КАТ меид ин БГ %^&$%*$%((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
КАТ меид ин БГ %^&$%*$%((
Е са ше ви каа една супер яка исторя
Днеска, отувам у КАТ да си регистрирам тоалетната. Купих я от друг град. си4ко е префарлено без проблеми имам си4ки документи за колата, талони малони, и кашон бумаги.
Оба4е неам Ли4на Карта. Шото не ми требе, не сам живал у БГ 10 години и сам си барсал газа с нея.
И она коза ми вика- НЕ СТАА МЛАДЕЖ требе ти ЛИ$НА КАРТА,
А АЗ и даам ПАСПОРТ - ЛЕГАЛЕН БГ ИЗДАДЕН $ЕРВЕН ПАСПОРТ.
НЕ И НЕ.
Аз и казах Е*и си маиката аз си слагам хамериканските номера и си я карам.
МРАЗЯ БГ В $ЕРВАТА> НЕАМ ТАРПЕНИЕ ДА СЕ МАХАМ ОТ ТУКА...
КАТ = HELL
НЕМА ТАКАВА ДАРЖАВА ВЕРВАИТЕ.
ПИИС
Днеска, отувам у КАТ да си регистрирам тоалетната. Купих я от друг град. си4ко е префарлено без проблеми имам си4ки документи за колата, талони малони, и кашон бумаги.
Оба4е неам Ли4на Карта. Шото не ми требе, не сам живал у БГ 10 години и сам си барсал газа с нея.
И она коза ми вика- НЕ СТАА МЛАДЕЖ требе ти ЛИ$НА КАРТА,
А АЗ и даам ПАСПОРТ - ЛЕГАЛЕН БГ ИЗДАДЕН $ЕРВЕН ПАСПОРТ.
НЕ И НЕ.
Аз и казах Е*и си маиката аз си слагам хамериканските номера и си я карам.
МРАЗЯ БГ В $ЕРВАТА> НЕАМ ТАРПЕНИЕ ДА СЕ МАХАМ ОТ ТУКА...
КАТ = HELL

НЕМА ТАКАВА ДАРЖАВА ВЕРВАИТЕ.
ПИИС
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз па в твоя тон да ти кажа, че като отидете да гастербайтерствате по други държави далеч не ставате големата работа, щото видиш ли чистите нечия тоалетна или берете на сър Хенри ягодите за нек'ви смешни пари. И това 'щото сте прекалено големи калмуци да се реализирате тук, където има възможности вече, ама не.
Като си мразиш БГ к'во си се върнал тука?
Аре аман от разни гастербайтери, заради такива ни мразят по чужбина и като отида на почивка в Гърция ме мислят за руснак, а като кажа че съм българин им падат ченетата.
Аре аман от разни гастербайтери, заради такива ни мразят по чужбина и като отида на почивка в Гърция ме мислят за руснак, а като кажа че съм българин им падат ченетата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега Archangel ,има някакъв процетн истина в поста ти,но в никой случай всичко
И не е приятно на никой да чете такива силни и обидни категоризиращи постове
,първо ,че не си напълно прав и второ,че не знаеш теб самия къде ще те отведе съдбата или обстоятелствата
Иначе,по темата-ами колега и в чужбина си е така-въпреки че сме в ЕУ,личната карта важи само за пътуване-всичко друго се прави само и единствено с червен паспорт.. И така..
А на какъв етап от общественото си развитие е нашата държава е друга и безкрайна тема май.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Може и да има само процент истина, но съм се нагледал на мои познати, приятели и дори близки, които говорят глупости за България, понеже им липсва къде късмет, къде умствена възможност да се реализират тук. На мен пък ми е обидно да виждам как някой, който не е живял в България 10 години категоризира, че мрази държавата си в червата. Не съм чак такъв патриот, ама аман вече.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:Аз па в твоя тон да ти кажа, че като отидете да гастербайтерствате по други държави далеч не ставате големата работа, щото видиш ли чистите нечия тоалетна или берете на сър Хенри ягодите за нек'ви смешни пари. И това 'щото сте прекалено големи калмуци да се реализирате тук, където има възможности вече, ама не.
za twoe svedenie imam PhD in Accounting, i ne sam 4istil kenfi kato poserkovskite gasterbaiteri a raboteh v Goldman Sachs. V BG sam za malko sa shtastie ne zavinagi.
