там където ги няма пътищата не "предлагат" никакво сцепление
поради тези разлики отляво и отдясно се хлъзна колата така жестоко ...
Съветвам горещо всички да внимават изключително много,сега когато пътищата са мокри,заледени или заснежени
Това,че всеки един от нас може да се чувства в състояние да владее в някаква степен автомобила си не означава,че е застрахован от неприятни ситуации
Всички сме зависими на пътя от другите участници в движението и никога не е късно да се случи нещо лошо - дай боже да няма пострадали иначе другото се изхвърля дори
Георги Пенчев

Та движа се по столичния бул."Цариградско шосе" в посока "Плиска" в лявото/бързо платно с около 90 км/ч с Комбото и ,така както си се возя блаженно под звуците на вече пращящите тонколони, предии спирката на "Окръжна болница" от средното платно едно Саксо предприе рязка маневра,като буквално на педя от мойта броня се престрои пред мен в изпреварващата лента и аз скочих яко на спирачките и тогава настана "веселбата"

Тоя кютук,като се хлъзна така,че да се блъсна в мантинелата без да ми трепне окото с голяма бързина парирах колата с обратен волан,за 2-3 метра се движих на дрифт и така както си знаех,че в ледващия момент опела ще тръгне да се измята в другата посока с още по-голяма сила и скорост ,така и стана ... Втория път с такава скорост навъртях пълен обратен,че се чу страшен удар от ограничителя на рейката

Лошото беше,че освен всичко друго екшъна се разиграваше точно на спирката,където беше пълно с хора,които гледаха вцепенено автомобила,който се пързаляше и леко към тях ... Докато се плъзгах ,погледнах през стъклото на пасажера една Е34-ка,която демонстрира безупречно спиране и слава богу,че в противе случай щеше да ме изцепи странично

Веднага включих авариините светлини и започнах да правя маневри за да тръгна отново в желаната посока ... след няколко минути,като се отпуснах ,главата ми щеше да се "пръсне"

Имах късмет,но и сам се убедих,че ако не ходим да тренираме с колите,просто си правих катастрофа и то тежка

Тези баничарки са много зле по отношение на стабилност на пътя,поради високия център на тежеста,така гадно се заклащат и излизат от контрол,че едва ли има по-гадна техника за каране от тях

А и още нещо - асфалта там е на кръпки,къде нов,къде стар и напълно износен хлъзгав

поради тези разлики отляво и отдясно се хлъзна колата така жестоко ...
Съветвам горещо всички да внимават изключително много,сега когато пътищата са мокри,заледени или заснежени

Георги Пенчев
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Брато, аз тука бях почнал да обявавам "Ден на некадърния шофьор" всеки ден когато някой около мене предизвика ситуация, но след 5тия пореден ден, реших че няма смисъл, и реших че ще обявявам "Ден на кадърния шофьор" . . . става дума за ден в който не ме е засекал някой яката или не е имало ситуация в която ако не реагирам правилно ще стане мазало.
За съжаление, в тази държава, до сега не съм преживял такъв ден. Добре че дадох повечко пари за гуми и накладки . . .
В България шофьорите знаят че има други около тях, но не им пука, докато тука те просто не се замислят че може да има някой друг . . . за Австралийците, огледалото е нещо за което някога са чели в някоя книга, и може би за жените да си проверят грима, но нищо повече.
Изключения има, както и в България, така и тука, но като цяло в България се чуствам по безопастно на пътя от колкото в Брисбейн.
Истината я каза и ти. Тренировка му е майката.
. . . И да третираш всички други на пътя все едно са 10 годишни деца.
За съжаление, в тази държава, до сега не съм преживял такъв ден. Добре че дадох повечко пари за гуми и накладки . . .

