Жените, Приятелите, Гледката и още нещо по-спецялно ... Е30
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Жените, Приятелите, Гледката и още нещо по-спецялно ... Е30
Историята е лично моя+малко фантазия
!!!
Денят бе 18.11.2009г. Сряда, рано сутрин, станах незнайно защо във 07.30 без да съм навивал алармата на телефона, отворих очи и нежното утринно слънце погали клепачите ми, а после и самата зеница на окото ми. Не издържах много и ококорих очи. Знаех че днес не е ден като ден. Днес трябваше да поръчам букет от червени рози за любимата ми, за да е готов за 22-ри когато бе рождения и ден. Станах, пооправих се, и излезнах преди да се е върнала от нощна смяна да поръчам всичко за да я зарадвам безгранично, когато получи букета на 22-ри (от мой приятел уж цветар разносвач) във работата и, а аз да я чакам като рицър(или раЦер
) на бял кон пред заведението в което работеше към 22 часа и да я заведа на най-романтичното и преживяване през живота и.
Та поръчах букета от 30 кърваво червени рози (тип букета поднесен от мутрите на сватбата на Белов от филма БРИГАДА) и се прибрах чакайки любимата да се прибере. Не след дълго това и стана...
-Здравей Мило к'во прави снощи?
-Еми нищо Пухи бях с приятели на кръчма!
-И как изкарахте?
-Е как може
! ... ти какво прави, имаше ли много работа?
-Ааааами нищо същата тъпотия ... старите алкохолки пак пиеха, шефката идва ...!
-Ахам, нещо друго ... проблеми ?
-Ами не сичко друго беше ОК ...
-ОК ти да се чипкаш ли влизаш...?
-ДА... много съм изморена, къпя се и лягам!!!
–ОК, чакам да те гушкам!!!
Ще кажете айдеее пак сладникава история ... амаааа НЕ !!!
Докато момичето на живота ми се къпеше си беше оставило телефона във стаята ... Е няма мъж дето да не го погложди какво подяволите има там
... Знаех че преди оставяше моя номер само на Приети Пропуснати и Набрани !!! ...................... Гледам телефона нещо и мигна и викам дай да вида кой е се пак сме цяла компания и да я потърсят нея, като не дигне, ще звъннат на мене...
Гледам неприети повиквания от един "Приятел" ... викам си хаха що па и звани на нея и обръщам натам .. и на Приети и на Пропуснати и на Набрани все неговото име ... Викам си: Е*АХ МААМУ КВО СТАВА ТУКА ?!?!?!?!? Замълчах си ... просто не посмях да гледам нещо друго и си легнахме и заспахме.
Към обяд станахме и ТЯ оново влезна да се къпе... е тогава не издържах и тръгнах да гледам ... ВТРЕЩЕЕЕНННННННН !!!!!!!!!! Какво правиш мишке, Как си заьо, Обичам те мишле ... както можете да се сетите не от мен а от "ПРИЯТЕЛ" ...
Вече аз бесен разбих алуминиевата врата на банята и с трясък влезнах ... Какво по ... Се опита да ме прекъсне тя ... Какво ли, гледам те като писано яйце а ти ... с един от бившите ми НАЙ-добри приятели !!!
-Ама мило почакаи да ти боясня...
-Какво да ми обясняваш беее !?!?!?!?
-Изчакаи ме моля те ... Моля ТЕЕЕЕ!!!
След последното моляте бях затръшнал вратата и отидох да си Порева при наистина добър, можеби истински, а и може би вече НАЙ-ДОБРИЯ ми приятел... човека който ме изслуша, позна болката в сърцето ми, понеже беше изпитал същото само че не 4 ами 9 години ... каза ми БРАТ никога ама никога не слагай к*****е преди пичовете, знаеш от кой филм е тая реплика... каквото и да е станало можеш да си СИГУРЕН че АЗ ще съм винаги зад теб !!!
На сутринта се прибрах ... а тя ме чакаше гузно на леглото със подути,зачервени очи ...
-Мило ела тука!
–За какво? За да ми изневериш пак ли? И може би със човека който смятах за най добър приятел??? Затова ли ??????
-Ти неможеш да разбереш ... просто стана нещо ... и аз несъм го искала ... просто вече ... - Вече КАКВО ???
--Моляти се не ме мрази ... просто така стана ... много те обичам още но немога повече да съм с теб ... нека си останем поне приятели!?!?!?!
Следва 2-ра част. Извинявам се за правописа и всичко но от посочената дата в началото не съм много добре
... дано историята ви е харесала! Утре ще продължа със по интерестната част със Гледката и Приятелите !

