Толерантност +
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Толерантност +
Снощи в пика първа кола съм, а зад мен вече некви нервни 20 шофера бибиткат и сумтят, а аз си чакам потока от коли по булеварда (срещу министерството на външните работи) за да направя обратен завой, и виждам че приближава доста засилила бежава е39-ка... беше последна кола от потока, но въпреки това намали и спря, за да ме пропусне, а точно 3 минути преди това една е-60ка щеше да направи ПТП, защото наби спирачките виждайки, че никой не ебава да ме пусне за престрояване.. ЕВАЛА НА ТИЯ ХОРА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БМВИСТИ, КОИТО МИ ПЪЛНЯТ СЪРЦЕТО ВСЕКИ ДЕН !
ПС: Респект и за колегата с иската, спрял да помогне, когато около 1 часа през ноща ми спря бензиновата помпа
ПС: Респект и за колегата с иската, спрял да помогне, когато около 1 часа през ноща ми спря бензиновата помпа

- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3

помня си аз миналата година ... на една пешеходна патека се бяха събрали 10-тина човека ... и една X5 застана между двете ленти и задържа цялото движение само и само да минат пешеходците (включително и аз) .. до този момент никой не ебаваше да спре .. вички минаваха с по 70-80 км/ч .. това пред Папараци в Пловдив ..

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
И аз съм от спиращите и изчакващите и ми става едно хубаво като ми благодарят тези, които съм пуснал да минат (я с аварийни, я махат с ръка..).
Ако сами не си помагаме един на друг, няма кой да ни помогне..
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
абсолютно///M3-E36 написа:И аз съм от спиращите и изчакващите и ми става едно хубаво като ми благодарят тези, които съм пуснал да минат (я с аварийни, я махат с ръка..).

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Абе хора много странно...Чета доста форуми, не карам БМВ, но уважавам марката и потребителите на форума Ви. Тези от вас дето четат и те по други форуми, сигурно сте забелязали, че всички са праведни, всички спират на пешеходната, всеки пуска коли да минават...
Как става така, че като излезем на пътя и сме като на война?! Наясно съм , че не всички са в някой си клуб или форум и все пак ?!
Бати зверовете сме станали
Как става така, че като излезем на пътя и сме като на война?! Наясно съм , че не всички са в някой си клуб или форум и все пак ?!
Бати зверовете сме станали

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Знаете ли кое е най-дразнещото!?!?
Точно когато си в настроение и си спокоен и пускаш колегите, които в същото време се движат по улицата, се появява един МАЛОУМНИК (или няколко), които с 2 маневри ти скапват деня .. оттам нататък всички знаем какво се случва ..
Точно когато си в настроение и си спокоен и пускаш колегите, които в същото време се движат по улицата, се появява един МАЛОУМНИК (или няколко), които с 2 маневри ти скапват деня .. оттам нататък всички знаем какво се случва ..
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
menchev написа:евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка!
Ако започнем да бъдем толерантни на 100% към колегите, които карат БМВ .. но към 100% от колегите, които карат БМВ - това ще е огромна стъпка към промяната на мисленето на хората на улиците ..
Ще започнем да бъдем толерантни към нашите колеги, след това към колегите с други марки автомобили и накрая всичко ще сме щастливи и ще има много по-малко загинали хора и по-малко ПТП..
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
а БЕ кво ви става?6то треа сме толератни само по между си?ква е тая пренебрежителност кам водачите на голф,опел,форд.....те са са6тите като нас.........преди да са карали БМВ.те не са ни Врагове просто не са сядали в баварец.нека бъдем по добри към всички!!!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Runnaway написа:menchev написа:евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка!
Ако започнем да бъдем толерантни на 100% към колегите, които карат БМВ .. но към 100% от колегите, които карат БМВ - това ще е огромна стъпка към промяната на мисленето на хората на улиците ..
Ще започнем да бъдем толерантни към нашите колеги, след това към колегите с други марки автомобили и накрая всичко ще сме щастливи и ще има много по-малко загинали хора и по-малко ПТП..
Сигурно си наясно, че на голям процент от каращите БМВ не им пука дали карат БМВ или Мерцедес или Опел ... и за тях БМВ-то е просто поредната кола. Но както и да е... аз съм толерантен на пътя към всички участници в движението, независимо каква кола шофират, когато го правя се чувствам добре

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Wolfen написа:Runnaway написа:menchev написа:евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка!
Сигурно си наясно, че на голям процент от каращите БМВ не им пука дали карат БМВ или Мерцедес или Опел ... и за тях БМВ-то е просто поредната кола. Но както и да е... аз съм толерантен на пътя към всички участници в движението, независимо каква кола шофират, когато го правя се чувствам добре
Аз също съм толерантен, но много се дразня като пусна някого и като не покаже грам благодарност, а пускането на аварийките или махването с ръка не струват пари .. доколкото си спомням!
откакто черен голф 2 с пернишки номер ме пусна на околовръстното с което ми спаси половината предница на колата съм толерантен към всички никога нема да го забравя аз също пускам пешаци и много ме кефи когато съм със скъпа кола всички си траят когато съм с пижо :еи идиот така ли се спира бе да ти е маиката 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
Runnaway написа:Wolfen написа:Runnaway написа:menchev написа:евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка!
Аз също съм толерантен, но много се дразня като пусна някого и като не покаже грам благодарност, а пускането на аварийките или махването с ръка не струват пари .. доколкото си спомням!
кога прави6 добро,не чекаи отплата.....
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3