Направо "страхотна" история..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Направо "страхотна" история..
Вчера оставих колата в 1 сервиз да й сменят динамото. Днеска сутринта пристигна и ми се обадиха, че колата е готова и да отида да си я взема. Понеже не бях в града накарах баща ми да отиде. Докато излизал от сервиза някакъв с някаква Лада го натрисал отстрани, а отдясно е имало спряна кола и от удара BMW-то се удря и в нея и се получава нещо като сандвич. Сега търся задна броня и калника е за изправяне. Ето и снимки
(ето го и дядката..)
(eто го натиснатия калник..)
(добре, че стоповете са останали здрави..)
А ето и щетите по ладата..
Вярно, че по правила е виновен баща ми, но даже няма и спирачен път. Този е поне на 75 години. Защо подяволите не им се отнемат книжките на 50 или поне да държат наново изпит след всеки 15 години стаж. Направо нямам думи, таман беше готова и сега отново в сервиз..

Вярно, че по правила е виновен баща ми, но даже няма и спирачен път. Този е поне на 75 години. Защо подяволите не им се отнемат книжките на 50 или поне да държат наново изпит след всеки 15 години стаж. Направо нямам думи, таман беше готова и сега отново в сервиз..
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Направо "страхотна" история..
doomy525 написа:Вчера оставих колата в 1 сервиз да й сменят динамото. Днеска сутринта пристигна и ми се обадиха, че колата е готова и да отида да си я взема. Понеже не бях в града накарах баща ми да отиде. Докато излизал от сервиза някакъв с някаква Лада го натрисал отстрани, а отдясно е имало спряна кола и от удара BMW-то се удря и в нея и се получава нещо като сандвич. Сега търся задна броня и калника е за изправяне. Ето и снимки(ето го и дядката..)
(eто го натиснатия калник..)
(добре, че стоповете са останали здрави..)
Неприятно...но защо след като баща ти е виновен да вземат книжката на другия неразбирам???
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
вчера същата история 1 дава мигач да се изнася в другата лента не го гаси и 1 дядка с 1 жигула от стопа тръгва защото оня има мигач и си мисли че ще завива и има яко псуване лопане на врати и жигула с вратите в завоя

- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
Ами баща ти да не би да е под 50 че му даваш да ти кара колата това е супер неправилно мислене има си правила и те се спазват от всички.В случая баща ти си е виновен и вярно,че е гадно да ти смачкат така колата ама не можеш да обвиняваш другия човек защото не ми се вярва дядката де е карал Ладата с неква супер бърза скорост.
Последна промяна nik4o на 14 Юни 2009, 9:41, променена общо 1 път
павката написа:абе скапана случка,при малко повече внимание ос страна на човека с ладата нямаше да се случи
Павка,ти май не гледаш снимките.На колегата бащата ударя ладата а не обратно.Не знам само защо изкарвате човека виновен.Ами ако не беше ладата а мотор?На всеки може да се случи важното е,че няма пострадали.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз по снимките ако преценявам - БМВто е излизало на заден ход и май бащата на автора не е гледал има ли коли.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Надявам се, че си имал гражданска отговорност, за да може "дядката" да си вземе парите за смачканата кола. При абсолютната вина на баща ти, как пък не те е поне малко срам да обвиняваш другия шофьор? И разбира се, веднага се намират подмазвачи, които да кажат колко е лош "дядката" и че е можело на внимава повече. Зашото той е с лада, а баща ти с БМВ.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А ти как можеш да осъждаш толкова уверено без да си бил там, ако дядката е карал със съобразена скорост за тясната улица и е имал адекватна реакция на ситуацията т.е. да натисне спирачките е нямало да има проблем. На няколко пъти из тесни квартални улици на 10см от дясно ми минават коли с поне 80км/ч, вярно е че са с предимство, ама на метър и половина под земята това няма значение
Първо не оневинявам баща ми. Второ точно на този завой е много гаден и всеки се засилва, но когато се изкарва колата от сервиза винаги има някой да гледа дали идват коли. Баша ми е спрял, огледал се, както той, така и хората от сервиза и тръгнал. СЛед 2 секунди се чул удара. Няма и спирачен път, а отсреща идвало такси според думите на дядото. Е като е идвало такси не може ли да намали?
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2