Чуйте само !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
Чуйте само !
Този понеделник с приятеля ми се прибирахме към къщи, той кара доста дръзко, няма нерви да чака и почти винаги се озоваваме в насрещното. Случката се развива малко преди Културния дом в "Надежда". Един бакшиш пак оттам- аз не забелязах, но явно гаджето - да, защото изведнъж почти освирепя и изкрещя нещо от сорта на "Тоя ми се прави на тарикат - караше към мене", по онзи начин като те сплашват и въртят волана ту към теб, ту в другата посока, при което обръща да го догони - но обръщането си беше - бърррр- колата почти се завъртя (голф- спортен), свирят гуми по асфалта, малко наляво - надясно, докато я изправи и овладее и газззз след бакшиша. Догонваме го , яки спирачки- щото той си се движеше сравнително бавно, а нашта инерция бе доста голяма, стъклото надолу- разправии- ти на къв ми се правиш - притискане до мантинелката в дясно- бакшиша се опитва да се изплъзне- дава ту газ, ту спирачки, най- накрая спряха и двамата и вече ще излизат да си налитат на бой- аз умрях от страх
Оня имаше клиент и той става и двамата тръгват да излизат и към нашта кола, вече ще отварят вратите, а моят човек едва го ударжах да не слезне, поизчака ги до последно и газззззз. Таксито след нас- борба за лента и вече към централна гара - як завой надясно как не се превъртя колата не знам- таксито остана зад нас, пак дразнене- абе шоуто беше невероятно, гонката повдигна адреналина адски много- през това време, докато траеше това- се чувстваш невероятно- не виждаш другите коли, все едно пътят е само твой - постреснах се , ама след това като се сещам- наистина си беше action !
и не успях да се въздържа и да не ви го разкажа
the Brazen Mistress of Whimzzz

- Pako
-
отг::Чуйте само !
Лелей то си е било голямо преживяване ! Можело е и зле да завърши, ама важното е че не е :-)
Unleash The Power Of Porsche !:-)
Unleash The Power Of Porsche !:-)
:-)
И аз като бях по-малък се впечатлявах от такива неща... И внимавайте със спортния голф, защото той не става за бързо каране в града. Все пак не е БМВ!
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
мда бакшишите са тъпи парчета ... да не казвам най-тъпите на пътя
кат видя жълта колаи се изприщвам 

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Abe imali ste kusmet vse pak ima i neopitni shofiori koito ne znaiat kak da reagirat kato vi vidat. Mogli ste da napravi mnogo zestoka katastrofa! Ne mislia che tova e za hvalene. Az lichno ne bih se pohvalil s takova neshto zashtoto ste zastrashili zivota na mnogo hora i ne samo tehnia kakto taka i vashia. Da karash v nasreshnoto ne e geroistvo. Onzi s Golf-a moze i da e bil goliam nervak ia si predstavete ako e ima oruzi v nego kakvo bi stanalo? Niamam dymi... Tyk vse pak chetat i malki deca
i budeshti shofiori! A vie si karate ei taka za kef v nasreshnoto... Niamam dymi!

- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
веднъж се живее
пък и ти не се стягай толкоз- сигурна съм, че имаш и ти какво да разкажеш
А що се отнася до хвалба - не се хваля, просто никога досега не беше ми се случвало подобно преживяване- бърррр
пък и ти не се стягай толкоз- сигурна съм, че имаш и ти какво да разкажеш
А що се отнася до хвалба - не се хваля, просто никога досега не беше ми се случвало подобно преживяване- бърррр
- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
и маршрутките също
грозни , досадни да не ги *** аха
- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
мдаааам
да беше един баварец...мммммммм

Tuk triabwa da se syglasia s Paradox. Takiwa izpylnenia se nerazumni i zastrashawashti jiwota na newinni shofiori i minuwachi. Kato bakshisha se e prawil na otworen, wzimate mu nomera i se obajdate w policiata.
Dowoda che 'wednyj se jiweelo' e edno ot naj-glupawite oprawdania, koito niakoga sym chuwal. Ako na teb ne ti se jiwee osobenno, moje bi na niakoi drug, koito se mogli da otnesete po pytia, mu se e jiweelo, ne si li pomislila za towa?!?
Dowoda che 'wednyj se jiweelo' e edno ot naj-glupawite oprawdania, koito niakoga sym chuwal. Ako na teb ne ti se jiwee osobenno, moje bi na niakoi drug, koito se mogli da otnesete po pytia, mu se e jiweelo, ne si li pomislila za towa?!?
- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
ла ла ла, ла ла ла
- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
:)
Още на срещата на 10.03 имахме идея и той да дойде с мен, но в последния момент му се наложи да отсъства от София и така си остана само идея , надявам се да не пропусне обаче и априлската среща
Поздрави

Поздрави
Saglasiavam se s panterata 4e 4ovek nemoje da jivee bez trypka i sy6to i az mrazia IMANIARITE za6toto minalata godina edin kato me blasna ot zad napravo 6te6e da mi otkysne glavata poneje be6e ianuari i ima6e led az ne mojah da reagiram za6toto pred men na tri metra ima6e druga kola i napravo stanah na sandvi4-tova se slu4i na hemeseto v Mladost -obiasnenieto na IMANIARA be6e 4e opela niamal takiva spira4ki kato na BMW-to.kofti istoria ama kakvo da pravi6.Polojenieto pri men e UDAR SLED UDAR I BOIA SLED BOIA.Gotinoto e 4e pone boiata nikoga ne dava razlika i 4e na gajeto ba6ta i e tenikidjia i boiadjia.Znam i edna mnogo typa pogovorka koiato ne bih jelal nikoi ot nas da ia praktikuva tia e "KARAI BYRZO,UMRI MLAD ZA DA BYDE6 KRASIV TRUP"
JIVEI ZA KUPONA
JIVEI ZA KUPONA
- diva kotka
- кандидат ентусиаст
-
;)
Гепи сладур !
Поздрави
Поздрави
22 мнения