Е34 без светлини.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Е34 без светлини.....

Мнение от vasilmm » 04 Сеп 2008, 12:36

Връщам се от Приморско в събота и си карам по магистралата от Бургас и гледам в авариината лента едно е34 с отворен капак подминавам го аз и продалжажам.След 10 мин ме настига аз каках с 140 гледам в огледалото няма сжетлини колата беше цвят асвалт :mhihi: и се виждаше само като едно тъмно петно което се приближава защото тъкмо се смра4аваше.По4нах аз знаци с авариики фарове за магла 4ак си изкарах раката през прозореца но пи4а така и не си пусна светлините.След малко ме изпревари аз пак по4нах светкавици халогени авариики но така и не пусна ништо.Викам си или има проблем или не е...а да ги пусне.Продалжавам си аз и тъкмо излизам от магистралата и като минах завоя и еи така :shock: джип тип санг йонг мьонг :mhihi: срещу мен и ми светка да намаля щот изпреварва намалих оба4е продалжаваше усърдно да испрерва със скорост 2км пове4е от испреварваната кола,беше ве4е около 20 метра метра пред мен натиснах спира4ките и спрях рязко и отзад 4увам свирине на гуми :help: гледам в огледалото една половин тонна киа за 1 педя да спре в мен.Пуснах аварииките подадах ръка на пи4а да се извиня и продалжих с мисълта 4е трябва да се лепна да карам след някой щотото в отсрещната лента много трафик и много изпреварвания.Карам си аз и след 5-10км едно е36 Заралийско пуснало мига4 и трагва да ме изпреварва викам си това е 4овека :mhihi:Трагнах след него и така си карахме и на 10км преди Нова загора гледам в огледалото :shock: стоповите ми се отразяват някаде позагледах се е34-ката зад мен без светлини в най голямата тъмница си кара (бахти оптимиста) по4нах пак авариики ръце фарове за магла пи4а ми светна само веднъж и това беше,викам си ясна е работата светнах на е36-цата 2-3 пъти пуснах дясния мига4 и спряхме да оба4е 5-ца менът продалжи.Отпред излиза един 120 килограмов целия на татуировки на бой :mhihi: неговата мадама излезна и тя викам пи4 извинявай ама колегата с 5-цата няма сцетлини гледам 4е и той е от Стара загора дай да му направим един ескорт 4е някои ще тръне да изпреварва няма да го види и ще стане мармалад тои пита той с тебе ли е викам не,викам мини ти отпред аз ще мина отзад да го пазим пък в СЗ е светло там ще се оправи и пи4а се съгласи.Тръгнахме настигнхме го той мина отрпред аз останах отзад.Настигнахме няква карвана 3-ката трагна да изпрежарва 5-ца менът не искаше светнах му 2-пути осети се и изпревари и тои и така направихме няколко изпреварвания като по у4ебник пълен синхрон.Малко преди СЗ пи4а с е34-ката отби в дясно и спря е36-цата продалжи аз спрях с него.Излезнахме от колите викам колега кво стана.Първо блаодари за ескорта и каза 4е бил в Слън4еж бряг и на идване то4но пред show room-a на BMW в Бургас закъсал вкарал е в сервиз му казали алтернатора е отишъл давай по бързо се прибирай да не е по тъмно и така пи4а си карал на акумулатор и бързо му се изахабил.Направих ме си малко дъръ бъръ каза 4е се обадил на някои да доиде да го прибере.Аз разбира се го питах дали знае за нашия форум,каза 4е незнае само се сабирал ня някви гонки незнам си каде и му го казах и казах задължително да го посети.Та ако пи4а с синята е36-ца 4ете форума искам да му благодаря за разбирането и да го поздравя за постъпката.Трябва да си помагаме по пътя независимо с каква кола сме.Поздрави и на вас колеги :bgflag:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 04 Сеп 2008, 13:21

евала :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 04 Сеп 2008, 14:25

Те така требе а си помагаме :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 04 Сеп 2008, 14:48

ЕЕЕЕ като го четох това, направо много драго ми стана. Евала, че има такива колеги!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 04 Сеп 2008, 15:16

Трябва да има колегиалност,браво :clap:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 04 Сеп 2008, 17:55

Само закво си дал тоя с тая тояга умряла е 34-ката да те испревари като караш милоим пъти по хубава кола

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 04 Сеп 2008, 17:58

Polgargaist написа:Само закво си дал тоя с тая тояга умряла е 34-ката да те испревари като караш милоим пъти по хубава кола

щото мисли по зряло от някой алди Расер :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 04 Сеп 2008, 18:34

Polgargaist написа:Само закво си дал тоя с тая тояга умряла е 34-ката да те испревари като караш милоим пъти по хубава кола

Тук стана интересно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Еи сега усещам от е34 раздела как ще се "подпечатат" в темата. ЧАКАЙТЕ да сложа пуканките обаче. :D

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Сеп 2008, 20:42

тоя се е чуствал като президент :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Сеп 2008, 20:50

Абе ,ти не можеш ли да напишеш едно свястно мнение?Що не си ходиш в ауди форума и да си спамиш там.
Иначе на колегата :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Сеп 2008, 21:41

Много благородно , евала колега ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Сеп 2008, 22:47

Е това означава ли,че ако карам нормално и решиш да ме иСпреварваш не трябва да ти дам?!Както и всяко друго БМВ?!
Айде пали,ако не можеш да те бутнем--> http://audibg.com/ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По темата:браво на колегите това е нормално общуване на ентусиасти :clap: :clap: :clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Сеп 2008, 23:57

Е34 не е умряла а сее смърт има разлика!!!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 05 Сеп 2008, 8:56

Супер сте постъпили евала
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 05 Сеп 2008, 10:53

plradev написа:

Е това означава ли,че ако карам нормално и решиш да ме иСпреварваш не трябва да ти дам?!Както и всяко друго БМВ?!
Айде пали,ако не можеш да те бутнем--> http://audibg.com/ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По темата:браво на колегите това е нормално общуване на ентусиасти :clap: :clap: :clap:

Бе аз ша запаля,ама ти по леко карай,да не ти фръкне някоя изгнила вежда :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории