Drift what ya brung - Santa pod 25oct08 + видео на 2ра стр
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Drift what ya brung - Santa pod 25oct08 + видео на 2ра стр
в една друга тема бях писал че искам да се науча да дрифтя добре и сега работя по въпроса
вчера ходихме на дрифт ден и няма таква лудница - 50 коли, супер добра организация и гумаджия на място, какво повече му трябва на човек? аааа, повече 19ки защото гумаджията имаше само няколко чифта и след като скъсах 3 от тях нямаше какво повече да сложим
2 плаца за донъти и осморки, 2 писти бъбреци и една голяма писта, ние направихме голямо БГ присъствие - аз с купето, стани с е46 м3, емо с С14 и иво с С14, каспъра и сашо бяха по снимките и возенето но да се надяваме че следващия път ще са с кола. отделно още много други хора които бяха дошли за да зяпат и да се грижат за барбекюто.....просто перфектния ден.
ето малко снимки от един англичанин, чакам сашо да качи неговите и да обработи видеото
ето го и емо
ето и малко от другите коли
с38б38 вътре
няма такъв изверг!

2 плаца за донъти и осморки, 2 писти бъбреци и една голяма писта, ние направихме голямо БГ присъствие - аз с купето, стани с е46 м3, емо с С14 и иво с С14, каспъра и сашо бяха по снимките и возенето но да се надяваме че следващия път ще са с кола. отделно още много други хора които бяха дошли за да зяпат и да се грижат за барбекюто.....просто перфектния ден.
ето малко снимки от един англичанин, чакам сашо да качи неговите и да обработи видеото

ето го и емо

ето и малко от другите коли

с38б38 вътре

няма такъв изверг!

Последна промяна oxam на 27 Окт 2008, 18:00, променена общо 1 път

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- oxam
- младши ентусиаст
-
plradev написа:Гадове такива ,що ни дразните![]()
![]()
за да почнат и в БГ да се организират такива неща

а видеотата като сашо се наспи и ги обработи

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Те нямат почивен ден метро, практикер и другите, които имат големи паркинги.. Ама може да се измисли нещо (реклама дето викаш) 

- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
oxam написа:plradev написа:Гадове такива ,що ни дразните![]()
![]()
за да почнат и в БГ да се организират такива нещасамо като идея - трябва голям паркинг с добър асвалт - съберете се, говорете с метро,кауфланд или някой друг голям магазин, кажете че иската да направите "ивент"/мероприятие в неработен за тях ден на техния паркинг, поднесете така нещата че ще е реклама за магазина (което е истина) и действайте. винаги може да се разберете по някакъв начин...щом в англия се случва където са пъти по-строги и има какви ли не норми и изисквания (еди колко си линейки/пожарни на еди колко си хора) значи и в бг може да стане.
а видеотата като сашо се наспи и ги обработиаз не си носех камерата
Знаеш,че в България такова мероприятие е почти невъзможно поради ред причини.Не искам да ги изброявам всичките,но те са все финансови от страна на участниците и комерсиални от страна на организаторите или "сътрудниците"....Ние тук седим и цъкаме(тц,тц,тц) пред компютрите,но когато стане въпрос за поемане на някаква инициатива ,всеки си наляга парцалите ..... Не ми се разсъждава повече ,защото лично за мен изход няма ,но наистина ви се радвам за това което имате възможност да правите.Поздрави!!!!

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- oxam
- младши ентусиаст
-
plradev написа:oxam написа:plradev написа:Гадове такива ,що ни дразните![]()
![]()
за да почнат и в БГ да се организират такива нещасамо като идея - трябва голям паркинг с добър асвалт - съберете се, говорете с метро,кауфланд или някой друг голям магазин, кажете че иската да направите "ивент"/мероприятие в неработен за тях ден на техния паркинг, поднесете така нещата че ще е реклама за магазина (което е истина) и действайте. винаги може да се разберете по някакъв начин...щом в англия се случва където са пъти по-строги и има какви ли не норми и изисквания (еди колко си линейки/пожарни на еди колко си хора) значи и в бг може да стане.
Знаеш,че в България такова мероприятие е почти невъзможно поради ред причини.Не искам да ги изброявам всичките,но те са все финансови от страна на участниците и комерсиални от страна на организаторите или "сътрудниците"....Ние тук седим и цъкаме(тц,тц,тц) пред компютрите,но когато стане въпрос за поемане на някаква инициатива ,всеки си наляга парцалите ..... Не ми се разсъждава повече ,защото лично за мен изход няма ,но наистина ви се радвам за това което имате възможност да правите.Поздрави!!!!
може да спорим по въпроса, твърде често го чувам това като аргумент в БГ, дай да не спамим темата, може да отворим нова ако искаш да дискутираме, според мен ще стане интересно.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
oxam написа:plradev написа:oxam написа:plradev написа:Гадове такива ,що ни дразните![]()
![]()
може да спорим по въпроса, твърде често го чувам това като аргумент в БГ, дай да не спамим темата, може да отворим нова ако искаш да дискутираме, според мен ще стане интересно.
С най-голямо удоволствие бих разсъждавал по-въпроса в друга тема.Дано повече колеги кажат мнението си.......

