Поредната катастрофа...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Поредната катастрофа...
Здравейте колеги, това което ще напиша нито е страхотна история, нито нищо. Точно напротив - става въпрос за много тъжна случка, случила се по пътищата в страната ни.
Днес, докато си седиме няколко приятелчета на НДК и си се смееме, телефона на 1 приятел звъни. Вдига той и след 5 секудни усмивката му изчезва. Затвори и го питам "Какво стана?", при което той отговаря, че наша съученичка е катастрофирала и е останала на място. Аз залитнах, краката ми се подкосиха и веднага клекнах и се подпрях на земята. Зави ми се свят, през главата ми минаха милион мисли за по-малко от секунда. Как се смяхме заедно в час, как ми даваше да препиша и изведнъж си се представих на нейното място в автомобила.
А зад волана стои майка и, която е с книжка от 1 месец и не е успяла да удържи Фолксваген-а... Елена Михайлова (съученичката ми) е със 2 счупени ръце и откъсната глава... И защо? Защото просто майка и е искала да стигне до морето с 30 или 40 минути по-рано...
http://news.club.bg/177993.html <--- ето линк. И моля ви не ме криткувайте, не ме интересува дали съм имал грешки (правописни или пунктуационни). Благодаря за вниманието.
Днес, докато си седиме няколко приятелчета на НДК и си се смееме, телефона на 1 приятел звъни. Вдига той и след 5 секудни усмивката му изчезва. Затвори и го питам "Какво стана?", при което той отговаря, че наша съученичка е катастрофирала и е останала на място. Аз залитнах, краката ми се подкосиха и веднага клекнах и се подпрях на земята. Зави ми се свят, през главата ми минаха милион мисли за по-малко от секунда. Как се смяхме заедно в час, как ми даваше да препиша и изведнъж си се представих на нейното място в автомобила.
А зад волана стои майка и, която е с книжка от 1 месец и не е успяла да удържи Фолксваген-а... Елена Михайлова (съученичката ми) е със 2 счупени ръце и откъсната глава... И защо? Защото просто майка и е искала да стигне до морето с 30 или 40 минути по-рано...
http://news.club.bg/177993.html <--- ето линк. И моля ви не ме криткувайте, не ме интересува дали съм имал грешки (правописни или пунктуационни). Благодаря за вниманието.
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Има една поговорка дето на БГ не ми звучи така добре както на EN "Everything's hapend for a reason" .Возиш ли някой който и да било в шибаната си кола, живота му е в ръцете ти, мислиш за него както за себе си.Майка и сега какво ще прави, цял живот гледаш едно дете как расте и накрая за да стигнеш някъде си с 20-30мин по рано..... няма какво да кажа повече тука няма място за критики, ама поне тея дето сте живи помислете с няколко кадъра напреде какво би станало, ако видиш много коли пред тебе на тая магистрала с по ниска скорост от твоята намаляй от по рано, има ли завой не бързай да влизаш в него, изпреварване без видимост НЕДОПУСТИМО и такива неща дето не се учат на листовки а от практиката са важни да се чуят от по опитни щофиори.Аз също съм бил с книжка на 1 месец и знам какво е чувството да се мислищ за недосегаем ама не си.И докато не се утрепе някой никой не се замисля.Ето сега неща и в колата си да се кача заради тая случка дето я каза, а трябва да се прибирам на 15км.Повече дано никой който не заслужава да не умира така.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
ТстСТстс много жалко ,но докато всички си мислиме че сме най-добрите щофьори и на нас не може да ни се случи нещата за съжаление ще изглеждат по този начин.

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Това го видях снищи по новините и си помислих: "Как ще живеят родителите й след това"? Абе няма какво да се говори, голям ужас. Загинало е младо момиче, не ми се мисли повече.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Наистина случката е много кофти. Просто всеки ден чета новините във всички саитове и всеки ден съобщават за поне две катастрофи наи малко. Аз лично съм потресен от тезо случки тези хора как карат и не преценяват ли ситуацията, кога могат да изпреварят и кога не абе незнам. За момичето е много кофти и наистина незнам маика и как ще живее, просто не ми се мисли. Само мога да кажа лека и пръст и нека да бъдем по разумни по пътищата.
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Ужасно
Много съжелявам за случилото се ! Какво да се направи в този несправедлив свят ... всичко се случва без да си и помислиш... 

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Лошото е че Българина не се стряска от това !!!!! тои си казва: Това на мен неможе да се случи !!!! но се случва на секи !!!!!
///M

- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Ако нямах съвест щях да я снимам и да я направя в най-големия размер и да дам на всеки и да има винаги 1 на ум.ПОЛОВИНАТА ЛИЦЕ И ГО НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2