Най-големите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Най-големите

Мнение от rip_curl » 03 Юли 2009, 21:06

Кой е най-големият в държавата – АЗ. Аз съм най-големият и всички работят за мен. ТИ също си най-големият и всички работят за теб. Политиците, полицаите, президента, парламента, държавата...ВСИЧКИ.
Днес минавах по жълтите павета и случайно се разминах с едно дипломатическо БМВ, задното стъкло беше свалено. Вътре седеше тежко някакъв държавен служител. Четеше вестник и за част от секундата ме погледна. В този момент видя че съм един 20-годишен мъж с невзрачен вид. Погледът му внезапно придоби зловещо-надменен вид. Прокара тънка усмивка и черната лимузина премина с рев покрай мен. Но той не знае, може би никога няма да разбере !
Няма достатъчно интелект за да осъзнае, че АЗ и ТИ сме го сложили на задната седалка в колата, НИЕ сме му позволили лукса, който той смята, че сам е постигнал. Купили сме нелепия му показен костюм, платили сме вестника, който той така тузарски скръстил крака чете. НИЕ сме опитали да направим от него личност, но той никога няма да бъде ! Никога няма да разбере, че не той казва какво става, а ние ! Лошото е, че и ние не го разбираме още.
Навярно той ще живее в лукс до края на живота си. Трябва да ни е благодарен ! Ще осъзнае, че АЗ и ТИ определяме системата, той работи за нея, за НАС. Писнало ми е от такива хора. Дори те самите дълбоко в себе си знаят, че не са незаменими. Знаят, че скоро ще бъдат заменени и това ги комплексира. Кара ги да повдигнат поне за малко самочувствието си, смазвано от ранните детски години. Така се случва когато на задната седалка стои неправилният човек. В момента няма правилен. Или поне аз така си мисля.
Това не е предизборна агитация. Всъщност е агитация, но не за партия, а за НАС – най-големите в държавата. Агитация към всеки един, който чете това. Властта е била и ще бъде в нас, ние повдигаме въпросите, слушаме отговорите и оценяваме. Написах това, въпреки че доста хора ще се смеят и няма да запомнят нито дума от него до утре. Написах го въпреки това, за да съм чист пред съвестта си, че правя нещо за нашата държава и за самосъзнанието на обикновените хора.
Искам като в нормална демократическа държава всеки да знае къде се намира в системата. Да знаят хората в костюмите и униформите, че ние сме техните работодатели, без нас те са обикновени хора от улицата. Ние да знаем, че всички тези хора от управлението трябва да заслужат уважение, да го извоюват. То не им се полага като бонус към поста, който са заели. НИЕ сме най-големите в държавата !

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 03 Юли 2009, 21:27

Не знаеш, колко си прав.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 03 Юли 2009, 22:26

Наистина си много прав човече! Точно за това трябва хората да гласуват за да може поне малко да се "мръдне" държавата в правилната посока :!:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на баба си фърчилото
Мечтае да кара: Нимбус 2000

Мнение от Pupinator » 03 Юли 2009, 23:17

С риск да звуча заядливо ... ако колата е била дипломатическа (с червен номер) ние нямаме НИЩО общо с избирането на този човек. Той най-вероятно не е българин. Иначе съм съгласен с колегата и на 5-ти всички трябва да покажем на комунистите и турците, че това е Демократична България.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rip_curl » 03 Юли 2009, 23:23

Pupinator написа:С риск да звуча заядливо ... ако колата е била дипломатическа (с червен номер) ние нямаме НИЩО общо с избирането на този човек. Той най-вероятно не е българин. Иначе съм съгласен с колегата и на 5-ти всички трябва да покажем на комунистите и турците, че това е Демократична България.

Разбирай черно БМВ дълга база с тъмни стъкла, с номер С 60** ! Говорим за България, другите държави слабо ме интересуват ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 03 Юли 2009, 23:32

Напълно съгласен с написаното по-горе!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 04 Юли 2009, 0:39

:clap:

Аватар

Мнение от Хаос » 04 Юли 2009, 3:08

Народа е последната, но и най-висшата инстанция. Винаги.
Мнозина са го забравяли, но пък тях историята не ги е забравила.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар

Мнение от TUZara` » 04 Юли 2009, 3:42

Определено си много прав,и определно имаш дар слово...имаш талант да пишеш....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Юли 2009, 6:17

Народът е казал: "Пази Боже сляпо да прогледа". Много хора не обичат да им се показва от къде са тръгнали, но който хвърчи високо пада ниско.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 04 Юли 2009, 10:04

Toneloker написа:Не знаеш, колко си прав.

+1
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 740iL

Мнение от Ludia Max » 04 Юли 2009, 12:05

Да избием "кучетата". javascript:emoticon(':bang:')

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Юли 2009, 12:20

:bgflag: :yes: :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Юли 2009, 17:19

Валаста произтича от народа-записано е в конституцията на България,просто наистина трябва да покажем на власт имащите че АЗ,Ти и ние сме управляващите и шефовете,в нито една фирма по света служителите не се избират по обещания а по автобиография,както и за взети погрешно решения търпят наказателни санкции,само у нас и само в политиката всичко е безнаказано,това статукво трябва да се промени...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 04 Юли 2009, 17:38

Браво за поста! Всичко което е казано е на място и трябва да си дадем гласа за да не позволим ДПС да ни командва! :clap:
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории