Жалка история или колко,и за кого и пука на Пътната Полиция

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Жалка история или колко,и за кого и пука на Пътната Полиция

Мнение от Tod » 21 Окт 2008, 11:21

Натоварих семейството както обикновено около 08,05ч сутринта и потегляме(пак както обикновено закасняваме) за работа и Детска Градина сответно! Пътя ми е 25 км магистрала Тракия и 7-8км в Пловдив
общо 25-30мин.
Ето ни вече на магистралата със 150-160км/ч си натискам да не изтърве щерката закуската в Градината! За нещастие не било писано тоя ден да протиче по обичайното русло!
Един насрещно движещ се камион губи управление излиза извън магистралата и веднага се връща, но и продължава в нашето платно, скъса средната мантинела като конец и спря в канавката като ремаркето затвори цялата наша лента! Аз успях да спра навреме но не така се случи с камиона който изпреварвах! Човека с рязка маневра избегна по-тежък удар в другата товарна машина, но за съжаление се преобърна и двата камиона образуваха една купчина желязо върху едната цяла лента на магистрала Тракия!
Шока от хвърчащите неестествено камиони беше доста голям, за радост двамата шофьори се показаха единия се покатери през пасажерската врата другия, виновника за инцедента и тои излази от канафката!
Обърнах колата и газ обратно към първия разклон за да отбия движението, което беше доста натоварено!
Жалкото и тъпо започва сега, заставам на магистралата навличам светлоотразителната жилетката и започвам работа като пътен полицай(а не съм такъв) часа е 08,15 келометричното задръстване е предотвратено, в това време жена ми звъни на 112 да предопреди, че трябва някой ПРОФИСИОНАЛИСТ да дойде да отбие двежението защото ние имаме и други ангажименти днес!
Да, ама не, помощ от никъде не идва, а аз съм висял на Хемус чакайки държавата да си размърда дебелия задник да махне една обърната цистерна! Голямо чакане падна!
В 08,35 пак званя на 112 оператора от спешния център не знае къде е 150км на магистрала Тракия, първо си мислише че е към София обясних му километър Нула е София, 125кмлометър е Пловдив и 150 км се оказа на Майната си където щяха да отидат за един ден много от хората продължили към мястото на инцидента!
Чак около 09,00ч пристигнаха от местната полиция след като звънях два пъти на 166!
Аз ги по срещнах с "айде време беше бре колеги" приятелско едно такова- бях закъснял и за работа и детето за градина и ми беше все
тая, поне хората нямаше да висят и да чакат на държавата да отпуши пътя,а и тоя хеликоптер с който се фукаха скоро, че ще дежури по магистралата него видях!
Сладурите които бяха пратили, реагираха на моите думи с едно сърдито- "ху`буу де" и толкоз!
Та за стен път се питам що за държава сме и как нищо ама абсолютно нищо не работи ТУК , и въбще пука ли му на някой от власт имеющите, какво аджеба се случва, с злощастното население на опърпаната ни родина!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 21 Окт 2008, 12:43

За какво да им пука нали са си прибрали паричките.....Тая държава оправия няма... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 21 Окт 2008, 14:01

Браво колега, че си се усетил какво трябва да се направи повечето хора щяха да си седят по колите и да гледат как се образува километрична опашка :yes: А за държавата и ръководните органи няма кво да коментираме :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 21 Окт 2008, 14:50

Пичове, кучетата лаят, кервана си върви. Никой не ни е виновен, че ни е такава държавата...ние сме си я направили такава. Вдигат цени, данъци, горива...а всички си седят вкъщи, сипали си ракия и псуват телевизора...да, ама не! В нормалните държави хората се събират, правят се протести, блокира се транспортна мрежа и т.н. Това, че сме овце си е наш проблем и на никой друг!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 21 Окт 2008, 15:04

Pitbull_Germany написа:Пичове, кучетата лаят, кервана си върви. Никой не ни е виновен, че ни е такава държавата...ние сме си я направили такава. Вдигат цени, данъци, горива...а всички си седят вкъщи, сипали си ракия и псуват телевизора...да, ама не! В нормалните държави хората се събират, правят се протести, блокира се транспортна мрежа и т.н. Това, че сме овце си е наш проблем и на никой друг!
Много добре казано :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Окт 2008, 15:11

Голямо БРАВО за всичко, което си направил! :bowdown:

колкото до полицията , без коментар ще остана, че ще ми се карат заради грубия език :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 21 Окт 2008, 16:03

Pitbull_Germany написа:Пичове, кучетата лаят, кервана си върви. Никой не ни е виновен, че ни е такава държавата...ние сме си я направили такава. Вдигат цени, данъци, горива...а всички си седят вкъщи, сипали си ракия и псуват телевизора...да, ама не! В нормалните държави хората се събират, правят се протести, блокира се транспортна мрежа и т.н. Това, че сме овце си е наш проблем и на никой друг!

Колега напълно споделям мнението ти относно, заспалата, безучастна, неука и т.н. нация!
Гражданското общество с адекватна позиция и мнение просто няма!
http://dnes.dir.bg/2008/10/21/news3501401.html

Не официално причината за катастрофата е 1,6промила алкохол!
Сутрин да се качиш на този огромен камион пиян не знам к`ъв трябвада си, може би куха лейка като Стависки!
Само като си представя, че три годишната ми дащеричка можеше да е между двата камиона, се вцепенявам и ми се ще тоя, пияния да го потърся :idea: И да му гръмна в главата от много близо!
Господ да благослови добрите спирачки и всички електрони джджи който ни спасиха!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 21 Окт 2008, 16:13

Tod написа:

Колега напълно споделям мнението ти относно, заспалата, безучастна, неука и т.н. нация!
Гражданското общество с адекватна позиция и мнение просто няма!
http://dnes.dir.bg/2008/10/21/news3501401.html

Не официално причината за катастрофата е 1,6промила алкохол!
Сутрин да се качиш на този огромен камион пиян не знам к`ъв трябвада си, може би куха лейка като Стависки!
Само като си представя, че три годишната ми дащеричка можеше да е между двата камиона, се вцепенявам и ми се ще тоя, пияния да го потърся :idea: И да му гръмна в главата от много близо!
Господ да благослови добрите спирачки и всички електрони джджи който ни спасиха!

Чукай на дърво, колега. На мен също това първо ми мина през главата, но слава Богу, че вие сте добре. Защото винаги съм твърдял, че правото на живот на човека е уникално и той единствен може да решава как да го живее, оползотвори, разруши и т.н., НО СТИГА ДА НЕ ЗАСТРАШАВА ДРУГИТЕ!!! Ако искат да карат пияни и да се трепат като пилци...да заповядат, но да не взимат и други хора със себе си!

Що се отнася до постъпката ти...свалям ти шапка за коректната и адекватна реакция в случай...наистина малко са хората, които биха се сетили и още по-малко са тези, които биха го направили! Браво!
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Окт 2008, 17:02

Евала за постъпката ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Ставаме, размърдваме си задниците и ги гоним всичките мастиии! Толкова ли е сложно, хората да си извадят главите от задниците си ?!?!
Една вечер вместо да пиете кафе, ракия, гледате вбокс или квото там правите, дайте да се съберем БРОЙКА и да си решим проблемите ни!
Писна ми от хора, които се оплакват!!! Само тва знаят!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Държавата нямала да се оправи, ами като мърмориш под носа си как ще се оправи?
Признай си - мързи ма е, не ми се се занимава, нямам време, нищо няма да стане и т.н
ПРАВИТЕЛСТВОТО ни прави на ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ и ние търпим тоя театър, толкова сме смешни, че чак не мога да повярвам, че тази ситуация наистина ни се случва. Взимат ни купища пари, всякви измислени закони и всичко ние отвратително, а нии видиш ли нищо не правим, като някви тъпи овце сме. Всичко зависи от нас!!!

И толкова ми е писнало от хора, които се правят на умни (smartass), че няма дума изразяваща чувствата ми към тях, ама намирам де... особено на живо. :twisted:

Събираме се хора, събрами пари за реклами и зарибяваме гражданите на република България. Представете си само, колко хора мизерстват и живеят лошо?
Колко са хората, които обичат кратерите по улиците и всичките абсурди, които сме оставили да са сред ежедневието ни?!
Народа ще се навдигне, ако види безкорестна гражданска организация, че иска да подобри положението + добри реклами - резултатът ще направи нашият живот по-добър и ще изненада всички... че може би българите наистина са били някога велик народ... иначе сме си диваци от балкана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Окт 2008, 17:55

acer написа:Евала за постъпката ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Ставаме, размърдваме си задниците и ги гоним всичките мастиии! Толкова ли е сложно, хората да си извадят главите от задниците си ?!?!
Една вечер вместо да пиете кафе, ракия, гледате вбокс или квото там правите, дайте да се съберем БРОЙКА и да си решим проблемите ни!
Писна ми от хора, които се оплакват!!! Само тва знаят!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Държавата нямала да се оправи, ами като мърмориш под носа си как ще се оправи?
Признай си - мързи ма е, не ми се се занимава, нямам време, нищо няма да стане и т.н
ПРАВИТЕЛСТВОТО ни прави на ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ и ние търпим тоя театър, толкова сме смешни, че чак не мога да повярвам, че тази ситуация наистина ни се случва. Взимат ни купища пари, всякви измислени закони и всичко ние отвратително, а нии видиш ли нищо не правим, като някви тъпи овце сме. Всичко зависи от нас!!!

И толкова ми е писнало от хора, които се правят на умни (smartass), че няма дума изразяваща чувствата ми към тях, ама намирам де... особено на живо. :twisted:

Събираме се хора, събрами пари за реклами и зарибяваме гражданите на република България. Представете си само, колко хора мизерстват и живеят лошо?
Колко са хората, които обичат кратерите по улиците и всичките абсурди, които сме оставили да са сред ежедневието ни?!
Народа ще се навдигне, ако види безкорестна гражданска организация, че иска да подобри положението + добри реклами - резултатът ще направи нашият живот по-добър и ще изненада всички... че може би българите наистина са били някога велик народ... иначе сме си диваци от балкана.

Айде аз съм с теб.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 21 Окт 2008, 19:31

Колега току що даваха по новините за катастрофата на тировете ... добре че сте живи и здрави :confused: ... тоя шофера на единя тир е бил пиян та не можел да ходи :shock:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 21 Окт 2008, 19:49

браво колега :bowdown: ти си човек на място :yes: ! що се отнася за хората :cop: те просто незнаят според мен каде се намират, какво работят и защо ги има на този свят :|
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 21 Окт 2008, 20:16

Добра постъпка колега.А същевременно колго тъжна е днешната деиствителност.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 21 Окт 2008, 20:34

Garribaldi написа:Колега току що даваха по новините за катастрофата на тировете ... добре че сте живи и здрави :confused: ... тоя шофера на единя тир е бил пиян та не можел да ходи :shock:

Водачът е задържан за 72ч- разтоварвали са в Пловдив предния ден и са били цяла колона камиони, вероятно са преспали на паркинга на завода за който са карали материали, там са уплътнили престоя със солидна почерпка, предполагам целия керван е бил на градус, но искрено се надявам да не съм прав!
Транспортната фирма собственик на камиона е от Айтос!
Къвната проба е 1,51 промила, дрегера е отчел 1,67!
Good Luck

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Окт 2008, 22:26

И как си с мен? Морално? А, аз? Аз съм 20 годишен младеж и не съм Васил Левски, на който не му е пукало дали ще има кола примерно, имам си мечти и аз, нямам топките да рискувам да изгубя младините си.
Не приканвам и някой да заема тази позиция, тва е място за човек с възможности или някой индивид, който иска да влезне в учебниците...
Е, с удоволствие ще се включа, ако се съберем хора, но не и организатор. Мисълта ми беше, че много хора говорят в стил "Водата е мокра..." и се чудя как не им намръзва да тъпчат на едно място.

Задържали пияницата за 72часа и вие се учудвате?! Сериозно? Нещо ново за великото българско правосъдие?!?!?!??!?!?!
Защо го пишете това? Аз и във вестника ще го видя! А, дали ми пука за пияндето? Ако, ще да се е напил и с камелия - кво ме интересува това??!?!?! Интересува ме, че може някой да загине, да не споменавам, че майка ми минава всеки ден в сходно време по същият път. Ама тя, аз, вие, жените ви, децата ви, всички могат да умрат след 72-те часа като му изтечат на тоя и на всички други, които нямат часове дори... Всички знаем за наща система, не е нужно да тъпчите на едно място, дайте идея предложете.

Ето, аз давам идея. 72-те часа да бъдат променени на 5години затвор без възможност за обжалване при такива алкохолици!
Някой, който учи право да ни светне как може да се промени закона? И най-вече да важи за всички!

Следваща

Назад към Страхотни истории