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
pLaM3N написа:Научи се да говориш/пишеш на БГ и заповядай отново в КАТ и тогава пак пиши във форума !
Ако ще и 100 години да си бил в чужбина, лична та ти карта е документ за самоличност !
Nadqvam se razbirash ot sarkasm. LK nqmam i nikoga nqma da imam. Imam PASSPORT.
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:Може и да има само процент истина, но съм се нагледал на мои познати, приятели и дори близки, които говорят глупости за България, понеже им липсва къде късмет, къде умствена възможност да се реализират тук. На мен пък ми е обидно да виждам как някой, който не е живял в България 10 години категоризира, че мрази държавата си в червата. Не съм чак такъв патриот, ама аман вече.
hehehehehehehe ne sam se realiziral v BG., ami kak da se realiziram be BATENCE
RABOTEH SUPER QKA RABOTA BATE - U GOLDMAN ama shibanite evrei ni ebaha maikata....
a sega kak gleam i tuka iz BG VI UDARI KRAZATA HAHAHAH
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:...а като кажа че съм българин им падат ченетата.
BTW , nikoga ne kazvam che swam bulgarin. Samo po ediniq ot pasportite mi pishe taka.
e zaradi takiva kato tebe partioti ste na takova dereje.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Оправи си Българския че си смешен бре доктореее...добре де, а в САЩ като ти искат няк'ф документ и не го носиш... кво става.
Има си правила навсякъде, интересно в Сащ така ли ги спазваш незнам. И това ПиЕичДи тука ще си по полезен отколкото там, и като не казваш, че си българче шо праиш по бъгарско бре те питам язе тебе а. Поради что се срамиш да се назовеш бугарин а???
Има си правила навсякъде, интересно в Сащ така ли ги спазваш незнам. И това ПиЕичДи тука ще си по полезен отколкото там, и като не казваш, че си българче шо праиш по бъгарско бре те питам язе тебе а. Поради что се срамиш да се назовеш бугарин а???
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Мога само да ти пожелая, да стигнеш "американската мечта". Само че това никога няма да се случи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и каква е "Хамериканската мечта" цял живот лизинг,децата лизинг,децата на децата лизинг......и накрая мине някое торнадце и си ебе майката 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Лошото е че такива като автора си мислят, че всъщност стават нещо повече от другите като са били "10 години в чужбина". Ама ти си никой в тая чужбина, бе ей, къде си тръгнал да плюеш по България и от каква позиция го правиш?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Отишъл си в САЩ и си станал пълен малоумник - също като тях.. най-жалкото е че идваш тука и го показваш, какво искаш да ни кажеш - демонстрираш комплекси ли ?
Като ще се дистанцираш твой проблем, що идваш да си избиваш комплексите тука и да се правиш на големия пич ?
Квото и да правиш си се родил българин, жалко че само простотията и комплексите си наследил.
Както и там, така и тука - има успели ама има и бедни, да не говорим че кризата от САЩ дойде.
Ходи си избивай комплексите някъде другаде.. като не ти стига акъла да се оправиш в България - БЕГАЙ, никой от тука не реве за тебе.
Като ще се дистанцираш твой проблем, що идваш да си избиваш комплексите тука и да се правиш на големия пич ?
Квото и да правиш си се родил българин, жалко че само простотията и комплексите си наследил.
Както и там, така и тука - има успели ама има и бедни, да не говорим че кризата от САЩ дойде.
Ходи си избивай комплексите някъде другаде.. като не ти стига акъла да се оправиш в България - БЕГАЙ, никой от тука не реве за тебе.

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2