Случка..........
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Случка..........
Та значи днес вечерта трябваше да ходя да взимам една ОВЦА-да не се засегнат дамите във форума, но тази е точно ОВЦА-и реших да мина на автомивка. Отивам на "Газком" в Младост, където между другото наистина МИЯТ колите, заговарям се с управителя Иво, който ми е добър приятел и се усещам, че ще закъснея за срещата. Обаждам се на въпросната ..... от женски пол и обяснявам-"Е добре, няма проблем..." Към 21.30 тръгваме от Младост аз, Любо X-citer-a и Иво с 3-те бавареца да взимаме "девойката". При пристигането ни в Борово, същата ми се обажда и почва да мели защо съм закъснял и т.н. като в крайна сметка казва, че няма да дойде и си е легнала...При което аз избеснявам, почвам да простея с колата мнооо сериозно и в резултат късам пломбата на жилото за газта и оставам без газ-нема теглич, нема нищо-заради някаква насрана(с извинение пУмиарка за малко да си прееба самолета). Иво и Любо, които за кой ли пореден път доказаха, че са ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ ме успокояват и Иво прилага хитър трик с шайба и ХОП-вече пак имам газ!!!Оттам към Еко, където Пенчев(евала пич-мноо бях притеснен, но ще почерпя да знаеш), ме светва как да си оправя сам и перманентно неприятната повреда-оттам към нас-ремонтче около 30 мин. и след това при Жоро в Люлин да се смажа от кеф-ЕВАЛА- ебати вечерта-отново се убеждавам, че всяко зло -за добро. Благодаря приятели-радвам се искрено, че ви има

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Не разбираш, ама го правиш и ти нали?
Нали трябва някъде да си изкараме енергията била тя позитивна или негативна. Кат не пуска жената си го изяжда колата.

Нали трябва някъде да си изкараме енергията била тя позитивна или негативна. Кат не пуска жената си го изяжда колата.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
re
Отдавна съм се убедил че от 100 лева вложени в кола 80 ти се връщат като кеф, а за жените ако си върнеш повече от 20 като кеф значи момата си заслужава ! Женки много, ще топнеш, но приятелите са завинаги! 

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Re: re
NESH написа:Отдавна съм се убедил че от 100 лева вложени в кола 80 ти се връщат като кеф, а за жените ако си върнеш повече от 20 като кеф значи момата си заслужава ! Женки много, ще топнеш, но приятелите са завинаги!
Колкото и нереално да ви звучи-мисля,че е прав!А пък ти Тоо Cool недей да си трошиш колата ей така...без ОСНОВАТЕЛНА причина!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
добре че си оправил колата а за топенето не се притеснявай тои X-citer-a и за теб е свършил тая работа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз в тия случаи бързо и трия телефона, че да не се напия някой път и да зема па да и звъня да излизаме. Щото един път отрежат ли те да се слагаш после пак си е чисто измекярство.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Йе,йееее.
Тази идея с триенето на телефона от гсм-то е мнооо полезна.
Лошото в моя случай е, че си ги запаметявам в кратуната, а там бая по-трудно се делват.
Тази идея с триенето на телефона от гсм-то е мнооо полезна.
Лошото в моя случай е, че си ги запаметявам в кратуната, а там бая по-трудно се делват.

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
начи ти си закъснял за срещата и то както разбирам с не малко време, помъкнал си цяла тумба авери вместо да тръгнеш сам... сичките ли щяхте да й се слагате ? и тва че не те е чакала докато на тебе ти стане кеф да отидеш се е превърнала автоматично в овца.... и откога 318и стана самолет ?
и след това понеже си имаш повечко хормони и решаваш да си го искараш на колата и хоп - пак тя виновня че САМ си си счупил колата... тя ли ти натискаше педала ? тя ли правеше глупостите зад волана (както сам се изрази) ?
не че защитавам някого - ама вземете първо потърсете вината в себе си и после започвайте да обиждате на овце, патки, гъски, тъпанари, копанари, малоумници, копелета, лайнари и прочие!
П.С. на мен някой/някоя като тебе ако ми върже тенекия или закъснее повече от 15-20 минути в 99% от случаите просто никога не ме вижда и чува повече! има 4-5 човека на които прощавам закъсненията (или нещо въобще)... така че ако бях аз "овцата" най-много да ти кажа да го духаш - НИЩО ЛИЧНО!
и след това понеже си имаш повечко хормони и решаваш да си го искараш на колата и хоп - пак тя виновня че САМ си си счупил колата... тя ли ти натискаше педала ? тя ли правеше глупостите зад волана (както сам се изрази) ?
не че защитавам някого - ама вземете първо потърсете вината в себе си и после започвайте да обиждате на овце, патки, гъски, тъпанари, копанари, малоумници, копелета, лайнари и прочие!
П.С. на мен някой/някоя като тебе ако ми върже тенекия или закъснее повече от 15-20 минути в 99% от случаите просто никога не ме вижда и чува повече! има 4-5 човека на които прощавам закъсненията (или нещо въобще)... така че ако бях аз "овцата" най-много да ти кажа да го духаш - НИЩО ЛИЧНО!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Първо умнико, МОЯТА 318и е моят самолет и няма друга такава и няма и да има-МНОООГО съм злобен и съм страшно неприятен злодей на тема колата ми и мразя и инсултирам, требя, осакатявам, застрелвам, тормозя завинаги и чупя нослета и зъбки по неприятен начин на всички насекомоподобни смачканяци, които си позволяват непосилния лукс да ми обидят САМОЛЕТА
Второ-имам наистина сериозна причина да наричам описаната ОВЦА, овца. Аз и се обадих и извиних за вероятното ми закъснение, приятелите, които бяха с мен, дойдоха за да стане една красива, макар и малка колона от баварци, а как ще наричам тъпите тини(извинете дами, нямам в никакъв случай вас впредвид), си е само и единствено моя работа!!!!
Трето-за едно единствено нещо си прав, момченце-аз съм си виновен за колата-не трябва да си изкарвам за нищо на нея-ама нямах пистолет под ръка и..........
Но важното е, че САМОЛЕТА е отново на пистата в пълно бойно и вече знам да не се нервирам за тъпи постъпки на тъпи, смотани, малоумни и т.н. и т.н. и т.н. ОВЦЕ

Второ-имам наистина сериозна причина да наричам описаната ОВЦА, овца. Аз и се обадих и извиних за вероятното ми закъснение, приятелите, които бяха с мен, дойдоха за да стане една красива, макар и малка колона от баварци, а как ще наричам тъпите тини(извинете дами, нямам в никакъв случай вас впредвид), си е само и единствено моя работа!!!!
Трето-за едно единствено нещо си прав, момченце-аз съм си виновен за колата-не трябва да си изкарвам за нищо на нея-ама нямах пистолет под ръка и..........
Но важното е, че САМОЛЕТА е отново на пистата в пълно бойно и вече знам да не се нервирам за тъпи постъпки на тъпи, смотани, малоумни и т.н. и т.н. и т.н. ОВЦЕ

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3