Толерантност +

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Толерантност +

Мнение от Superexstatic » 06 Ное 2008, 15:03

Снощи в пика първа кола съм, а зад мен вече некви нервни 20 шофера бибиткат и сумтят, а аз си чакам потока от коли по булеварда (срещу министерството на външните работи) за да направя обратен завой, и виждам че приближава доста засилила бежава е39-ка... беше последна кола от потока, но въпреки това намали и спря, за да ме пропусне, а точно 3 минути преди това една е-60ка щеше да направи ПТП, защото наби спирачките виждайки, че никой не ебава да ме пусне за престрояване.. ЕВАЛА НА ТИЯ ХОРА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БМВИСТИ, КОИТО МИ ПЪЛНЯТ СЪРЦЕТО ВСЕКИ ДЕН !

ПС: Респект и за колегата с иската, спрял да помогне, когато около 1 часа през ноща ми спря бензиновата помпа :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 06 Ное 2008, 15:44

:bowdown: :bowdown: :bowdown: респект
помня си аз миналата година ... на една пешеходна патека се бяха събрали 10-тина човека ... и една X5 застана между двете ленти и задържа цялото движение само и само да минат пешеходците (включително и аз) .. до този момент никой не ебаваше да спре .. вички минаваха с по 70-80 км/ч .. това пред Папараци в Пловдив .. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 06 Ное 2008, 16:20

И аз съм от спиращите и изчакващите и ми става едно хубаво като ми благодарят тези, които съм пуснал да минат (я с аварийни, я махат с ръка..).
Ако сами не си помагаме един на друг, няма кой да ни помогне..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Ное 2008, 16:26

///M3-E36 написа:И аз съм от спиращите и изчакващите и ми става едно хубаво като ми благодарят тези, които съм пуснал да минат (я с аварийни, я махат с ръка..).
Ако сами не си помагаме един на друг, няма кой да ни помогне..
абсолютно :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 06 Ное 2008, 17:03

Абе хора много странно...Чета доста форуми, не карам БМВ, но уважавам марката и потребителите на форума Ви. Тези от вас дето четат и те по други форуми, сигурно сте забелязали, че всички са праведни, всички спират на пешеходната, всеки пуска коли да минават...
Как става така, че като излезем на пътя и сме като на война?! Наясно съм , че не всички са в някой си клуб или форум и все пак ?!
Бати зверовете сме станали :(

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 06 Ное 2008, 17:40

:bgflag::driving: + :bgflag::driving: => :box: + :box: + :bang: + :cop:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 06 Ное 2008, 17:42

независимо кво караме,треа сме хора преди всичко

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 17:49

Знаете ли кое е най-дразнещото!?!?

Точно когато си в настроение и си спокоен и пускаш колегите, които в същото време се движат по улицата, се появява един МАЛОУМНИК (или няколко), които с 2 маневри ти скапват деня .. оттам нататък всички знаем какво се случва ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 06 Ное 2008, 18:21

евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка! :yes:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 18:29

menchev написа:евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка! :yes:

Ако започнем да бъдем толерантни на 100% към колегите, които карат БМВ .. но към 100% от колегите, които карат БМВ - това ще е огромна стъпка към промяната на мисленето на хората на улиците ..

Ще започнем да бъдем толерантни към нашите колеги, след това към колегите с други марки автомобили и накрая всичко ще сме щастливи и ще има много по-малко загинали хора и по-малко ПТП..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 06 Ное 2008, 18:50

а БЕ кво ви става?6то треа сме толератни само по между си?ква е тая пренебрежителност кам водачите на голф,опел,форд.....те са са6тите като нас.........преди да са карали БМВ.те не са ни Врагове просто не са сядали в баварец.нека бъдем по добри към всички!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 06 Ное 2008, 18:52

Runnaway написа:
menchev написа:евала на колегите с БМВ-тата,най-истинската общост е това на хората с тази марка! :yes:

Ако започнем да бъдем толерантни на 100% към колегите, които карат БМВ .. но към 100% от колегите, които карат БМВ - това ще е огромна стъпка към промяната на мисленето на хората на улиците ..

Ще започнем да бъдем толерантни към нашите колеги, след това към колегите с други марки автомобили и накрая всичко ще сме щастливи и ще има много по-малко загинали хора и по-малко ПТП..

Сигурно си наясно, че на голям процент от каращите БМВ не им пука дали карат БМВ или Мерцедес или Опел ... и за тях БМВ-то е просто поредната кола. Но както и да е... аз съм толерантен на пътя към всички участници в движението, независимо каква кола шофират, когато го правя се чувствам добре :)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 19:00

Wolfen написа:
Runnaway написа:

Сигурно си наясно, че на голям процент от каращите БМВ не им пука дали карат БМВ или Мерцедес или Опел ... и за тях БМВ-то е просто поредната кола. Но както и да е... аз съм толерантен на пътя към всички участници в движението, независимо каква кола шофират, когато го правя се чувствам добре :)

Аз също съм толерантен, но много се дразня като пусна някого и като не покаже грам благодарност, а пускането на аварийките или махването с ръка не струват пари .. доколкото си спомням!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 06 Ное 2008, 19:10

откакто черен голф 2 с пернишки номер ме пусна на околовръстното с което ми спаси половината предница на колата съм толерантен към всички никога нема да го забравя аз също пускам пешаци и много ме кефи когато съм със скъпа кола всички си траят когато съм с пижо :еи идиот така ли се спира бе да ти е маиката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 06 Ное 2008, 19:28

Runnaway написа:
Wolfen написа:
Runnaway написа:

Аз също съм толерантен, но много се дразня като пусна някого и като не покаже грам благодарност, а пускането на аварийките или махването с ръка не струват пари .. доколкото си спомням!

кога прави6 добро,не чекаи отплата.....

Следваща

Назад към Страхотни истории