безсъние..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

безсъние..

Мнение от павката » 10 Окт 2008, 23:22

та тази историйка води началото си от казарменния период.благодарение на него си развалих здравето и психиката и общо взето нищо хубаво невидях,ама прозрях доста неща.
покрай скапания режим,''добрата'' храна и другите простотии почнах да си губя съня.ей така си спя и понякое време се будя.това си продължи и след уволнявката(дошла след престой в ареста).
след навлизането в цивилния живот,проблема със съня се изостряше-отдавах го на това,че скоро съм се разделил с адската простотия и има някакво напрежение..
минаваше време,ама проблема си оставаше,а това започна да ми пречи,защото не се чувствах пълноценен на работа!интерсното бе,че допреди обличането на униформата,нямах проблеми никакви-лягах късно,след няколко часа сън ставах като марула бодър и цял ден не се спирах!
и така нямах време да обърна внимание на този проблем,а той си е доста сериозен...
и след години реших да се заема с проблемчето,че вече ми беше писнало от това безсъние.след една промоцийка,стоейки си вкъщи с махмурлуче и желание веселото да продължи,но без никаква възможност затова,предвид ,че идва понеделник и тря се бачка,си викам-тря се разрешава този проблем,щот ще се откача вече!
лягам си вечерта,надъхвам се да видя,как ще проедолея затруднението си и хоп заспивам.по някое време усещам,че нещо ме дърпа :shock: ама сънен,няма как да се реагира и идва заранта!
поне разбрах,че нещо има което ме принуждава да се будя рано,нещо,което ме дърпа :roll:
и така пак се мина време,през което нямаше как да разреша странната ситуация.а дните се нижеха.ама без здрав сън си като парцал и леко изнервен..
отново е лято и като е жега имам по-малко проблем с това,по-бързо се освежавам и пак се замислих да видя,кое е това,което не ми дава мира да спя като пич.а през сезона на дините,промотата са повечко,поетия концетрат също,ерекциите и те и време за сън няма много.
та една вечер вече реших,че ще е фаталната-лягам,завивам се,но....имах стратегийка-ше се прая на заспал,да видя кой ме прай на балък!по едно време усещам вече как дърпането започва и настъпи момента на истината-хоп скачам аз и разбрах какво ме е дърпало досега и какво не ми е давало мира да спя-ЖИВОТА,мои хора ме е сещал,че тряя се консумира,щот е прекалено къс и затова не ми е давал спокойствие..
и вече подвластен на силата,се предадох тотално-има ли някъде нещо разпускащо,правя всичко възможно да присъствам,да превърщам моментите в спомени!!!
това донякъде е отговора на моето съкращение-Л.Л.Т.(лека дрога,леки жени,твърд алкохол
е това беше,сега пак отивам да лягам,че утре бая бач ме чака,ама как да спя спокойно като знам,че някъде наблизо нещо интересно се случва :mhihi: :mrgreen:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Окт 2008, 10:57

:weed: :drinking: :have one: :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 11 Окт 2008, 15:51

Значи не съм единствен с тази диагноза :)
И мен така ме иска живота, че не е истина. :drinking:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 11 Окт 2008, 16:19

имам чувството одавна ,че с тоя човек имаме много общи неща а сега се убедих напълно ....... няа се очудя ако сме и рода :mhihi:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 11 Окт 2008, 23:36

Пич, не взимай материал от когото и да е - виждаш ли до какво води това?
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 12 Окт 2008, 0:55

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
///M
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Окт 2008, 6:19

Vlados написа:Пич, не взимай материал от когото и да е - виждаш ли до какво води това?

Мани го,той е със тренинг човека :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 12 Окт 2008, 10:40

колега недей да спираш :have one: :weed: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Окт 2008, 12:22

spens_82 написа:колега недей да спираш :have one: :weed: :mhihi:

:yes: :have one: :smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 12 Окт 2008, 15:44

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе чета и си викам ей тоя ся ще даде решение на поблема ми, че и аз не съм спал от ,малък както трябва, а то накрая излиза че работата същата като мойта :confused: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Fiesta
Мечтае да кара: M3

Мнение от slimarata » 12 Окт 2008, 21:04

:mhihi: :mhihi: :mhihi: хахахахахаха и аз съм същия мамка му.все си мислех,че нещо ми липсва,а то какво било просто животеца си ме искал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 12 Окт 2008, 23:47

Transportera написа:
spens_82 написа:колега недей да спираш :have one: :weed: :mhihi:

:yes: :have one: :smoke:

Аз лично спирам ВСИЧКО което ми пречи на Алкохола :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 13 Окт 2008, 21:35

Евала, Павлине! Много правилно и много добре написано! И аз съм го усетил това! Особено Петък и Събота като стане биологичния часовник си знае.... Лягам, опитвам се и няма заспиване.. А как мразя да съм си наумил да не излизам - по някаква причина - примерно парилипсис най-често :mhihi: и ми звъни някой приятел с оферта дето съм 100% сигурен, че ще си изкараме весело.. ей направо се разкъсвам! И както винаги се поддавам. Не мога да казвам не!

По тоя повод се сещам за една невероятна реклама на Смирноф, която въртяха и по БГ телевизиите доскоро! Много ме кефи реализацията й! А идеята й е точно твоята застъпена в тази тема!

http://www.youtube.com/watch?v=r1KdGHM5X38

"Живота те иска! ИЗЛЕЗ!"
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 13 Окт 2008, 21:44

Айдеее, още един...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Окт 2008, 23:06

Павка, дай некоя събота-неделя да излекуваме литър пълнолетна ракийка, пък може и да измислим лек :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Следваща

Назад към Страхотни истории