Ще се изпотрем бе..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Ще се изпотрем бе..

Мнение от kurikahn » 25 Дек 2005, 20:27

Не знам колко е страхотна тази история но на мен още ми треперят ръцете.Карам си аз значи от Центъра по хигиена посока К.Величков
на междинния сфетофар минавам на зелено,поглеждам на пред и виждам че и другият на кръстовището с Г.Софийски свети зелено и газ
да го хвана.Пред мен НЕКЪФ СЕЛЮ и той газ дава да хване сфетофара.Съжелявам за епитета обаче малко съм афектиран в момента.Въпросният господин в последният момент вече навлизаме в кръстовището най спокойно дава ляв мигач
( добре че поне това направи)и от най дясно започва да си завива на ляво.Аз вече почти се бях изравнил с него.Виждам го инстинктивно може би натискам спирачка и започвам да бягам от него и аз налявоо.
Обаче вече няма на каде БАМ през бордюра и спрях.Изкачам аз от колата вече бесен викам си е сега на тоя.........Пича обаче не завил с мен наляво а продължил напред и офейка.Не можах да го хвана покри се някаде.После си мисля добре че е АБС а ,защото ако нямах в момента май нямаше да мога да пиша.Щях да полетя през моста за малко... или пък ако имаше човек на тротоара.
Малко по рано този следобед помогнах на някав пич колега с БМВ гледам го седи нешастен върху една бабуна на кантар и не може да помръдне както и да е дръпнахме човека.Май нищо фатално не се беше станало по колата Е39.Горкия направо му се плачеше.
Абе ебати коледата(Българска ли квали)пия са едно виски и чакам да спра да треперя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Дек 2005, 21:31

да бе там доста често така ... минават от дясна лента, защото тя свети по-дълго зелено и се престрояват за да минат под моста ...

София джунгла ... ако не се пазиш сам няма кой да те пази, пък онзи може да е бил и пиян и т.нат. ... :confused:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Дек 2005, 1:57

споко не е само тоя ... да не кажа че сите са такива .. ама се некога ше се опраим .. я тоя век я другия я другото хилядолетие .. има надежда ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от фен на BMW » 26 Дек 2005, 20:30

Мина един ден,да те питам още ли ти треперят ръцете? :lol:
Владимир Кирков

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 27 Дек 2005, 17:58

ти дали не си остроумен :?:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Дек 2005, 18:31

В София стана ад за съжаление ... :(

Цяла България се опитва да се побере в рамките на един град,който не е бил довършен никога .... :evil: :evil:

Хората отделят пари,правят надлези,подлези и т.н. пъни съоражения улесняващи трафика а ние ,както винаги 100-110 години назад :evil: :evil: :evil:

Преди 2 седмици,като бях в Търговище видях,какво означава спокойствие - хората там някъде в дълбоката провинция са толкова спокойни и тихи,че чак се замислих,дали това е същата държава :roll: :?:

Георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Дек 2005, 3:07

не им завиждай на горките хорица ... тихо спокоино ама и кинти нема .. иди ги питаи как се живее с 150 лв ;)
иначе имам и една къщичка на село мога да ти я дам ама там и толко не зимат ... колко ли ще изкараш :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 28 Дек 2005, 3:41

Уверявам те, че вече не само в София е така ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Дек 2005, 4:19

Southside :yes:
даже и по лошо става ... ходят по софето карат като луди прихванат и като дойдат на спокоиствието и не си свикнал и некои се изсили .. мислиш си я .. софянец обаче гледаш нашенец си .. решил и тои да се праи на пилот :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Дек 2005, 9:08

bam-bam написа:не им завиждай на горките хорица ... тихо спокоино ама и кинти нема .. иди ги питаи как се живее с 150 лв ;)
иначе имам и една къщичка на село мога да ти я дам ама там и толко не зимат ... колко ли ще изкараш :D

не е баш тъй - там си живеят от собственото производство ! имат си цял двор с животни и цели ниви за да ги хранят... кеф ти свинско, кеф ти пилешко, кеф ти овче, телешко, козе, яйца, мед.... добиват си и млекце - сами си правят сирене и кашкавал, сами си правят виното и ракията, топлят се на дърва (който пак сами добиват, вече "незаконно") пари им трябват само за хляб (не че не могат да си го направят ама повечето нямат време) и да си плащат тока и водата... даже и продават част от продукцията си и изкарват някой лев....
някой селяни си живеят по-добре от нас гражданите ;) мойта баба дето зима 50-60лв. пенсия последните няколко одини си купи хладилник, фризер и телевизор по-модерни от нашите :shock: после ела кажи че дъртите не били оправни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тъй както си пиша и внезапно ми се прииска да стана едно селянче май... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

за джунглата - има я навсякъде оня ден както си седя на сфетофара 3-4-5 кола някъде и гледан един бакшиш се изнася за ляв завой седя седя чака да се свършат отсрещните коли, накрая като светна оранжево без даже да даде мигач зави надясно пресече през цялото кръстовище и тръгна в обратна посока, като се разминаха на косъм с един който идваше от наше ляво и завиваше на негово ляво (наше напред) та.... такива заслужават само тупаници - ама ей така всеки ден за загрявка.....