Денят бе 18.11.2009г. Сряда, рано сутрин, станах незнайно защо във 07.30 без да съм навивал алармата на телефона, отворих очи и нежното утринно слънце погали клепачите ми, а после и самата зеница на окото ми. Не издържах много и ококорих очи. Знаех че днес не е ден като ден. Днес трябваше да поръчам букет от червени рози за любимата ми, за да е готов за 22-ри когато бе рождения и ден. Станах, пооправих се, и излезнах преди да се е върнала от нощна смяна да поръчам всичко за да я зарадвам безгранично, когато получи букета на 22-ри (от мой приятел уж цветар разносвач) във работата и, а аз да я чакам като рицър(или раЦер

Та поръчах букета от 30 кърваво червени рози (тип букета поднесен от мутрите на сватбата на Белов от филма БРИГАДА) и се прибрах чакайки любимата да се прибере. Не след дълго това и стана...
-Здравей Мило к'во прави снощи?
-Еми нищо Пухи бях с приятели на кръчма!
-И как изкарахте?
-Е как може

-Ааааами нищо същата тъпотия ... старите алкохолки пак пиеха, шефката идва ...!
-Ахам, нещо друго ... проблеми ?
-Ами не сичко друго беше ОК ...
-ОК ти да се чипкаш ли влизаш...?
-ДА... много съм изморена, къпя се и лягам!!!
–ОК, чакам да те гушкам!!!
Ще кажете айдеее пак сладникава история ... амаааа НЕ !!!
Докато момичето на живота ми се къпеше си беше оставило телефона във стаята ... Е няма мъж дето да не го погложди какво подяволите има там

Гледам неприети повиквания от един "Приятел" ... викам си хаха що па и звани на нея и обръщам натам .. и на Приети и на Пропуснати и на Набрани все неговото име ... Викам си: Е*АХ МААМУ КВО СТАВА ТУКА ?!?!?!?!? Замълчах си ... просто не посмях да гледам нещо друго и си легнахме и заспахме.
Към обяд станахме и ТЯ оново влезна да се къпе... е тогава не издържах и тръгнах да гледам ... ВТРЕЩЕЕЕНННННННН !!!!!!!!!! Какво правиш мишке, Как си заьо, Обичам те мишле ... както можете да се сетите не от мен а от "ПРИЯТЕЛ" ...
Вече аз бесен разбих алуминиевата врата на банята и с трясък влезнах ... Какво по ... Се опита да ме прекъсне тя ... Какво ли, гледам те като писано яйце а ти ... с един от бившите ми НАЙ-добри приятели !!!
-Ама мило почакаи да ти боясня...
-Какво да ми обясняваш беее !?!?!?!?
-Изчакаи ме моля те ... Моля ТЕЕЕЕ!!!
След последното моляте бях затръшнал вратата и отидох да си Порева при наистина добър, можеби истински, а и може би вече НАЙ-ДОБРИЯ ми приятел... човека който ме изслуша, позна болката в сърцето ми, понеже беше изпитал същото само че не 4 ами 9 години ... каза ми БРАТ никога ама никога не слагай к*****е преди пичовете, знаеш от кой филм е тая реплика... каквото и да е станало можеш да си СИГУРЕН че АЗ ще съм винаги зад теб !!!
На сутринта се прибрах ... а тя ме чакаше гузно на леглото със подути,зачервени очи ...
-Мило ела тука!
–За какво? За да ми изневериш пак ли? И може би със човека който смятах за най добър приятел??? Затова ли ??????
-Ти неможеш да разбереш ... просто стана нещо ... и аз несъм го искала ... просто вече ... - Вече КАКВО ???
--Моляти се не ме мрази ... просто така стана ... много те обичам още но немога повече да съм с теб ... нека си останем поне приятели!?!?!?!
Следва 2-ра част. Извинявам се за правописа и всичко но от посочената дата в началото не съм много добре

When The Passion Leads to Madness
Re: Жените, Приятелите, Гледката и още нещо по-спецялно ... Е30
Нещо само е30 - ката не я видях, ама иначе си е добра историята... И въпреки това, не е като да не е често срещана и наистина приятелите, след семейството са най-важното нещо. Просто трябва (ако можеш) да си подбереш семейството правилно
Късмет ти желая и евала на пича дето си отишъл при него, важно е да имаш такъв човек.

Късмет ти желая и евала на пича дето си отишъл при него, важно е да имаш такъв човек.

Готина е истоийката поне на мен ми харесва ама малко ''разтягай'' мн кратко вкарай повечко филми 

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
този с когото е изневерявала явно не ти е бил "приятел" ,а просто "познат" прави разлика...много малко са хората който могат да се сложат в графа "приятели" ...
наистана много кофти е така...няма смисъл да ти казвам да не плачеш и такива,прави това каквото ти се иска,защото каквото и да кажем тук ще е вятър работа...успех.
Историята не ми хареса поради факта че е реална а не измислена,и мноу кофти "фор ю" ...
наистана много кофти е така...няма смисъл да ти казвам да не плачеш и такива,прави това каквото ти се иска,защото каквото и да кажем тук ще е вятър работа...успех.
Историята не ми хареса поради факта че е реална а не измислена,и мноу кофти "фор ю" ...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Andronoff
- триногата
-