В България шофьорите знаят че има други около тях, но не им пука, докато тука те просто не се замислят че може да има някой друг . . . за Австралийците, огледалото е нещо за което някога са чели в някоя книга, и може би за жените да си проверят грима, но нищо повече.
Изключения има, както и в България, така и тука, но като цяло в България се чуствам по безопастно на пътя от колкото в Брисбейн.
Истината я каза и ти. Тренировка му е майката.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Забелязали ли сте че ръсят с едри камъчета, кал и никакав пясък????
и че само калта остава като лек филм на пътя и независмо с каква кола сте е като лед ???
Аз живея на Орлов Мост и работя в горубляне ( до Горублянско Ханче) всеки ден минавам тези 8+8 км в пълен страх и шах....
виждал съм невероятни неща и ситуации
ПРИЗИВ
Карайте с не повече от 80км/ч и не изпреварвайте по Цариградско!!!!
Не си заслужава риска!!!!!
Всеки ден има катастрофи и пострадали хора!!!
и че само калта остава като лек филм на пътя и независмо с каква кола сте е като лед ???
Аз живея на Орлов Мост и работя в горубляне ( до Горублянско Ханче) всеки ден минавам тези 8+8 км в пълен страх и шах....
виждал съм невероятни неща и ситуации
ПРИЗИВ
Карайте с не повече от 80км/ч и не изпреварвайте по Цариградско!!!!
Не си заслужава риска!!!!!
Всеки ден има катастрофи и пострадали хора!!!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
А бе то когато ти е писано, и тренировки и кво ли още не - знай - МЪРДАНЕ НЯМА
Затова - внимателно, на
ФАРОВЕ
и колана и помни това че по важно нещо от твоя живот - НЯМА

Затова - внимателно, на

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ей сега навръщане от Еко минах през Ст.град и после през Младост за към нас.. и срещу темпо от другата страна на пътя имаше една 1ва серия беше "взела" няколко бордюра.. 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и мен ме шибна един пасатор хиба изотзад.
счупи ми лаисна на задната броня а такава от никаде нема.
на това отгоре блеиката се оказа шеф на обб ст.загора
счупи ми лаисна на задната броня а такава от никаде нема.
на това отгоре блеиката се оказа шеф на обб ст.загора

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ПО МОЛБА НА Г. ПЕНЧЕВ
3а съжаление каръка не го е подминал
Претърпял е лека катастрофа- пострадали няма, но колата е ударена
задна лява врата е за изхвърляне и е смачкан калника. До колкото разбрах от него по телефона, на тесните улички в Банско го е ударил джип с булбар отпред и Жоро е успял да реагира дотолкова колкото удара да не бъде и в 2-те леви врати и пораженията да са по-големи... 3а щастие пострадали няма и с помощта на 2-килограмов "съветник" и доста пот калника е изправен колкото да не задира в гумата и Пенчев в момента си кара ски...
От Варна мога само да му пожелая скоро да си оправи колата- събора се задава вече и трябва да е на линия с Е34-ката
В последно време нещо зачестиха катастрофите с хора от форума
3а съжаление каръка не го е подминал

От Варна мога само да му пожелая скоро да си оправи колата- събора се задава вече и трябва да е на линия с Е34-ката
В последно време нещо зачестиха катастрофите с хора от форума

Последна промяна ms на 03 Мар 2006, 19:33, променена общо 1 път
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ех жалко .....така като те подгони карък,не те пуска доката не случи нещо,не зависимо какво прави човек
,важното че е добре....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
..........
колкото и готина кола да карате и да искате да покажете как може да издухате една хонда например.винаги преди това си поимислете дали сте си намерили здравето на улицата.един приятел не го направи (*не помисли за здравето си) издуха хондата и сега 7 месец е на легло със 30 операции.пом,ислете си,
Животът е кино,но както си го направиш.Артиста си ти но зависи как си изиграеш ролята.Ако тя е главната роял и ти си главния герой то тогава короната е тежка.Обичаме се.бъдете такива и внимаваите.ГРЕШКИ ПРАВИМ НО ДАНО ДА СА ПРОСТИМИ.
- Гост
-
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: ..........
bmw_730Li написа:колкото и готина кола да карате и да искате да покажете как може да издухате една хонда например.винаги преди това си поимислете дали сте си намерили здравето на улицата.един приятел не го направи (*не помисли за здравето си) издуха хондата и сега 7 месец е на легло със 30 операции.пом,ислете си,
е тия не са летели достатъчно бърже.
Случката е от 22.10.2005 год
Мисля че съм писал за нея
Гонка, магистрала , студ.
2коли от по 150коня
Много адреналин
скорост 230км/ч
Удар в мантинелата, знак , дърво
Е от тогава ходя с червен конец на ръката си . Да ми напомня че може и кофти работи да се случват

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2