Първо да поздравя колегата!Браво,че качвате такива снимки и видеота за да ентусиазирате и българските фенове на моторните спортове.
А по темата на колегата,че в бг няма как да стане съм почти изцяло несъгласен.
Първо аз се сещам за място което не се ползва в момента и е в София(бивш учебен полигон)на което могат да се правят такива мероприятия.Единствено някой с малко финанси и желание трябва да се захване и да организира нещата.
Идеята на колегата охам за ползване на паркингите на някой от големите магазини също е добра.Но пак опираме до финанси.
И най-големия ни проблем са финансите в общи линии.
Аз лично немога да си позволя да изтъркам 3 чифта нови гуми 18 цола поради факта,че въобще немога да си купя 18 цолови джанти,обаче като се замислите колко чифта гуми се остават при гумаджии с още живот в тях които така и така после се изхвърлят значи можем примерно тях да ползваме.
Всичко обаче опира до организация.
Примерно правим мероприятието,договаряме се със голям сервиз за смяна на гуми(Примерно Диана)да ни дадат гуми втора ръка,а ние в замяна да рекламираме и слагаме една,2,3 гумаджийски машини в един камион и готова работата.
Обаче пак опираме до пари и желание.
Защото трябва да се правят договорки и организация.
А от цялата работа могат и пари да се изкарват.
Слага се примерно 1 лев вход и вярвайте ми на никой няма да му направи впечатление,че го е платил.
Обаче вместо да се избиваме по улиците ще има каде да си покажем "майсторството" и да се порадваме на колите си без опастност за околните и доставяйки удоволствие на себе си.
Това е от мен за сега!Нека видим идеите и на другите,току виж сме стигнали до истината и сме направили нещо смислено заедно!

А по темата на колегата,че в бг няма как да стане съм почти изцяло несъгласен.

Първо аз се сещам за място което не се ползва в момента и е в София(бивш учебен полигон)на което могат да се правят такива мероприятия.Единствено някой с малко финанси и желание трябва да се захване и да организира нещата.
Идеята на колегата охам за ползване на паркингите на някой от големите магазини също е добра.Но пак опираме до финанси.
Аз лично немога да си позволя да изтъркам 3 чифта нови гуми 18 цола поради факта,че въобще немога да си купя 18 цолови джанти,обаче като се замислите колко чифта гуми се остават при гумаджии с още живот в тях които така и така после се изхвърлят значи можем примерно тях да ползваме.
Примерно правим мероприятието,договаряме се със голям сервиз за смяна на гуми(Примерно Диана)да ни дадат гуми втора ръка,а ние в замяна да рекламираме и слагаме една,2,3 гумаджийски машини в един камион и готова работата.
Слага се примерно 1 лев вход и вярвайте ми на никой няма да му направи впечатление,че го е платил.
Обаче вместо да се избиваме по улиците ще има каде да си покажем "майсторството" и да се порадваме на колите си без опастност за околните и доставяйки удоволствие на себе си.
Това е от мен за сега!Нека видим идеите и на другите,току виж сме стигнали до истината и сме направили нещо смислено заедно!

- oxam
- младши ентусиаст
-
slatanic написа:Първо да поздравя колегата!Браво,че качвате такива снимки и видеота за да ентусиазирате и българските фенове на моторните спортове.![]()
А по темата на колегата,че в бг няма как да стане съм почти изцяло несъгласен.![]()
евалата, точно това имам предвид....където има желание нещата стават....аз също не съм скъсал 3 чифта нови гуми - има гумаджия който идва точно с машината за гуми в един микробус и отделно с един камион със стари гуми и една гума е 10 лири със слагането, хмм което по БГ стандарта трябва да е 10 лв? но сериозно, дайте да отворим нова тема за да се съберат всички мнения и да си дискутираме, предполагам че и хора от дрифтинг форума ще се включат

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2