Абе кво става в тая секция?
Мъже няма ли вече?
Как ще ревеш за жена бе?
Че и ще го напишеш във форума?
Ебати амбициозните автори се навъдиха тука!
За да им се обърне внимание, пишат, че реват като жени и т.н.
Ревал си, ревал си, ма тряя ли да го казваш тука, на всеослушание?
Проверявал й телефона, поръчал рози..
Да не говорим за обръщенията към нея - пухи, мило, гушкане, чипкане..!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Можело да е пухи-усцъ,мило-аре ма,гушкане-пърдене под един юрган,чипкане-подмиване на жабатаAndronoff написа:Да не говорим за обръщенията към нея - пухи, мило, гушкане, чипкане..!
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Dpy написа:Можело да е пухи-усцъ,мило-аре ма,гушкане-пърдене под един юрган,чипкане-подмиване на жабатаAndronoff написа:Да не говорим за обръщенията към нея - пухи, мило, гушкане, чипкане..!
Мухахаххахаххаххаххахаххахахаххахахаххахах! Аве колега ти направо ме изкърти с тоя пост направо съм се сцепил от смях!
А към автора, бате няма сми да ревеш като малка пикла за тая ти приателка. Извнявай за определението но незнам на колко годинки си но от страни така изглежда. С това тя показва колко те "обича", "уважава", "държи на теб" и не на последно място колко иска да бъде с теб. Защото щом е отишла да си я търка с ония така наречен ти приятел, сам си направи изводите колко много те е обичала. Според мен тя не те е обичала а е имала превличане към теб щом толкова бързо те е предала. Случката е кофти но ще я преживееш не си го слагай много, стига си ревал защото няма сми от това. Преглътниго и гледай само напред, без да очакваш ще срещнеш жената, която ще те обича истински! Така че се стягай и не се занимавай с нея, най културно я помоли да ти върне ключовете от апартамента да си взема парцалките и да бега при възлюбения.....

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Andronoff написа::kuku:
Абе кво става в тая секция?
Мъже няма ли вече?
Как ще ревеш за жена бе?
Че и ще го напишеш във форума?
Ебати амбициозните автори се навъдиха тука!
За да им се обърне внимание, пишат, че реват като жени и т.н.
Ревал си, ревал си, ма тряя ли да го казваш тука, на всеослушание?
Проверявал й телефона, поръчал рози..
Да не говорим за обръщенията към нея - пухи, мило, гушкане, чипкане..!
![]()
![]()
И кво лошо има като си е признал че е ревал...всички мъже са го правили...а тва че не го споделят не мисля че ги прави повече мъже от другите...

Незнам ама на момичето надали и е пукало дали ще разбереш щом даже не си е направила труда да си изтрие разговорите и съобщенията..

Колега, честно не знам, не знам какво да ти кажа ...
Дръж се и не се давай !
А колкото за сълзите, няма нищо срамно ...

Дръж се и не се давай !
А колкото за сълзите, няма нищо срамно ...

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Поредната ТЪПО скалъпена историйка
А на "приателя" ти цветар му кажи че не се подаряват 2,4,6,8 и т.н. цветя ами 1,3,5...пак добре че не си написал че букет от чимшир си и бил приготвил
Е30?!?!

А на "приателя" ти цветар му кажи че не се подаряват 2,4,6,8 и т.н. цветя ами 1,3,5...пак добре че не си написал че букет от чимшир си и бил приготвил

Е30?!?!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
UltraNord написа:Следва 2-ра част. Извинявам се за правописа и всичко но от посочената дата в началото не съм много добре![]()
![]()
... дано историята ви е харесала! Утре ще продължа със по интерестната част със Гледката и Приятелите !
![]()
И втората част ще я постнеш в тази тема, нали...? По повод на правописа - това вече го броя за загубена кауза....
А ти по начало си мазохист... хем се жалва тука, хем вика "хареса ли ви"?

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528I
- Мечтае да кара: ///Мъ 5
Според мене,тези теми от личен характер и жалвани в тях, са показни за това колко са сплотени хората тук.
Щом човек споделя такива неща за живота си във форума,пред толкова хора.....форума за някои нее само форум.
Ама за автомобилен форум,това си е нож с две остриета....
сори за
Щом човек споделя такива неща за живота си във форума,пред толкова хора.....форума за някои нее само форум.
Ама за автомобилен форум,това си е нож с две остриета....
сори за

KUMHO, ако знаеш колко си прав !!!
Аз подкрепям такива истории, лично и аз имам такава публикувана тук ...

Аз подкрепям такива истории, лично и аз имам такава публикувана тук ...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз пък не смятам, че трябва да се ползва форума за лични проблеми от такъв характер..такива неща се случват, тъпо е, гадно е, боли, но се случва и трябва човек да се стегне и да го преживее някакси, но да разказваш историята (демек да я преживееш още веднъж) за мен не е начин, да преживееш случката.
виж, да ти блъсне жената е30-ката е друго
ама и т'ва се случва 
виж, да ти блъсне жената е30-ката е друго

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Авторът иска да сподели мъката си, мислейки, че ще му е по-леко... ако от това му е по-добре не виждам защо ви пречи
п.с. очакваме включване на е30-ката

п.с. очакваме включване на е30-ката

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2