Направо "страхотна" история..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Направо "страхотна" история..

Мнение от doomy525 » 13 Юни 2009, 22:35

Вчера оставих колата в 1 сервиз да й сменят динамото. Днеска сутринта пристигна и ми се обадиха, че колата е готова и да отида да си я взема. Понеже не бях в града накарах баща ми да отиде. Докато излизал от сервиза някакъв с някаква Лада го натрисал отстрани, а отдясно е имало спряна кола и от удара BMW-то се удря и в нея и се получава нещо като сандвич. Сега търся задна броня и калника е за изправяне. Ето и снимки

Изображение

Изображение (ето го и дядката..)

Изображение (eто го натиснатия калник..)

Изображение (добре, че стоповете са останали здрави..)

А ето и щетите по ладата..

Изображение

Вярно, че по правила е виновен баща ми, но даже няма и спирачен път. Този е поне на 75 години. Защо подяволите не им се отнемат книжките на 50 или поне да държат наново изпит след всеки 15 години стаж. Направо нямам думи, таман беше готова и сега отново в сервиз..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 13 Юни 2009, 22:42

Неприятна случка!
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Направо "страхотна" история..

Мнение от Е.Димитров » 13 Юни 2009, 23:57

doomy525 написа:Вчера оставих колата в 1 сервиз да й сменят динамото. Днеска сутринта пристигна и ми се обадиха, че колата е готова и да отида да си я взема. Понеже не бях в града накарах баща ми да отиде. Докато излизал от сервиза някакъв с някаква Лада го натрисал отстрани, а отдясно е имало спряна кола и от удара BMW-то се удря и в нея и се получава нещо като сандвич. Сега търся задна броня и калника е за изправяне. Ето и снимки

Изображение

Изображение (ето го и дядката..)

Изображение (eто го натиснатия калник..)

Изображение (добре, че стоповете са останали здрави..)

А ето и щетите по ладата..

Изображение

Вярно, че по правила е виновен баща ми, но даже няма и спирачен път. Този е поне на 75 години. Защо подяволите не им се отнемат книжките на 50 или поне да държат наново изпит след всеки 15 години стаж. Направо нямам думи, таман беше готова и сега отново в сервиз..

Неприятно...но защо след като баща ти е виновен да вземат книжката на другия неразбирам???

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 14 Юни 2009, 0:28

Защото нямат рефлекси, защото не могат да преценяват ситуациите правилно, защото просто вече не стават за шофиори. А тези, които се смятат трябва да държат изпити отново..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Юни 2009, 4:16

Прати баща си първо :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 14 Юни 2009, 6:14

абе скапана случка,при малко повече внимание ос страна на човека с ладата нямаше да се случи :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 14 Юни 2009, 8:34

вчера същата история 1 дава мигач да се изнася в другата лента не го гаси и 1 дядка с 1 жигула от стопа тръгва защото оня има мигач и си мисли че ще завива и има яко псуване лопане на врати и жигула с вратите в завоя :twisted: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 14 Юни 2009, 9:26

Ами баща ти да не би да е под 50 че му даваш да ти кара колата това е супер неправилно мислене има си правила и те се спазват от всички.В случая баща ти си е виновен и вярно,че е гадно да ти смачкат така колата ама не можеш да обвиняваш другия човек защото не ми се вярва дядката де е карал Ладата с неква супер бърза скорост.
Последна промяна nik4o на 14 Юни 2009, 9:41, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 14 Юни 2009, 9:32

павката написа:абе скапана случка,при малко повече внимание ос страна на човека с ладата нямаше да се случи :roll:

Павка,ти май не гледаш снимките.На колегата бащата ударя ладата а не обратно.Не знам само защо изкарвате човека виновен.Ами ако не беше ладата а мотор?На всеки може да се случи важното е,че няма пострадали.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 14 Юни 2009, 9:44

язък за ладата :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 14 Юни 2009, 9:51

Аз по снимките ако преценявам - БМВто е излизало на заден ход и май бащата на автора не е гледал има ли коли.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 14 Юни 2009, 9:59

Е то точно така си е станало БМВ-то е ударило Ладата в калника докато е излизало на заден ход

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 14 Юни 2009, 10:02

Надявам се, че си имал гражданска отговорност, за да може "дядката" да си вземе парите за смачканата кола. При абсолютната вина на баща ти, как пък не те е поне малко срам да обвиняваш другия шофьор? И разбира се, веднага се намират подмазвачи, които да кажат колко е лош "дядката" и че е можело на внимава повече. Зашото той е с лада, а баща ти с БМВ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 14 Юни 2009, 10:27

А ти как можеш да осъждаш толкова уверено без да си бил там, ако дядката е карал със съобразена скорост за тясната улица и е имал адекватна реакция на ситуацията т.е. да натисне спирачките е нямало да има проблем. На няколко пъти из тесни квартални улици на 10см от дясно ми минават коли с поне 80км/ч, вярно е че са с предимство, ама на метър и половина под земята това няма значение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 14 Юни 2009, 11:04

Първо не оневинявам баща ми. Второ точно на този завой е много гаден и всеки се засилва, но когато се изкарва колата от сервиза винаги има някой да гледа дали идват коли. Баша ми е спрял, огледал се, както той, така и хората от сервиза и тръгнал. СЛед 2 секунди се чул удара. Няма и спирачен път, а отсреща идвало такси според думите на дядото. Е като е идвало такси не може ли да намали?

Следваща

Назад към Страхотни истории