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 29 Дек 2005, 11:48

Не е само софия така. Оная вечер баш на Коледа. Карам си аз по заледените улици с пуснати всички възможни осветителни тела. :mhihi: И някъв кретен изкача с един форд от една спирка и почва да не ускорява пред мене а да кара с 20-25км/ч .Реакцията ми е следната ляв мигач , сичката газ и го изпреварвам. Обаче няква тъпа кука изкача от някъде и ме спира. Написа ми Акт за неправилно изпреварване с предпоставка за ПТП , за неизправен шумозаглушител-пробит :mhihi: 8 месеца не ме бяха спирали , само за проверка на документи. Как сега и аз да не стана селио и да не сека пътя на хората. След тоя инцидент , един тъп бакшиш ми сече пътя по улицата за вкъщи и си кара пред мене , заебах го ни му светнах ни му свирнах. Обаче гея долен реши да спре внезапно без мигач и то пред мене. Е пак си казах за ко да слизаш да му цепиш един . ВИнаги си казвам на тоя му е простено до следващия път, да ама това е всеки път ;)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 29 Дек 2005, 12:27

Въпросният господин в последният момент вече навлизаме в кръстовището най спокойно дава ляв мигач
( добре че поне това направи)и от най дясно започва да си завива на ляво

Това поведение май е в рамките на нормалното напоследък. Тази сутрин на сфетофара на ВР на Цариградско посока София един полу-идиот от най-дясната лента (която е за десен завой към Дружба) успя да мине пред всички, престроени за направо & да завие наляво (към Горубляне) :kuku: :shock: :shock: :shock: :shock: WELCOME :!: :!: :arrow: БУЛГАРИСТАН
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Дек 2005, 14:48

LuBo1 написа: И някъв кретен изкача с един форд от една спирка и почва да не ускорява пред мене а да кара с 20-25км/ч .Реакцията ми е следната ляв мигач , сичката газ и го изпреварвам. Обаче няква тъпа кука изкача от някъде и ме спира. Написа ми Акт за неправилно изпреварване с предпоставка за ПТП

един тъп бакшиш ми сече пътя по улицата за вкъщи и си кара пред мене , Е пак си казах за ко да слизаш да му цепиш един . ВИнаги си казвам на тоя му е простено до следващия път, да ама това е всеки път ;)

всъщност не си карал мн бързо щом оня е карал с 20-25км/ч а ти си имал време да мислиш, да псуваш. да пускаш мигачи.....
тая сичката газ 2см от хода на газта ли беше или до дупка ? ако е било до дупка явно си си въртял гумите половин час... на сичкото отгоре куките са станали невидими :shock: :mhihi: .. и неправилното изпреварване сигурно е било щото си подал мигач :mhihi: :mhihi:

всъщност на бакшиша не си му чупил главата, щото даже и да успееш да гго направиш нямаш шансове да се прибереш до вас - още на следващия сфетофар ше те бият поне 10 бакшиша едновременно ;)

и наистина е по-добре да "прощаваш" и на останалите че нали знаеш.... има опасност да изкараш празниците в някоя болница ;)
кога са били заледени улиците че нещо съм изтървал? в най-големите бури за тая зима бях по пътищата и.... булевардите си бяха перфектни според мене ? освен ако не съм сънувал :mhihi: :mhihi:

П.С. кви ги дървиш на Казашко ? 2-3 пъти съм те виждал там ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 29 Дек 2005, 16:46

Ей вие софиянците сте ебати лудите.Отивам аз в София там Димитър Захариев и т.н...Гледам ше ме згазят варят с 120 по ония улици разбираш ли,че и дупки има.Апак си мислех,че софиянци живеят добре.Иначе пък ебати задръстванията то ти изгаря бензина камоли с БМВ ден гори 9999999999999999999999999999999999999999999/1.

В Горна Оряховица и там сме зле.Смотан град тъпия ни кмет затвори единствената главна улица рейсовете варят кат формула 1 ,насякъде осрано с легнали куки.

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 29 Дек 2005, 19:10

Само не разбрах какво ВАРЯТ? яйца, царевица? :confused:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Следваща

Назад към Страхотни истории